Yalı Çapkını ❤️Рибарче❤️Афра Сарачоулу ❤️ Мерт Рамазан Демир❤️Преди и След❤️ Тема 2

• 61 726
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
Момичета,моята цел не е да обвинявам Сейран!На никого не пожелавам това,което тя преживява!Аз искам да розчопля малко характера и постъпките на Ферит!Защото той също беше жертван в името и за благото на семейството!Сейран продадена,а Ферит?Нима не продадоха и него за едното скимване на дядото?Без да е питан,без изобща някой да го чуе какво мисли,какво казва!По презумция той винаги е виновен и ето тук се крие неговия комплекс!Да докаже,че е невинен,защото целият му живот до сега сигурно е преминал във вечни обвинения/черната овца на семейството!/
Това,че е искал Пелин да докаже,че не е имала мъж преди него,дали не е породено от свободното държание на Пелин в Америка?
И само един въпрос имам!След като Сейран е толкова смела,горда и още какво ли не,защо не застане пред дядото и не каже,че са я избрали без тя да иска,че иска да учи,че не иска да живее и да има отношения с внука му!Защо не каже на свекърва си поне,как е преминала първата и брачна нощ?А ,навела скромно глава,живее в имението,дава вид пред всички,че всичко е наред и се прави на щастливо омъжена!
Като си смела и горда пред мъжа си,бъди такава пред всички останали?
Двулично ми е малко поведението и!

# 211
  • София
Както и да му го обясни Сейран той нямя да га приеме ......гризе го унижението ,че  е принудена с насилие да се омъжи за него , а не че я е впечатлил и "тя е литнала в небесата " ...видете ли Ферит Корхан ме  иска /макар и от прищявка /,както щеше да е с всяка друга .
Hands Plus1 Не му е минавало дори през акъла, че съществува жена, която не би била поласкана от вниманието на Ферит Корхан. И като разбра, просто полудя.

Скрит текст:
Момичета,моята цел не е да обвинявам Сейран!На никого не пожелавам това,което тя преживява!Аз искам да розчопля малко характера и постъпките на Ферит!Защото той също беше жертван в името и за благото на семейството!Сейран продадена,а Ферит?Нима не продадоха и него за едното скимване на дядото?Без да е питан,без изобща някой да го чуе какво мисли,какво казва!По презумция той винаги е виновен и ето тук се крие неговия комплекс!Да докаже,че е невинен,защото целият му живот до сега сигурно е преминал във вечни обвинения/черната овца на семейството!/
Това,че е искал Пелин да докаже,че не е имала мъж преди него,дали не е породено от свободното държание на Пелин в Америка?
И само един въпрос имам!След като Сейран е толкова смела,горда и още какво ли не,защо не застане пред дядото и не каже,че са я избрали без тя да иска,че иска да учи,че не иска да живее и да има отношения с внука му!Защо не каже на свекърва си поне,как е преминала първата и брачна нощ?А ,навела скромно глава,живее в имението,дава вид пред всички,че всичко е наред и се прави на щастливо омъжена!
Като си смела и горда пред мъжа си,бъди такава пред всички останали?
Двулично ми е малко поведението и!
Това е един друг свят, който ние не разбираме. Че те Орхан, Ифакат и Ферит не смеят да се опънат на агата, какво остава за една Сейран от Антеп да се изправи пред него и да му каже, че иска да учи. Той чака наследник на рода Корхан, какво по-важно има от това? Нищо. Родът е над всичко.
Не случайно никой не споменава нищо за осиновяване при Фуат. Тук кръвта има значение, кръвта. Ифакат намекна вече на Асуман, че ще трябва да направи жертва в името на продължаването на рода. Да сме чули нещо за осиновяване, инвитро и други методи? Никакви такива. Фуат ще трябва да направи дете на друга жена и то по стандартния начин.

# 212
Сейран няма претенции към Ферит ,той  има ...особено след истината казана от Кязъм и кашата ,която забърка Суна  за Юсуф .
Ферит и до преди Сейран е бил "стока" , но сега  и двамата са  еднакво длъжни "да си налягат парцалите " , а не само Сейран . Той защо я нарежда до всички негови забавляващи  го ....болезнено засегнато е егото му....

Ако гафа беше на Сейран ....??????
Той само  от думите на папарака по неин адрес побесня ,  а ако е истина какво ще стане с нея .

Браво на Аби :-И ти не си много умен .Laughing

# 213
Цитат
Това е един друг свят, който ние не разбираме. Че те Орхан, Ифакат и Ферит не смеят да се опънат на агата, какво остава за една Сейран от Антеп да се изправи пред него и да му каже, че иска да учи. Той чака наследник на рода Корхан, какво по-важно има от това? Нищо. Родът е над всичко.

[/quote]

Ето точно тук идва и моят въпрос!Или по-скоро становище!
Значи,на съпругът си може,а на другите не може да се тръшка и да крещи!!!
Добре,че е Ферит,защото ако беше някой друг изобщо нямаше да и позволи да се държи по този начин с него!
Говорим за Турция все пак!

# 214
Здрасти..

Благодаря за превода Flowers Hibiscus
Няма да се впускам  в дълги анализи в защита на Ферит.  Няма нормален образ без тайни и отклонения в сериала.  От тази къща,сред тези хора,щеше да е чудо да видим  здраво мислещи и некомплексирани деца. Ферит би могъл да промени себе си към добро.
Поведението му  е грешка на родителите и токсичните среда в която е израснал.
Грешки в младостта, кой ли не е правил такива?
Все повече ми липсват парчетата от миналото на семейството.  Социалните мрежи  експлодират в коментари за Ферит. Надявам се, да не са решили да го изкарат с някакво разстройство на личността.
Аз се погносих от Фуат,Орхан и Ификат, дедаа му:joy:
 Наистина ли Суна не разбра в  какво  положение я поставят? Все по мрачен ми става образа на Асуман. Все повече усеща одръпването на мъжа си.
 Пък за Кязъм не знам какво да кажа..  

Как мислите,че ще постъпи този отхвърлен, наранен,объркан  и депресиран младеж?  Ще изхвърли пръстена  в огъня или ще го запази?

# 215
  • София
Скрит текст:

[/spoiler]

Цитат
Ето точно тук идва и моят въпрос!Или по-скоро становище!
Значи,на съпругът си може,а на другите не може да се тръшка и да крещи!!!
Добре,че е Ферит,защото ако беше някой друг изобщо нямаше да и позволи да се държи по този начин с него!
Говорим за Турция все пак!
Самият Халис едно време е направил жертва и има деца от друга, а не от тази, която е искал (разговора му с Хатидже). А Ферит е учил в Америка, малко или много е по-разчупен, то му личи и по поведението, де. Smile Все пак запозна жена си с любовницата си.

# 216
Ами  то търпението се  отнася и за двамата ...Що Ферит не я истипоса на трапезата , че Юсуф ѝ е бивш , че той ей така за да ѝ натрие носа я взе ...можеше да се върнат след гафа със Суна,както и бяха тръгнали  .... и Ифакат пак щеше да "брокерства " в хамама .
При все гафа да беше взел Суна ,нали му е все тая ..тя щеше да си  изпълни креватното задължение , а той после "пей сърце "  . Тя ако замрънка евентуално с 1-2 рокли ще замълчи ...

Страх го  е да признае пред себе си дори ,че тя не му  е безразлична !
И ,ако ѝ  посегне ще я загуби завинаги ....А той има нужда  от човек ,който да го разбере  -дори и да му помогне ,но  още не го е осъзнал и затова все с левия крак и то не напред , а все в грешната посока .

# 217
Мисля,че главните  герои вървят един към друг,но със  затворени очи.
Да се влюбиш е напълно непознато чувство и за двамата. Патологната връзка между Пело и Ферит  за него е била даденост.
Не е осъзнавал  колко много я наранява.  В този епизод Ферит  падна от високо.
А зад всички грозни реакции,  аз видях само болка и страх да не загуби Сейран.  Страх,че не е достоен,че е отхвърлен..Даже бягството е отваряне на  рана в самия себе си.
Колко много  има да учи Ферит...

Последна редакция: пн, 12 дек 2022, 14:23 от Nina_richi

# 218
  • Яко в Матрицата...
Я, колко поста Grinning Ще пиша довечера повече, но да си кажа болката Joy

Усмивка Grinning, тъвърде големи очаквания имаш към Сейран. Не помниш ли как се омъжи за Ферит? Тя вижда в него виновния за бедите си. Той избра нея, не тя него, той прескочи реда на по-голямата, само за да я предизвика, чисто по детински. Така че това е между тях, за какво да намесва другите. Ще му вика и крещи, даже му е малко! Joy А и след като видя, че свекърът изневерява под носа на свекървата с жената на починалия си брат, как да иде при нея, какво да очаква да й каже Гюлгюн? “Мълчи и търпи, аз така правя от години.” Помниш ли серията, в която Сейран разказа на Суна истината за брака им? Суна я попита защо не се оплачеш и Сейрана каза: “На кого да се оплача? Какво да кажа?” Сейран е в безизходица. За разлика от Ферит тя има уважение към брачната институция, поддържа мъжа си - в здраве и болест, в добро и зло, докато смъртта ни раздели…

# 219
За разлика от Ферит тя има уважение към брачната институция, поддържа мъжа си - в здраве и болест, в добро и зло, докато смъртта ни раздели…

Да,ама не,както са казали!
Защото това може да го направи и много добра приятелка,каквато всъщност е Пелин!И тя поддържа мъжа на живота си в здраве,в болест,в добро и зло и се надяваше да е докато смъртта ги раздели!
Всъщност,ето още една тема за размисъл-
Коя е по-добра за Ферит?Пелин,или Сейран?
Може и да се продължи темата-
Кой е по-добър за Сейран-Ферит,или Юсуф?

# 220
  • Яко в Матрицата...
Да, ама не Grinning Пелин го остави да се напие и ако не беше Сейран, Ферит щеше скоропостижно да се прости с тленния свят. Като й показа гривната, която направи, какво му каза Пелин? Поддържа го, ама друг път…

# 221
  • Дубай
Пелин не обича Ферит ,за нея той е просто добра партия-така да се каже...Ще го поставя така,ако Ферит беше беден ,Пелин щеше ли да го погледне?
Второ:Ако мислеше за него и здравето му-нямаше да го оставя да пие, като е запозната с болестта му.
А Юсуф е мишкар ...

# 222
В сериала има ДВАМА...Сейран и Абидин !!!! ( И тейзе -готвачката ! )

Всичко  останало за  сега е пълнеж и то доста лошокачествен  .

# 223
В Инстаграм прочетох,че Мерт напуска сериала,поради дискомфорт!
Срещнали ли сте нещо подобно в другите социални мрежи?

Последна редакция: пн, 12 дек 2022, 19:11 от usmivkata20

# 224
  • София
В Инстаграм прочетох,че Мерт напуска сериала,поради дискомфорт!
Срещнали ли ста нещо подобно в другите социални мрежи?
Ако е истина, значи сериалът приключва. Смяна на ГГ е обикновено пагубна.

Общи условия

Активация на акаунт