Yalı Çapkını ❤️Рибарче❤️Афра Сарачоулу ❤️ Мерт Рамазан Демир❤️Преди и След❤️ Тема 2

• 61 641
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
Прекрасни

# 541
Добро утро!

Аз още се колебая дали новогодишната нощ е реалност или халюцинация.
Допускам, че може да е истина, ако Сейран се съгласи с Ферит да излъжат за нейна бременност. На масата Юсуф много омърлушен за разлика от другите.
Дядото защо толкова настоява за внуче или иска докато е жив
да побърка още едно дете с разбиранията си за възпитание!?
Много ми е интересно защо Ифакат като видя Суна и Аби, я извика и какво ще й каже.

# 542
Запис! Почнах ей така и аз не знам какво се случи  ,но тези двамата са като магнит или ще те завлекат в блатото или ще те отблъснат.Аз много харесвам Афра още от Фазо и развитието и след него следя и съм щастлива,че има такова а Мерт Р е голям сладур, но и талант.Не съм мислила,че дизи на Гюлсерен може да ме заинтригува,но ето,че и това се случи...

Нека това е от мен...

# 543
Не, няма да е толкова просто, колкото изглежда.
Фрага започва с налудничаво държание на Ферит. Отблъскващо. После явно причина за помирение лъжлива бременност. Сейран ще е искрена. Ще задълбае, ще се влюби със сърце.
Драмата е Ферит. Неговата игра каква е? В неговото халтаво държание какво се таи
Поредното препятствие със семейството, за което просто да предизвика потушаване през извинение и лъжа в случая.
Красиво отвън, кухо отвътре
Но най- ме дразни раздвоението на личността на Ферит. Това ме отблъсква.
Иначе да двойката ГГ е един път. Справя се Мерт,мислех, че не в един момент, но не е така, щом ми поопротивя героя. Афра, и аз от Фазилет я харесвам. Красавци са ни, няма спор.

# 544
  • Яко в Матрицата...
Диди Heart

Искрено се надявам Сейран да не приеме предложението за мнима бременност. Би трябвало да е разбрала, че с лъжа доникъде няма да стигнат. Но пък иначе драмата ще е голяма, в традициите на турските дизита, та може и да се решат да използват тази врътка...

Отказвам да повярвам, че вечерята е истина Joy

# 545
И аз не одобрявам Сейран да се съгласи да излъже, но Ферит й каза, че ще й изпълни една много голяма мечта, а мечтата на Сейран е да учи. Може би това ще я подтикне да се съгласи с плана на Ферит за лъжата. Ама детска работа на Сейран. Ще лъже 2 дни, ама като тръгне цялата рода с нея на видеозон, какво ще им обяснява ( това, ако е вярно предположението, че тя е в играта с бременността)!?

# 546
Привет Hug

Ренко 💋💋 данке за превода.

Ей го "ключа за палатката" 😂😂😂 показан ни във фрага.

агаБей Феро краде Сейран, води я на пусто, там я храни с диви гъби... Резултата празнична фантасмагория 😂😂😂 красиво показана 😍

# 547
Добро утро 🙂
Малко илюзорна романтика 😁

# 548
Диди Heart

Отказвам да повярвам, че вечерята е истина Joy

Това не го вярвам в никой параграф...
Хеле с Юско на една маса хади джанъм.. 😂🤷‍♀️

Ферит е... Но мен ме кефи мисля че при него ще има най - голямо развитие.

# 549
  • Яко в Матрицата...
Резюме 15 епизод

Ферит не може да приеме заминаването на Сейран и отива у Кязъмови, за да вземе жена си. След думите на Халис ага Кязъм е твърдо решен да вземе цялото семейство и да се върне в Антеп, но Ферит няма да позволи Сейран да си тръгне и я взема със себе си.  В главата му има план за Нова Година, с който ще събере семейството.

Демек, всичко е в главата му Stuck Out Tongue Winking Eye

А тук сигурно е видял Юсуфи Grinning

Галка Heart

# 550
Резюме 15 епизод

Ферит не може да приеме заминаването на Сейран и отива у Кязъмови, за да вземе жена си. След думите на Халис ага Кязъм е твърдо решен да вземе цялото семейство и да се върне в Антеп, но Ферит няма да позволи Сейран да си тръгне и я взема със себе си.  В главата му има план за Нова Година, с който ще събере семейството.

Демек, всичко е в главата му Stuck Out Tongue Winking Eye

Човека го проектира в главата си , ама дали ще му се получи?
Според мен ще излъжат за бременността , Феро ще е добър няколко дни , ще задълбаят.Може дори наистина да консумират брака.После пак от някъде ще цъфне Пельо и ще стане мазаляк.Изведнъж Сейран ще се окаже наистина бременна.

Аз да питам , нали имаше снимки как се целува с Пельо е магазина където е със Сейран, това пак ли си го представя според вас? Един вид вътрешна борба?

# 551
От Туитър

# 552
Ако тази вечеря си окаже истина, ще съм ей така Grinning

# 553

😂😂😂😂
Даже не можа да каже кво знае 😂😂😂

# 554
  • Яко в Матрицата...
Това припадане е поредният хит от Кязъм ага Grinning Много, много ефектно, макар че на Феро няма да му направи впечатление и ще понесе на гръб karıcığım-а си като вакло агне. Поне да има смисъл потенето във фитнеса Joy

Успокоихме се след видяното във фрагмана. Иначе щеше да продължи да се върти Феро ефенди и да пита къде е жена му. Шекерът му съвсем щеше да падне.

Общи условия

Активация на акаунт