Yalı Çapkını ❤️Рибарче❤️Афра Сарачоулу ❤️ Мерт Рамазан Демир❤️Преди и След❤️ Тема 2

• 61 644
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
Не мога да се ядосам на Ферит за неадекватното му поведение, колкото и да искам. Корханови отгледаха и възпитаха внука, който заслужават. Сега искат той да съзрее от днес за утре, но не става така.
Майка му го има все още за пеленаче, на което подмята залъгалки, за да е спокоен. (Ти се ожени, пък нищо няма да се промени). Баща му е незаинтересован, примирен с нрава на малкия си син, доволен от наличието на разумния Фуат (така го виждам). Ядосва се, само защото Халис ага ще се ядоса и ще им създаде главоболия. Ифакат се страхува единствено за позицията си на главен пазител на реда и дисциплината в семейството (това и е останало), за това приема тежко гафовете на Ферит, не заради самия него. А, Халис ага всява страх удряйки с юмрук в масата и раздавайки заповеди, проектирайки визията на семейството в обществото, пък у дома, в спалнята..., всеки да си крие тайните, неудовлетворението, угризенията...
Прав е Ферит да се съмнява в обичта им. Спокойствие, разбиране, модел за подражание, не открива тези неща у дома. Не ги открива и навън. С Пелин всичко е повърхностно от негова страна, по- дълбоко е единствено чувството му на притежание породено от надутото му до безобразие его. Его подхранвано от цялата орда изредена по- горе, която замете всяка негова грешка, смекчи всяко последствие, не му позволи веднъж да си счупи главата, да поеме отговорност, да почувства вина, а така и да научи урок. Защо? Защото той е Ферит Корхан! На него нещата му се полагат, не е нужно да си ги заслужи. Ферит е незрял и първичен, не мисли преди да действа, и защо да го прави? Цяла дружина хора ще мислят и чистят след него.
Браво на Сейран!
Тя му изнесе първия урок Grinning Стискам палци да удържи по- дълго на решението си. Колкото по- голямо е страданието на Ферит, толкова по- голям урок ще научи. Много ще го боли Феро Simple Smile Не знам, доколко е дефинирал чувствата, които несъмнено изпитва към Сейран. Ако е осъзнал любовта, това е проблем за него. Любовта е слабост, а егото не обича слабости. Същото его не би се примирило лесно с факта, че тя все пак избра бащиния Ад пред Ферит Корхан, че го отхвърли, и че вероятно ще се вижда свободно с Юсуф или някой друг..., пак онова чувство за притежание- неговото си е негово Grinning

Кязъм ме изкефи тотално на вечерята Sunglasses Чудесен актьор, уникален персонаж. Бях на негова страна в случая. Халис ага ме изуми с поведението си! Не спирам да се чудя, кое точно го взриви чак така, че забрави за авторитета си! Това, че Кязъм си позволи да го оспори на собствената му свещена трапеза, на която имаше милостта да го покани? Или, това че Сейран "пусна ръката" на Ферит пред очите на всички, давайки приоритет на собствената си чест, нещо невиждано от другите жени в семейството?
Каквото и да е, хареса ми.
Струва ми се, че уроците няма да са само за Ферит след тази вечеря.

Благодаря за превода момичета Heart Безценни сте Hug

# 511
# 512
Аз имам усещането, че Гюлгюн и Ифакат доволно си поделят Орхан. И двете "все едно, че нищо не е станало".

# 513
  • Яко в Матрицата...
Джули Hands Clap
Не че няма модел за подражание, има, просто не става за нищо този модел, но Ферит не е видял други.

Гуш пауза Heart Eyes

Еве, умирам си от смях с феновете в Т Joy

# 514
Рени, и аз съм така Grinning

Корханлар Heart Eyes

# 515
Тоя Ферит - едната е моя, другата не я давам.

# 516
  • Яко в Матрицата...

# 517
# 518
Еха,дали ще е наистина?

# 519
  • София
Стана тя,  каквато стана...

Дали това не е сън или халюцинации на нашето момче?

# 520
Това момче наистина има биполярно разстройство. Joy HushedКак може от предишната серия от побеснелия, минеш през кризата, която изживява, та стигнеш до романтичния Ферит, който организира романтичен уикенд в гората .. Thinking или наистина е нечия фантазия, или просто сценаристът е решил да не разваля Коледно-Новогодишния дух. После вече ще стовари облаците върху всички.

# 521
Неее, това е прекалено!  Момчето е изпаднало в хипогликимичен шок и това са бълнувани неща. Няма как сценаристите да са така превъртяли...НЕ, НЕ, Не....чак и Латив е  на масата с тях 🤪

Последна редакция: ср, 28 дек 2022, 22:35 от Ela1

# 522
Неее, това е прекалено!  Момчето е изпаднало в хипогликимичен шок и това са бълнувани неща. Няма как сценатистите да са така превъртяли...НЕ, НЕ, Не....чак и Латив е  на масата с тях 🤪
И като,че ли и Султан беше на масата?!

# 523
E, не. Сън на някой?
И прислугата празнува НГ.
Какво трябва да се случи за два часа епизод не си представям.
Със сигурност ще има облаци. Толко хубост, светлина не е на хубаво.

# 524
  • Яко в Матрицата...
Твърде приказно бих казала Grinning Вечерята със сигурност е сън или нечия фантазия Wink

- Уважавам решението на баща си. Неговото решение е и мое решение.
- Помогнете ми ! Ферит, пусни ме! Какво правиш?! Пусни ме! Пусни ме!
- Наслаждавай се на мига, живей днес! (Буквално казва: животът е един ден, и той е днес!) Не можеш да си купиш тази история с пари!
- Ако отида при дядо и му кажа: "Сейран е бременна"?
- Този твой страхотен съпруг ще изпълни още една твоя мечта, karıcığım! Много повече от това, което си си мечтала. Всички заедно, по-красиво отколкото си си го представяла преди. Събудих се в един такъв красив ден. В главата си имам страхотни планове.
- Човек научава, че е много по-трудно да поправиш сърцето, отколкото да го разбиеш. Ако между вас има обида, лоши чувства, простете си. Изтрийте миналото [като] с гъба и нека влезем в новата година с нови надежди, с чиста съвест.

Нали на летището ѝ каза, че ще я носи на гръб JoyJoyJoy
Не знам какво разстройство има Ферит, но е най-сладкият куку, който съм виждала.

Общи условия

Активация на акаунт