Yalı Çapkını ❤️Рибарче❤️Афра Сарачоулу ❤️ Мерт Рамазан Демир❤️Преди и След❤️ Тема 2

• 61 703
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
Позачетох се днес, то Кубилай и Афра имат общ игрален филм /Aşk Bu Mu/, а двата Мертовци са играли в Olum Zamani.
Не ми блести с нищо Кубилай, а сега се сетих и коя е Мирай Данер. Много я харесах в Черна дъска.

Реално, мераците на Кубилай може да почиват на нещо друго, а отделно, да, хубаво е да не се смесва професионално и лично, но често се среща този факт.

Личен живот разбира се, на актьорите, но все пак прави впечатление все нещо и реално, ако няма нещо някъде не би се говорело. И точно така се съсипват немалко сериали, друг е въпроса, че и визуално на мен по-малко ми допада М. Язаджъоолу, може да е чудесен характер и Афра да си е ок.
Живота си е техен.

А иначе, Афра много ми допадна в Kötü Çocuk с Толга, самия филм е лек, ненатоварващ, макар и с често срещан сюжет.

Последна редакция: чт, 15 дек 2022, 15:35 от janakrasi

# 286
  • София
Оооо очакваме целувка. Дано само не е в края на епизода  .

Скрит текст:
Ново.
Сладури.
Според мен ще е точно на финала, но дано да я дадат цялата, а не само 2 секунди.

Цитат
Цитат на: Hurricane~ в пт, 09 дек 2022, 22:53
https://twitter.com/Alexa_Illanes20/status/1601301290310516737?t … ov5DjmeprI3w&s=19

🤣🤣

# 287
  • Дубай
Привет!
Понеже нашия патрон също ще участва в ШахМаран, слагам излязлите  снимки.

Пророчество.Любов. Предателство."

На 20 януари в платформата на Netflix ще се състои премиерата на сериала Шахмаран / Şahmaran с участието на Серенай Саръкая, Бурак Дениз, Мерт Рамазан Демир и д-р.

Постер,Серенай направо се е сляла с героинята си Изглежда интересно!

Последна редакция: чт, 15 дек 2022, 22:29 от I.V

# 288
Задав се готин филм,много различен!!!
Любимец ми е Бурак,Серенай играе превъзходно,а за Мерт,вече очаквам само суперлативи!!!

# 289
Иначе целувката дето е от фенското видео на летището си изглежда бая истинска.Дори само и нослета да търкат си е бая време и повторения сигурно.

Последна редакция: пт, 16 дек 2022, 08:33 от Marbellaa

# 290
  • Яко в Матрицата...
Песничката от фрага...

"Антидепресант"

Понякога нощем седя и плача.
Пъхам се под завивката и се потапям в тъмнината.

Дъното на бутилката е най-близкия ми приятел,
но също като теб и то има своя предел.
Не исках това между нас да свършва, старах се като луд.
Все още имам една последна дума, ще ме изслушаш, нали?

Не си тръгвай оттук!
Без теб не ще мога да живея.
Много интересно, но не успях да разбера защо
ни лекарство, ни антидепресант болката лекуват.
Умолявам те!

Не си тръгвай оттук!
Без теб не ще мога да живея.
Много интересно, но не успях да разбера защо
ни лекарство, ни антидепресант болката лекуват.
Полудявам!

Знаеш добре, че може всякак да
да се живее, дори и без теб!
Поплачи си малко, ще мине.
Трябва време, за да се забрави…

# 291
  • Дубай
Рени , Благодаря!
Не те попитах предния път ,надявам се нямаш нищо против, че използвах превода ти на "Fırtınadayım" за оформянето на нулевия пост...Ако позволиш ,може и този да влезе в употреба в следващата тема

# 292
  • Яко в Матрицата...
Рени , Благодаря!
Не те попитах предния път ,надявам се нямаш нищо против, че използвах превода ти на "Fırtınadayım" за оформянето на нулевия пост...Ако позволиш ,може и този да влезе в употреба в следващата тема

Няма проблем Simple Smile

Аз съм още на тази сцена, прегръдката им е по-силна от 100 страстни целувки Heart Eyes

# 293
  • Дубай
Цитат
прегръдката им е по-силна от 100 страстни целувки
Както са казали хората-една прегръдка може да направи чудеса,както  и едно "С Теб съм,не си тръгвай!"
Като говорим за првгръдки се сещам за анализите на психотерапевта Ридван Онай,който гласи:

Цитат
Турският лекар предупреждава, че липсата на окситоцин може да предизвика арогантност, несигурност, отчуждение от обществото и редица психологически разстройства, както и да повиши склонността към лъжа.
Според психиатъра и психотерапевта доц. Радван Юнай, всеки ден трябва да се възползваме от лечебната сила на прегръдките и да не се лишаваме от този акт, който е мощен.

Та повече прегръдки да имат Сейран и Ферит,както и всички ние!

# 294
Добро утро...

Желая ви  хубав  ден...
Ии нямам търпение за  предстоящата серия..

# 295
Идвам със спойлер , отваряйте на своя отговорност.

https://youtu.be/IX3VJ-BoDYU

# 296
  • Яко в Матрицата...
Умут призовава да гледаме довечера Joy
менталното здраве на Юсуф:

От Буче 

# 297
  • София

Скрит текст:
Хммм, тя му казва, че няма да отиде. Да не би той да иска да тръгнат двамата от къщата и тя да му откаже? Thinking

# 298

Скрит текст:
Хммм, тя му казва, че няма да отиде. Да не би той да иска да тръгнат двамата от къщата и тя да му откаже? Thinking

Не знам как да скрия текст иначе ще ви разясня , защо не иска да тръгне с него.има субтитри в тик ток

# 299
  • София
Скрит текст:

Скрит текст:

Не знам как да скрия текст иначе ще ви разясня , защо не иска да тръгне с него.има субтитри в тик ток

Скрит текст:
......
Цитирай поста ми и го напиши на мястото на точките.

Иначе маркираш текста и натискаш "скрит текст" от иконките горе. Или ми го напиши на ЛС, аз ще го сложа в темата.

Общи условия

Активация на акаунт