Yalı Çapkını ❤️Рибарче❤️Афра Сарачоулу ❤️ Мерт Рамазан Демир❤️Преди и След❤️ Тема 2

• 61 673
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
Момичета, светли празници ви пожелавам Heart

usmivkata20 съгласна съм с анализа ти, с изключение за реакцията на Халис ага. Абсолютно породена от гняв и безпомощност. Какви бяха тези думи на масата и пред всички? Отива ли му на положението? Че засегна и бащата на Кязъм... Стана ясна вече и причината за раздялата на Халис и Хаттуч, язък!
Отново съм на страната на Кязъм. Много правилно направи човека, че си взе дъщерята и много правилно им каза. Не могат да го учат на нещо, което те самите нямат. Не знам дали ми се стори, но Кязъм изпита гордост от дъщеря си и възхищение. Ще видим какво ще стане, но ми е много приятно да гледам този герой, като изключим насилието, разбира се.

Рейтинга слагам, отново невероятен, макар да очаквах по-голям ръст Sunglasses

Последна редакция: сб, 24 дек 2022, 09:23 от Еванджелин

# 451
  • Дубай
Добър утро❤️☕Бъдни вечер е,Бъдете здрави!

Рени,Еве ,добре ,че Ханде и Демет не са на екран 😁🤣
За 8 часа  14-ти епизод събра повече от 1,7 млн гледания! А първият фрагмент на  15-та серия за същото време  повече от 2,3 млн гледания!

# 452

usmivkata20 съгласна съм с анализа ти, с изключение за реакцията на Халис ага. Абсолютно породена от гняв и безпомощност. Какви бяха тези думи на масата и пред всички? Отива ли му на положението? Че засегна и бащата

Еванджелин,Кязъм не знаеше за постъпката на Ферит в този ден!
Той просто се заинати агата да му целува ръка и да му се моли!
Халис бей беше прав за това,че той е наследил от баща си злоба и завист!
И пред всички го каза,за да защити семейството си от този наглец!И защото наглецът също го каза пред всички,трябваше да му се отговори подобаващо!
Защото Кязъм наистина прекали с претенциите си!
Търпението все пак има лимит!
До кога този човек ще тормози и изнудва семейството на Ферит?
Истина е,че реакцията на агата е в ущърб на младите,но на това трябваше да се сложи край!
Да видим,дали няма да промени мнението си след посещението на Хатуч?!
Все пак,каквото и да е сторил Ферит,Кязъм трябва да изпитва уважение към неговото семейство!

# 453
I.V Heart за последната снимка от колажа ти, някой беше написал в туитър - Не мога да опиша разочарованието, но мога да ви го покажа Broken Heart

usmivkata20 Кязъм не знаеше за последната постъпка, но знае, че зет му потъпква честта на дъщеря му. Мисля, че за Кязъм честта е над парите и облагите. Ще видим как ще извъртят положението де Blush
Халис каза на Хаттуч във фрага, че повече няма да се види с Кязъм, последната му дума на ага била. Да не останел и боклука им в апартамента, каза Халис. Не говори само за Кязъм, а за цялото му семейство. И на масата, на изпроводяк крещеше за цялото семейство. Поведението му не ми е окей на мен.

# 454
  • Яко в Матрицата...
Ох, нямам думи Heart EyesHeart EyesGrinning

https://mobile.twitter.com/yalicapkinidizi/status/1606553658761568259

Ако някой може, нека сложи гифче, разкошни са Heart

# 455
# 456
  • Яко в Матрицата...
Еве, ellerine sağlık Heart Eyes

Последна редакция: сб, 24 дек 2022, 11:03 от Reni - BG

# 457
На мен ми хареса момента в който Сейран провокира свекърва си..- дали не си затваря очите и за нещо друго!

# 458
Този епизод така ми въздейства, толкова се зарадвах от постъпката на Сейран, че направо ми напълни сърцето. Е, трябваше да се случи нещо подобно, за да се осъзнае Феритчо, нека си потроши малко главата, заслужи си го напълнооо!

Хубави и споделени празници желая на всички! Здраве и благополучие на вас и семействата ви! 🎄

# 459
  • Дубай
Цитат

Това си го харесах за корица на следващата тема-Саджак ,Саджак 😍❤️

# 460
Хах, ще дойде време да му стъпи на врата , вижда се . Тогава ще е много актуална Wink

Гледах и НЛО, с тамошната си партньорка също много добре му се получават нещата. Въпреки, че и тя му е приятелка от години. Талантливо момче е Мерт.
Цитат

Това си го харесах за корица на следващата тема-Саджак ,Саджак 😍❤️

# 461
Не знам защо се получава така, явно ретинговото за комшиите мен ме отблъсква.
Колкото се дразних миналия епизод за многото време с Пелин, толкова сега ми дойдоха в повече лиготиите на главните герои.
Има хляб в това Пелин да е бременна. Поредния пирон в ковчега, тъкмо ще отшуми и последния пирон ще е Султановото дете.
Не знам нещо ми секна ентусиазма. Пелин е болна, много болна. Само от срам пред момчето отказа да тръгне. Жалко, Халис не знае, че и други хора могат да тропат по масата. Е и той ще научи.
Хаос вся епизода, явно е защо героите са посещавашли психолог
 Имат трайни увреждания.
Ферит. Не разбирам. Как може да не знае нито минута какво му е всъщност мнението. На кого изобщо държи?
 Докато е в положение свършен съм -Сейран, ред сълзи ред сополи. Отмине прилива, ехее песни танци и хоп другото лице беж при Пелин. Бе какъв си ти, шизофреник ли, раздвоение на личността ли има?
Сейран. Как ще успее да излезе от тинята на семейството в което попада незнам. Как ще обърне монетата. Какво е това семейство на хора с двойнствения самоличност за пред хората и всяка коза за свой крак?. Ужас.
От фрага разбрахме, че Ифакат вероятно ще разбере и насмете Абидин. Много хляб има в тъмните драми които начертаха сценаристите. Дано не увъртат, но едва ли.
Със скоростта на светлината менят всичко между Сейран и Ферит и вероятно така и ще ги съберат отново.
Иначе снимките за списанието са феноменални.
Допълвам:
https://youtu.be/yAdX8khPvP4

Последна редакция: сб, 24 дек 2022, 20:59 от janakrasi

# 462
Светли празници,приятели!
Честита да Ви е Коледата.
Най-искрени благопожелания за здраве и сили, за ползотворни дела, за топлота и доброта - дарявани и получавани,
за дни на радост с усмивки и веселие,
за мигове на сбъднати мечти. 🌲🍀🌹🌞 Heart

Очаквам превода,за да съм коректна с изказванията си. Особено относно Агите:grinning:

Многа си ядосах на Ферит.  За жалост все повече се убеждавам, че  героя има сериозен психологичен проблем. Дано не ни го представят  така,връзва се с трагичния край от психоложката.  
Макар,че няма нито един нормален образ.

Много се зарадвах на Сейран.. Събра всичко с което беше дошла, подаръка от лелята и роклите й. Пастъпки като истинска кралица..  Достойна  е  за уважение, истинска жена. Заслужава да бъде щастлива.
 Ферит не заслужава това чисто момиче.  Не може да го оцени и уважава. Ако се промени,ще е истинско чудо.
Много е влюбена, много ще страда.Преди мислех,че Ферит  е най-голимия й късмет. Но след всичко на което е подложена, го виждам като  най-голямата й болка. Ударите на баща й, ще са като галена с перце.  Постъпките му жестоки,но познати и предвидими. Докато при Ферит клони към биполярно  разстройство или шизофрения.   
Confused
Извинявайте за изразяването,но постъпките му и думите,не могат да бъдат оправдани.
Прилича на две годишно момче.

Асуман следи Суна, знаейки, че съпругът й е овлечен понея. Забеляза любящите погледи, които Суна и Абидин си разменят.

Интересното е, че Суна се подготвя преди да погледне Абидин. Оправя косата си и прави чисто женствена усмивка. Все повече събира смелост за това, което й предстои – да погледне скъпия на сърцето й мъж.

Дано се съберат един ден..

Последна редакция: нд, 25 дек 2022, 01:10 от Nina_richi

# 463
Светли и топли празници ви пожелавам. Бъдете здрави, бъдете по-добри и нека коледната звезда стопля душите ви.

Прекрасни Ферит и Сейран

Какъв поглед само

# 464
Добро утро на Рождество Христово,мили момичета!
Искам да пожелая на всички Нас преди всичко- мир,разум,спокойствие,разбирателство,толерантност,обичливост,усет за красота и такт!
Всичко това ни прави човеци!Човеци такива,каквито ни е завещал да бъдем Христос!
Любовта ще Ни намери,здравето ще остане при нас,щастието ще е пълно,тогава,когато ние сме Човеци!
Обичайте и бъдете обичани!!

Общи условия

Активация на акаунт