Yalı Çapkını ❤️Рибарче❤️Афра Сарачоулу ❤️ Мерт Рамазан Демир❤️Преди и След❤️ Тема 2

• 61 680
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
Привет.
Как може Корханите,да позволят на Казим да отведе снаха им?
Дядото нареди да не се месят. Мисля, че  искаше да  е възпитателна мярка за Ферит.  Да го постави в положение, в което да трябва да се бори за жена си. Вместо Ферит да тича след Сейран, тя трябваше да тича след него.
За първи път одобрявам  Кязъм.  Сейран позволи на Ферит да я унижава. Жалко,че той го прави отново, е отново, не вижда грешките си.
Много сбъркани ценности, не ги разбирам тези герои.  
Агата удари Ферит,после съжалява...
Не може да диша без него.  Какво очакват постъпвайки така с момчето? Насила оженен,бит... Да се промени с магическата пръчка?

Пелин не може да обича себе си. Да не говорим за Ферит. Какво е това самобичуване  нейното, пълен мазохизъм. Може би се надява на чудо.
Изведнъж Ферит да я обича и да я иска за жена.

Ако има малко себеуважение и мозък, ще излезе от този затворен кръг.
Юсуф горкия е за съжаление,много е глупав..
Очаквам много да се озлобят с Пело. Сами са си виновни. Кой знае какво ще сътворяват.

Зарадвах се на описанието на Сейран за Ферит.  Той е  едно изстрадало дете. Ако почувства малко обич,може и да се промени.
Не случайно бяга при Пелин.  Срещта разбиране и подкрепа. В крайна сметка в дома си е третиран като стока втора употреба,вечно грешен,комплексиран, сбъркан, проблемен, неразбран,глезен от мама...

Последна редакция: пн, 19 дек 2022, 11:02 от Nina_richi

# 376
  • София
Кога да очакваме фраг?

# 377
Нямаше да се връща,не искаше никой да знае къде е,а отиде вечерта в дома си ,уж да си вземе багаж!!!
Пък то целта беше да срещне Сейран!
Остана много разочарован когато не я намери!
Много беше сладък Ферит в тази сцена!Уж сърдит,ама,ако Сейран е там да си я види!

# 378

Време беше да го  пуснат фрагмента. Ще  стане време за новия епизод Hug

# 379
# 380
Турски сериали с превод- DIAMONDS Studio
Toni Helmy  · 39 мин  ·
Bilessinnn 😂😂https://www.facebook.com/100035395689653/videos/1541183713027568/

# 381
Беше ясно, че няма да се приберат веднага щастливи заедно, ръка за ръка. Мисля си, че във втори фраг ще се покаже, сега е в шок след целувката и трябва да остане за малко сам със себе си, но със сигурност не е заминал.😀
Само ме плаши това да не би Ферит да напусне сериала, въртят се такива коментари, които преди малко четох в ютуб, но се надявам са лъжливи.

# 382
Турски сериали с превод- DIAMONDS Studio
Toni Helmy  · 39 мин  ·
Bilessinnn 😂😂https://www.facebook.com/100035395689653/videos/1541183713027568/

Предполага се, че когато човек е със  статус "пристрастен" във форума с близо 5000 публикации зад профила, е редно да владее повечко опции освен копи пейст, ама...
bilessinnn.

Аз се надявах на друг фрагман 😤

# 383

Galka, не можах да  сложа само видеоклипа. Не излизат опциите с десен бутон.

# 384
  • София
Е, стига, де! Надявах се поне на половин епизод някакво щастие, а то? Сега Ферит нерде?

# 385
Здравейте, някой има ли възможност да пусне един превод на новият fragman?🙂

# 386
Не вярвам  да замине,г-н Ферит.
Дано не ги разведат заради липса на съпруг или неконсумиран брак. Кой знае какво  я чака Сейран. Баща й ще я удуши.
Феритчо сам  сбъдва кошмарите си с Юсуф..
 Деда им се тръшка като малко дете. Да иде да го  намери той...
Дано Орхан не напада  и обвинява Сейран..  Тя ли ще го отнася за грешките на всички?
Много им е сбъркан  морала.
Докато се върне Ферит,епизода ще е свършил..
Дано ни хвърлят в трета глуха  с този фрагмент. Да има малко изненади. Струва ми с  разтягане на локуми ако това е развитието на 14 епизод.

Последна редакция: пн, 19 дек 2022, 21:05 от Nina_richi

# 387
Каква изненада с фрага само! На това се казва ситуация с неочакван край. Докато чакам зашеметяващата целувка на Сейран да върне обратно Ферит у дома, то какво стана - момчето се оказа с характер. Браво на него. Приятно ме изненада. Сейран си мислела че сама може да го върне обратно, но не би. И Халис ага настоява да го върнат, но не би. Браво на Ферит че остиска. Не стига че отива в Ню Йорк ами и  за постоянно. Да видим сега как ще се налага и Сейран да замине за щатите. Само че си мисля, че малко преди да се качи на самолета ще се разколебае и ще се прибере заради Сейран, но да видим.

# 388
Мерт, би се отказал от този сериал само ако е на смъръно легло. Филм с такъв рейтинг, гледан на незнам си колко континената , би бил луд да пропусне този шанс.
Беше ясно, че няма да се приберат веднага щастливи заедно, ръка за ръка. Мисля си, че във втори фраг ще се покаже, сега е в шок след целувката и трябва да остане за малко сам със себе си, но със сигурност не е заминал.😀
Само ме плаши това да не би Ферит да напусне сериала, въртят се такива коментари, които преди малко четох в ютуб, но се надявам са лъжливи.

# 389
  • София
Е то само това остава! Мерт да зареже сериала. Изобщо не ми се вярва. Бясна съм само на Ферит, че заминава. Следваща близост между двамата за Великден. Smiley

Здравейте, някой има ли възможност да пусне един превод на новият fragman?🙂
- Една целувка... Сякаш досега всичко беше наред.
- Да, почакайте, моля!
- Татко! татко! татко!
Може би просто не намерих правилните думи. Не успях да го убедя, да го спра. Мислех, че мога да се справя сама.
- Как смееш да идваш тук?!
- Орхан, какво правиш?
- Майко Гюлгюн...
- Моята дъщеря! Всичко ще бъде наред.
- Ферит...
- Какво стана с Ферит?
- Ферит замина... завинаги в Ню Йорк.
- Иди намери Ферит и го доведи тук веднага!
- Той не иска да вижда никого, докато не доведем Ферит.
- Да му кажем ли, че си е тръгнал?
Ти си човекът, който може да каже истината. Къде е Ферит?

/без да претендирам за точен превод/

Последна редакция: пн, 19 дек 2022, 23:08 от missence

Общи условия

Активация на акаунт