Yalı Çapkını ❤️Рибарче❤️Афра Сарачоулу ❤️ Мерт Рамазан Демир❤️Преди и След❤️ Тема 2

• 61 635
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Диди... Привет Hug

Плана в главата е възможно да се осъществи Joy

Аз съм доволна, спят в едно легло... Само да не се взриви бомба с бременност на Пелин... Много ще ми е изтъркано. И тя какво  бъдеще ще избере за това дете Rolling Eyes
Да е нещастно и отхвърлено...
Мисля,че вече е крайно време да видим ГГ,като истинско семейство и двойка...

# 556
  • Дубай
Здравейте, момичета 🤗Добре дошли на новите съфорумки😍
Най-накрая успях да се добера до форума,с закъснение да Ви честитя Коледата.

Черна розичке ,Много хубави гифки,може да украся следващата тема с някое от тях,ако нямаш нищо против ☺️
Благодаря на всички за чудесните анализи, много специално на Еве и Рени за преводите си,които споделят.

Каква 360 градусова промяна във втори фрагмент, все едно нищо не се е случвало.Освен предложението наГалка
за  гъбите  не виждам  , какво друго може да е повлияло,че вечерята да е истинска.
Моето мнение е,че Ферит получава пристъп и халюцинира,защото нищо друго няма да е достоверно след това,което се случи в предният епизод и 1 фрагман.
Сейран едва ли би се съгласила да излъже за бременност,така още повече ще я приклещят да си стои мавзолея и тя го знае...Тя като  не е бременна с триста уговорки излиза ,смятай ако е...
Ферит е разглезен хлапак ,който е свикнал да получава всичко наготово ,без да поеме отговорност за постъпките си...В случая не обвинявам него,а семейството му,те са го направили  такъв и сега ще си сърбат попарата ...Няма как да изискват от него да е зрял ,като не го оставят да поеме отговорността от поведението си.

Последна редакция: чт, 29 дек 2022, 12:00 от I.V

# 557
Не мисля , че е в същия магазин. Снимката с Пелин е в магазин за дрехи, със Сейран е в мебелен( или нещо подобно) Плюс това Ферит не е с палто, а с яке ( черно бяло пухкаво). Кога и къде ще ни бомбандират с това обаче 🤷‍♀️
Резюме 15 епизод

Ферит не може да приеме заминаването на Сейран и отива у Кязъмови, за да вземе жена си. След думите на Халис ага Кязъм е твърдо решен да вземе цялото семейство и да се върне в Антеп, но Ферит няма да позволи Сейран да си тръгне и я взема със себе си.  В главата му има план за Нова Година, с който ще събере семейството.

Демек, всичко е в главата му Stuck Out Tongue Winking Eye

Човека го проектира в главата си , ама дали ще му се получи?
Според мен ще излъжат за бременността , Феро ще е добър няколко дни , ще задълбаят.Може дори наистина да консумират брака.После пак от някъде ще цъфне Пельо и ще стане мазаляк.Изведнъж Сейран ще се окаже наистина бременна.

Аз да питам , нали имаше снимки как се целува с Пельо е магазина където е със Сейран, това пак ли си го представя според вас? Един вид вътрешна борба?

# 558
Присъствието на Юсуф на масата със сигурно е фантазия на Сейран!
А присъствието на Султан,пък е на Ферит!
Да не би да мечтаят заедно?
Ще има припаднали след тази серия,

защото може би ще ни я покажат и ще ни оставят три седмици да се чудим дали е истина,или мечта?

# 559
Толкова се радвам че виждам познати лица....
Здравейте на всички!
Нищо против нямам а те първа чакай и други тези които ме знаят
Знаят че обичам да творя всячески по всички параграфи... 😂🤷‍♀️

Откъде до къде сме ха...

# 560
  • Дубай
https://youtube.com/shorts/Vx66C0VWJd8?feature=share
Мерт и Афра зад кадър...Тези двамата са мехлем за душата ...Радвам се ,че отношенията им са  толкова топли и свежарски,което допринася за чудесното им допълване на екрана

# 561
Сейран едва ли ще се съгласи да излъже,че е бременна!
По скоро,може да се съгласи да забременее!!!

# 562
Нали имаше клюка че шекера е паднал може затова да са прегърнати така в леглото малко остана ще научим утре...
Мен друго ме чуди как Сейран му е облякла дрехата? 😂🤷‍♀️

# 563
Халис Ага искал внук от Ферит, той ако знае внука му колко е изпълнителен и че вече е свършил тази работа. Мен ми е интересно друго дали Ферит знае, че детето на Султан е негово. Представяте ли си той през цялото време да знае, че детето е неговото, но да не казва на никого. Да не се окаже после Ферит че има повече деца и от Дженгис Хан, кой знае с колко жени е бил преди Пелин Joy

# 564
На мен по-скоро ми е интересно как са започнали отношенията със Султан? Дали тя се е възползвала когато е бил пия , с цел да се намърда в семейството не като слугиня.
Не виждам причина младо момче , желано от толкова жени , да се загледа точно по дъртата Султан.Та той не се и сеща за нея , един път не я е потърсил или споменал.Само тя въздиша по някакви спомени.
Не мисля , че Ферит знае , че детето е негово( ако е негово) иначе щеше да трепери и Султан да го манипулира както си иска.

# 565
  • Дубай
Най-малкото след скандала,който се случи със снимките и лъжите около тях, Сейран би трябвало да е разбрала ,че лъжата не решава проблема , а само го замаскира за момента...
Отношенията със Султан доколкото си спомням са започнали след поредния пиянски запой на Феро Ефенди и неговия нагон,който не може да контролира...Аз също си зададох въпроса дали не се досеща  за детето на Султан,защото логично погледнато само трябва да пресметне две и две,но може би отново така му е по-угодно ,като не поема отговорността от действията си...

# 566
Мерт и Афра зад кадър...Тези двамата са мехлем за душата ...Радвам се ,че отношенията им са  толкова топли и свежарски,което допринася за чудесното им допълване на екрана

Това значи ли, че са снимали в болница!? Най-вероятно е Ферит да е влязъл в болницата, но и Сейран е там.

# 567

Това значи ли, че са снимали в болница!? Най-вероятно е Ферит да е влязъл в болницата, но и Сейран е там.
.

Това клипче е от както дядото беше в болницата.

# 568

Дядото беше в болница!

# 569
  • Дубай
Синхрон ,Сейран Ферит, добра импровизация и от Мерт и Афра 🤣Може би без тях тези движения и реплики нямаше да се помнят толкова 😉
https://youtube.com/shorts/kzbxtQFpTMc?feature=share
Нали дядото влезе в болницата , и Ферит, и Сейран бяха там на свиждане😉

Последна редакция: чт, 29 дек 2022, 14:38 от I.V

Общи условия

Активация на акаунт