Yalı Çapkını ❤️Рибарче❤️Афра Сарачоулу ❤️ Мерт Рамазан Демир❤️Преди и След❤️ Тема 2

• 61 725
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
  • Яко в Матрицата...
Споко, Мерт е на сета, имаше снимки как отива в къщата на Корханови.

# 226
Toni Helmy
Администратор
  · 8 ч.  ·
💥💥Днес мрежата пусна новината, че Йигит Пойраз ще изиграе ролята на Ферит, оживена от Мерт Рамазан Демир, който ще се сбогува със сериала # Женкарят в следващата серия поради здравословни причини. Но след това турски блогъри и източници отрекоха новината, наричайки я фалшива!

# 227
  • София
Еми, то няма да е същото с този Йигит. Щом има слухове, значи има нещо. Дано Мерт е добре.

# 228
Искрено се надявам да няма промяна в каста, няма да е същото.
Съжалявам Пело на моменти за болката която изпитва.  Далече съм от мисълта,че сама си е виновна. Но не мога да кажа,че Ферит  проявява безразличие към нея и да го обвинявам за отношенията им.  Те са в патологична връзка,взаимна изгода,мания и навик.
Тя  не го обича наистина.  Реакцията й за гривната  беше многозначначителна.  Ако има някой който ще го оцени и обикне,това е Сейран.  
Не може да обичаш толкова силно някой с който си три години и да го оскърбиш. Не се зарадва на  жеста,на труда му,не го укоражи...
Да се зарадва,че сам е направил нещо специално за нея, с дефекти,криво,но красиво от сърце и душа..
Ако беше получила  гривна 100 карата щеше да я вземе... Голяма любов,няма що.

# 229
  • Яко в Матрицата...
Хората се веселят, а други се чудят как да си увеличат кликовете на профилите си...

Продуцентите са организирали купон по случай нова година. Ей го Мерто Simple Smile

# 230
Тази новина е от фалшив профил в туитър, няма такова нещо.

Междувременно екипът е на новогодишно парти

https://twitter.com/fatmataydanik/status/1602347667476054016

Не е ли заведението, където Сейран свири на пиано, а Суна целуна Феро?

# 231
  • Яко в Матрицата...
Мерто и в реала е заграден от абли Sunglasses

Интересно как и кога ще излезе наяве връзката му със Султан. Тогава Сейран ще му покаже кон боб яде ли Joy

https://vk.com/video-129463937_456243142

Последна редакция: пн, 12 дек 2022, 22:13 от Reni - BG

# 232
Рени Grinning

И торта за Шериф Сезер, има любов между тези двамата Heart Eyes

За тези, които имат проблем с Вконтакта

https://twitter.com/TvDunyasii/status/1602390927309406209

# 233
  • Яко в Матрицата...
Еве, ашк вар JoyJoyJoy

Последна редакция: пн, 12 дек 2022, 22:43 от Reni - BG

# 234
Мисля, че Мерт е доста стеснително момче в реалния живот. Поне на мен така ми изглежда.

# 235
# 236
  • Дубай
Привет, момичета ☕😍

Много готини всичките ,като започнеш от Афра и Мерт ,та до Шериф и Четин.Личи си,че на снимачната площадка цари хармония и разбирателство, уважение към по възрастното поколение.
Колко  е сладък, колко нежно прегръща Мерт...Дарява любов на поразия

# 237
  • София
На снимките ми се губи Четин Текиндор, но вероятно му идват в повече партитата на тази възраст. Играе брилянтно. И не само той. Актьорът, който играе Кязъм, се справя също страхотно! За ГГ изобщо да не говоря.

# 238
  • Дубай
Всъщност и аз тук ,не видях Четин☺️Попаднах на задкадрово клипче от сетовете и си личеше, уважението от по-младите ,личеше си респекта към него и годините,които е отдал на актьорската професия.
И,да,всички се справят чудесно.Мерт е скъпоценен,Афра малко ми издиша на моменти,Берил и Бусе и те много ми харесват как пресъздават героините си.

# 239
  • Яко в Матрицата...
Все още недоумявам как актьор като Четин Текиндор се е съгласил на тази роля. Не ми харесва тук. Много по-органичен е Дирен (много му сложна фамилията) в ролята на Кязъм.

Общи условия

Активация на акаунт