Стискам палци да удържи по- дълго на решението си. Колкото по- голямо е страданието на Ферит, толкова по- голям урок ще научи. Много ще го боли Феро
Не знам, доколко е дефинирал чувствата, които несъмнено изпитва към Сейран. Ако е осъзнал любовта, това е проблем за него. Любовта е слабост, а егото не обича слабости. Същото его не би се примирило лесно с факта, че тя все пак избра бащиния Ад пред Ферит Корхан, че го отхвърли, и че вероятно ще се вижда свободно с Юсуф или някой друг..., пак онова чувство за притежание- неговото си е негово 
Чудесен актьор, уникален персонаж. Бях на негова страна в случая. Халис ага ме изуми с поведението си! Не спирам да се чудя, кое точно го взриви чак така, че забрави за авторитета си! Това, че Кязъм си позволи да го оспори на собствената му свещена трапеза, на която имаше милостта да го покани? Или, това че Сейран "пусна ръката" на Ферит пред очите на всички, давайки приоритет на собствената си чест, нещо невиждано от другите жени в семейството?
Безценни сте

Как може от предишната серия от побеснелия, минеш през кризата, която изживява, та стигнеш до романтичния Ферит, който организира романтичен уикенд в гората ..
или наистина е нечия фантазия, или просто сценаристът е решил да не разваля Коледно-Новогодишния дух. После вече ще стовари облаците върху всички.
Вечерята със сигурност е сън или нечия фантазия 

Препоръчани теми