Yalı Çapkını ❤️Рибарче❤️Афра Сарачоулу ❤️ Мерт Рамазан Демир❤️Преди и След❤️ Тема 2

• 61 648
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
Нейсе, поне си взехме хъза за втория фраг Grinning

То е ясно, че ще ни метнат на черешата, ама поне да се порадваме на тази красота Heart Eyes

Моят човек байълдъ Grinning

# 526
  • Яко в Матрицата...
Еве, ама колко театрално го направи Кязъм Joy

Достатъчно е, че са в едно легло гушнати, останалото нека е фантазия Heart

Ама и Феро ефенди веднага врътна далаверата - аман заман Сейром е хамиле...

# 527
И хоп три седмици защото два петъка липсва, а до третия се реди още седмица ни хвърлят в джаза.
За прошка си говорят, но Кязъм няма да прости.
Крайно далечно ми е това лашкане вече не само Ферит , но и Сейран от крайност в крайност. Пильо как ще го преживее, вероятно първа бомба ще е бебето й.
Струва ми се, че нагъсто ще наметкат нещата този епизод и ще разплитат Ен бр после. Абидин и Суна?
Явно ще са сами начално и после с всички.
Добре изглежда, чак ме вярвам на очите си
Огън и жупел е бледа дума, а в темата сме 30 човека, що да река, ми супер е сериала, останалите само да се учат

# 528
  • Яко в Матрицата...
Феновете вече разкостиха фрага. Сейро е със суичъра на Феро и той готви Simple Smile

# 529
Не само Суна и Султан е там....Това ще е предколедната повръщня ! ( с извинение) грам не си падам по подобни глупави залитаня.
Неее, това е прекалено!  Момчето е изпаднало в хипогликимичен шок и това са бълнувани неща. Няма как сценатистите да са така превъртяли...НЕ, НЕ, Не....чак и Латив е  на масата с тях 🤪
И като,че ли и Султан беше на масата?!

# 530
И, като се събудим, Пело влиза през комина. В духа на Коледа Joy
Това, някой от двамата го сънува. Не виждам скоро прегръдка между Кязъм и Халис, не и в другия епизод. Освен, ако не скочат малко във времето и Сейран не е бременна Smirk

# 531
  • Яко в Матрицата...
Това, някой от двамата го сънува. Не виждам скоро прегръдка между Кязъм и Халис, не и в другия епизод. Освен, ако не скочат малко във времето и Сейран не е бременна Smirk
Според мен е сън/фантазия на Сейран, иначе Юсуфи нямаше да е на масата Joy

# 532
Според мен е сън/фантазия на Сейран, иначе Юсуфи нямаше да е на масата Joy

Joy Joy Joy

# 533
Или на Ферит. Той има такива способности, изключва реалността за три секунди.
Незнам много ми е истинско
Но то и пазаруването в магазина за празниците на двамата

Какво е направил Ферит, та Сейран прощава е въпрос без отговор

# 534
  • Яко в Матрицата...
Малко ли я носи на гръб, ще му прости, я!

Шегувам се. Не мисля, че въобще става въпрос за прошка. По-скоро двамата най-накрая остават тет-а-тет и се надявам да са провели един искрен разговор. Иначе наистина всичко това няма да има никакъв смисъл.

# 535
Т.е от едното тръгване и последвало отвличане, двамата да са се прозрели и погледнали с други очи.
Невероятно.

# 536
На мен още в предния фраг, моментът в магазина, ми се стори сън/фантазия и сега се затвърждава с този.

# 537
Чак сега прочетох какво сте писали в темата и изгледах фрага... Много не реалистичен ми изглежда, бас ловя че това е някой сън на Ферит, толкова хубаво не може да е наистина Grinning
Ставаме за сценаристи тук в темата:joy:

# 538
Ехаааааа...чудесна приказка...яли ,пили и се веселили...да ,ама не....и още една ...поредната лъжа....

Кязъмчо ,милия падна като талпа ,а дедо влиза като дерибей....и всички наредени като на кино...барабар с прислугата...брееее...ти да видиш... Open MouthClose

Що така Ферит ,опс Мерт не ми е убедителен...а Афра е истинска Сейран...

# 539
Новогодишната вечеря ми се струва мечта на Ферит.
Ако излъжат за внука,Агата ще е на седмото небе.. В този  случай, вечерята ми се струва възможна:joy:
Сейран е толкова влюбена във Ферит,че със сигурност малко и трябва да  му прости.
Един искрен разговор,малко обещания и обгрижващ я Ферит . Естествено обещание да не вижда Пелин и някоя друга ханъма...

Интересно ми е,кога ще преминат границата и ще консумират брака.
Физиономията на Кязъм  при прегръдката от Агата е незаменима.
Абидин ще вкара Сейран в колата Joy
А припадака на баща й, като видя Ферит как пипа къде намери Hug

Общи условия

Активация на акаунт