Личен лекар от Русе

• 1 038
  • 9
  •   1
Отговори
Здравейте,понеже сега предстои смяна на личните лекари , та ако може някой да ми препоръча добър личен лекар от Русе,който да си разбира от работата и да приема нови пациенти. Сегашният ми е Дарина Кънева,но не съм доволна и искам да я сменя . На 33 години съм и имам дете на 5 години

# 1
Д-р Ваня Илиева в Чародейка мога да препоръчам. Първа специалност й е педиатрията, но ако желаете дава направление за педиатър. Позитивна, спокойна, с добро отношение, разбира си от работата. Работи като общопрактикуващ над 20 години вече. Не работи с часове, обаче, и пред кабинета често се събира опашка. Децата до 6 години влизат с предимство.

# 2
При д-р Кънева също няма часове,но чакаш реда си ,малки големи всичко подред

# 3
С голямото дете бяхме при лекар с часове. Детето вдигна температура, лекарката ми даде час за следващия ден, а през нощта се озовахме в детско с диагноза пневмония, температура 39,4° и тежко дишане. Предпочитам да чакам и два часа, но да бъдем приети на деня, в който имаме нужда. Моите са вече над възрастта за предимство, чакаме на общо основание.

# 4
Да така е по- добре да чакаш , но да си струва чакането. Аз чакам за да взема направление да отида при друг лекар ,защото там не получавам адекватно лечение.

# 5
Д-р Джиниев, кабинета му се намира в МЦ-1 (Борисова). Единствено че работи половин ден, понеже има кабинет и в Глоджево, но винаги държи връзка, та и при нужда можете да се свържите с мед. сестрите му

# 6
Разбира ли си от работата?

# 7
Определено! И ако не е сигурен в нещо (което не е в неговата компетенция, като общопрактикуващ лекар), винаги пуска направления към другите специалисти и не се прави на всезнаещ герой

# 8
Моята последният път,малкия 2седмици ходи болен и отидох да поискам направления за педиатър и тя се обиди
Три пъти ходих при нея за тези две седмици и всеки път ми изписва различни лекарства и ме изпраща на аптеката до кабинета и.
Ами не искам да си правя експерименти с детето ми вече и да давам една камара пари за не нужни лекарства!

# 9
Разбирам ви, често на личните лекари не им се иска да пращат пациентите към другите, и на мен ми се е случвало друг ЛЛ да не ми дава направления - искал да ме излекува сам (тоест прави експерименти). Но в случая с Джиниев не мога да ви кажа със сигурност, как се отнася към педиатрите, понеже нямам деца. Но и
приятелките ми не се оплакваха, че не им пуска направления за деца

Общи условия

Активация на акаунт