Yalı Çapkını ❤️Рибарче❤️Афра Сарачоулу ❤️ Мерт Рамазан Демир❤️Преди и След❤️ Тема 2

• 61 651
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
Благодаря за превода! Flowers Hibiscus

# 481
Благодаря за превода и за труда!
Така, не оправдавам Ферит. И не знам какво трябва да стане да се избели. Нездраво държание, абсолютен мухльо. Същия простак като дедо си. С пари животи ще купува и ще им се лижат подметките. Е ще се пообърнат нещата. На този етап толкова.
От начало не понасях Халис. И така ще си караме. Той е там Господ, останалите селяни, а не е ли и той от този роднив селски край?
Много се подразних, как искаш Ферит да има постоянно мнение, как да не обижда, напада, за секунди да мени поведение, ми то му е вродено.
Язък, че за ценности се изтъкват и се борят.
Докато публиката се носи на крилете на зараждащата се любов и те почват помия със кофи
Изключително ме издраьни Ферит преди вечерята, то лошото е, че такива като тях дори не осъзнават, че колкото и да се величаят са долни до немай къде
За него може, той е Корхан, какво е всъщност едно лайно
Днес ставам лиготии, безобразие, едно изречение не може да каже без преструвка няма нищо истинско
И той ще излиза, прибира, все едно миналия епизод бе казваше други на Пелин
Просто на него да му е удобно, свикнал да е дундркан и сега за пореден път, днес ми е кеф Пелин, утре Султан, сега Сейран. Ау като го пиша се ядосвам. А тая Пелин ни ми е жал ми нищо. Сигурна съм, че е откачена вече и може и чуждо дете да натресе. Ми той си заслужава. Как не взе решение веднъж
Заслужава доста са плаща за държанието си, с дядото и той също и даже двойно
Докато у Кязъмнима остатъци страх, то у Халис няма, той смята другите за длъжни.

Последна редакция: вт, 27 дек 2022, 09:49 от janakrasi

# 482
Красавци

# 483
  • Яко в Матрицата...
janakrasi, Ферит каза всичко в едно изречение: "Какво друго ти остава, освен да приемеш положението?" Демек - майка ми приема любовницата, значи това е нормалното положение и ти ще я приемеш. А когато не стане така, както той иска, започва да обижда, без изобщо да мисли дали е истина това, което бълва. Точно като Халис прави (никакъв ага не е той Rolling Eyes). Важното е да нараним онзи отсреща, останалото е без значение. Разбра се, че всички приказки за морал и етика, които досега се лееха от устата на дедето, са само празни думи. На дело няма нищо, едно голямо зеро.

Ферит има няколко разстройства на личността, освен семейните модели, които следва, и наистина една целувка няма да го промени. Това не е приказката, в която принцесата целува жабата и тя се превръща в принц. Трябва здраво да бъде разтърсен, да излезе от зоната на комфорт, която му осигурява положението на семейството, и да вземе да направи нещо за себе си. Не го оправдавам, но го разбирам. Виждала съм го в живота. Ето заради това ми е интересен сериалът, много е близък до истинския живот.

Това е любимата ми снимка от тази фотосесия Heart Eyes Дано има и друга Grinning

# 484
Reni-BG,
Точно, съгласна, плюс, че със сигурност Ферит и не знае какво е да обичаш някого повече от себе си, но и не знае как изобщо да покаже чувство. Той просто не го разбира. Има такива случаи, повечето повлияни от средата си, някои изплуват, други потъват.
За съжаление Гюлгюн не ми е олицетворение на доброто. Само маже като лисица с опашка и една усмивчица, все едно моли хората да не задълбават. И чака да се оправели нещата. Дрън дрън. Не,че вечно трябва всичко да е на бой и кестерме, но хайде и малко позиция, малко да не е бомба със закъснител.
А Ферит- да той може сметка да дири. Кой откарал Сейран. А него -кой, о за него може. Аз всъщност изпуснах той не се качи в самолета. Пельо там ли чакала, та докарала ...
Е той е от сой. Ау много яко трябва да падне от пиедестала си и не само той. Няма неплатена сметка.

# 485
  • Яко в Матрицата...
janakrasi, той и себе си не обича, това е най-големият му проблем.

# 486
Да, а на балкона защо бяха сълзите? От два стола на земята
 Не, Пелин, с която се сети за трите години може, тя е съгласна на всичко. Е и не е свикнал някой да му затръшва вратата. Ще градира, ако се осъзнае. Но едва ли ще е веднага. Лети той, лети. Приземяване трябва
 А досега е минавало само с извинявай.

Последна редакция: вт, 27 дек 2022, 12:10 от janakrasi

# 487
Ново от Афра

# 488
janakrasi,
за мен също първото впечатление беше такова!
След това задълбах...
Защото бързо се забравят думите и действията в първите епизоди!
Задълбах.... и стигнах там,където стигна и Сейран-до чистото,но наранено сърце на Ферит!До страха му,да не бъде подигран,усмиван!И до манията му-да бъде обичан!
Затова казвам,че тези му действия донякъде са провокирани от държанието на Сейран!
Може и да греша,разбира се!

# 489
  • Яко в Матрицата...
Отварям клуб "Сейран" Joy

Феро ефенди тука се изложи, ама ще му простя, 'щото ревнува яко...

# 490
Честит Стефанов ден на всички именици и техните близки!

Да не повтарям, това колко добър екип е събран и това е причината сериала да е толкова гледан и очакван с нетърпение. Само да вметна нещо за музиката. Много, много добре подбрана! Направи ми впечатление, че песента, която звучеше в края на епизода, беше същата когато Сейран облече нощницата. За мен това е подсказка, че и двата пъти тя НЕ ИСКАШЕ да го прави (първия да облече нощницата, и втория да тръгне с баща си), но Ферит я принуди! И много мъдрост притежава Сейран за тези само 19 години!
За това положение има вина и свекървата (все още я харесвам), защото тя го увери, че след сватбата всичко ще си бъде както преди. За пореден път видяхме, че той наистина вярва в това. Каза на Сейран, че тя трябва ЕДИНСТВЕНО да стои в тази стая!!! Като нощно шкафче ли я третира, не знам!?!?!? И колко ли години трябва да минат, за да възмъжее и стане отговорен!?

# 491
Reni - BG ,
хайде тогава аз да отворя клубът на Ферит!!!:laughing:
Съгласна?!

# 492
Честит Стефанов ден на всички именици и техните близки!

Да не повтарям, това колко добър екип е събран и това е причината сериала да е толкова гледан и очакван с нетърпение. Само да вметна нещо за музиката. Много, много добре подбрана! Направи ми впечатление, че песента, която звучеше в края на епизода, беше същата когато Сейран облече нощницата. За мен това е подсказка, че и двата пъти тя НЕ ИСКАШЕ да го прави (първия да облече нощницата, и втория да тръгне с баща си), но Ферит я принуди! И много мъдрост притежава Сейран за тези само 19 години!
За това положение има вина и свекървата (все още я харесвам), защото тя го увери, че след сватбата всичко ще си бъде както преди. За пореден път видяхме, че той наистина вярва в това. Каза на Сейран, че тя трябва ЕДИНСТВЕНО да стои в тази стая!!! Като нощно шкафче ли я третира, не знам!?!?!? И колко ли години трябва да минат, за да възмъжее и стане отговорен!?
Повече от всички ,събрани  от двата конака !!!!!
Дори  и да  им го  обясниш ,няма да разберат...така са "програмирани " ......ни на йота от миналото .....

# 493
  • Яко в Матрицата...
Reni - BG ,
хайде тогава аз да отворя клубът на Ферит!!!:laughing:
Съгласна?!
Отдавна отворих този клуб, ама явно не е станало ясно...

# 494
Прекрасни....

Общи условия

Активация на акаунт