Yalı Çapkını ❤️Рибарче❤️Афра Сарачоулу ❤️ Мерт Рамазан Демир❤️Преди и След❤️ Тема 2

• 61 648
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
На мен ми е много интересно какво е станало в миналото. Какво е направил противния старец тогава, че не е станала тяхната...пак се надул, или..? Пък и уж го раздава моралист. ОК. Оженил се е за друга- така е трябвяло..ама и любовница явно е имал,. ..морал той ще раздава. После ще крещи за " голямата" си любов старата - не изживяната... СЕЛЯНИ..? 😵‍💫. Само супер ограничен човек би плюл по някой свой бивш- плюейки по неговия гръб , плюеш по себе си ..!
Ситуацията с Феро..хич не ми е ясна..уж, женкар, уж много ги разбира жените. Защо я пита 100 пъти защо го е целунала- 6А клас и трябва да му каже обичам те, за да му стане ясно ли?! Какво иска да чуе, защо иска да го чуе. Той много добре си знае всичко...
А относно Сейран и Пелин, тя неколкократно му казва да спре да се вижда с нея- не си е мълчала. Един път беше уж в бас, друг път с уговорка тя да не се вижда с градинарчето , той с Пелин. Просто така му е угодно, да не е чул и разбрал ФеритчО.

Последна редакция: вт, 27 дек 2022, 18:31 от Ela1

# 496

Последна редакция: вт, 27 дек 2022, 18:29 от Stella2021

# 497
  • Яко в Матрицата...

# 498
 Звездният сериал "РИБАРЧЕ" ще направи почивка от две седмици след Нова година. Последният епизод за тази година ще бъде излъчен на 30 декември.

# 499
Усмивчице, Благодаря!
Всъщност не, че не съм от отбора на Ферит. По- скоро от отбор СейФер. Но вода има да тече, дано не е нещо отблъскващо. Че изцепки по сериалите бол.

# 500
Звездният сериал "РИБАРЧЕ" ще направи почивка от две седмици след Нова година. Последният епизод за тази година ще бъде излъчен на 30 декември.

Как ще изтраем не знам 🤪

# 501
Тази нова галиба Heart Eyes

# 502
  • Яко в Матрицата...

Пу пу пу 🧿🧿🧿

# 503
Сладури

# 504
Вземете в този ден само добри мисли и положителни емоции, да започнем с кафе...Добро утро приятели!

Нали отдавна отнорихме клуба на Ферит.Тези епизоди както са го подбрали е трудно  да го пропусна и аз.Joy

Мисля, че  Ферит не опозна Сейран.   Ако беше помислил малко, нещатя щяха да са други.
Тя има чувства, това го знае....
Но не е от момичетата които ще обичат и ще търпят изневери и унижения .. За нея целувката означава много....Според мен за него  е           най-истинската в жшвота му. Да не говорим,че е влюбен отдавна и без погледи, целувки.
А какво направи Ферит? Тъкмо се сближават, и като най-големия глупак,  той я остави на масата сама. Много важни са Пелин и егото му.

После  каква му е Сейран,какво я вълнува,не я зачита,няма право на мнение,Пело му е гаджето, важната....Накрая я изгони,била целувала много други и ги измамила...
Греши,като си мисли, че всички са като него и целия свят се върти около  него.
Сейран да не спи,като с него с която свари?

Как  ще излязат от тази ситуация,не знам.
Семейството връщат булката, Ферит как ще я вземе и ще ги кротнат дъртите? ..
Днес ще има фрагмент сигурно Hug

Последна редакция: ср, 28 дек 2022, 09:23 от Nina_richi

# 505
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! Grinning

Феро ефенди има още много път да извърви, за да се отърве от собствените си демони. Едва тогава ще може да има пълноценна връзка с която и да е жена. Не знам защо се очаква Сейран да е отговорна за тези негови проблеми или по-скоро за преодоляването им. Къде са роднините му, приятелите му, гаджето му? Защо никой не е обърнал внимание на това? Защо са го оставили да се чувства сам и недооценен, при всичкото това внимание към него? Защо са го оставили да безделничи?
Значи на момичето му натресоха нежелан брак с непознат мъж, за който всъщност това беше една игра, а на всичкото отгоре тя трябва да търпи и да мълчи, че даже и да му помага. Защо? Разбира се, че въпреки чувствата си, тя ще се опита да се защити, да се опази, наречете го инстинкт за самосъхранение.

Стана много сериозно Joy Берил и Дооукан са били на парти, жълтурите са хванали Берил за интервю. Казала, че е фен на СейФер, всяка седмица ги гледала със сърчица в очите Heart Eyes, дори зад камера, докато те снимат сцена.

Весел ден ви пожелавам и дано да не дадат втори флагман, да се помъчим малко в догадки как Феро ще си върне Сейро Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 28 дек 2022, 10:29 от Reni - BG

# 506
Вземете в този ден само добри мисли и положителни емоции, да започнем с кафе...Добро утро приятели!

Нали отдавна отнорихме клуба на Ферит.Тези епизоди както са го подбрали е трудно  да го пропусна и аз.Joy

Мисля, че  Ферит не опозна Сейран.   Ако беше помислил малко, нещатя щяха да са други.
Тя има чувства, това го знае....
Но не е от момичетата които ще обичат и ще търпят изневери и унижения .. За нея целувката означава много....Според мен за него  е           най-истинската в жшвота му. Да не говорим,че е влюбен отдавна и без погледи, целувки.
А какво направи Ферит? Тъкмо се сближават, и като най-големия глупак,  той я остави на масата сама. Много важни са Пелин и егото му.

После  каква му е Сейран,какво я вълнува,не я зачита,няма право на мнение,Пело му е гаджето, важната....Накрая я изгони,била целувала много други и ги измамила...
Греши,като си мисли, че всички са като него и целия свят се върти около  него.
Сейран да не спи,като с него с която свари?

Как  ще излязат от тази ситуация,не знам.
Семейството връщат булката, Ферит как ще я вземе и ще ги кротнат дъртите? ..
Днес ще има фрагмент сигурно Hug

Тук са много сладък "ДУЕТ "....бъдещ ...може би !!!!

# 507
И озета трябва да пуснат днес.

# 508
Красавица

# 509
"Къде е жена ми" е в дневния ред в туитър Grinning

https://twitter.com/miIevaaa/status/1608091507818381314/video/2

Търсят я в момента Sunglasses

#karımnerde

Общи условия

Активация на акаунт