Yalı Çapkını ❤️Рибарче❤️Афра Сарачоулу ❤️ Мерт Рамазан Демир❤️Преди и След❤️ Тема 2

• 61 607
  • 742
  •   2
Отговори
# 660

ПИШЕ, ЧЕ ЩЕ ГОСТ. СИГУРНО САМО НЯКОЛКО СЕРИИ. Да видим и на Халис извънбрачната дъщеря, дето е в Америка, кога ще изскочи?

# 661
Сладурчета

Червеното й отива много

Последна редакция: сб, 31 дек 2022, 08:32 от azisiq

# 662
добро утро!!!

# 663
Добро утро!

Става все по-ясно, че Сейран се влюби първа, но не го показва още. А и според мен, и у Ферит започват да се пораждат някакви чувства. Макар все още да държи сметка на бившата. Само като си помислим, че Пело я разкара с една фраза: Заминавам за Ню Йорк и няма как да ме спреш. И тя колко пъти му се моли и във вилата, и на летището. А със заминаването на Сейран, изпадна в някакво състояние, което е неопределено - сигурно от хипогликемичния шок, и отиде директно в дома на Кязъм. И си я взе Joy Не мисля, че преди е правил такова нещо за което и момиче да е било в живота му. Не е само до его, как ще го понесе дядо, какво ще кажат хората. И той изпитва нещо, което все още му е далечно и неопределено. Моментът, когато се видяха при стълбите, погледите им бяха Heart Eyes Едва ли някой е очаквал такава постъпка от него. И Аби е страхотен приятел, въпреки понякога да не е съгласен с действията му, го подкрепя във всяка лудост като снощната.

# 664

Рейтингът пак чупи рекорди!
Браво!

# 665
  • Яко в Матрицата...
Добро утро в последния ден за 2022! Нека я изпратим с благодарност и да посрещнем 2023 с надежда и чиста съвест, както ни заръча деде! Grinning

Чакам видеото зад кадър ❤🔥

# 666
  • Дубай
Добро утро,дружина 🤗
Рейтингът скочил до небето, изключително много се радвам когато видя подобен и то сериал ,който следя...Да Благодарим на Ханде и Демет,че не са на екран 😁😎
Благодаря на всички за всичко,което правите за темата .Много специално на Еве и Рени за преводите си ,без вас удоволствието нямаше да е пълно!
Пожелавам Ви прекрасна нова година,изпълнена с много любов и смирение!Бъдете здрави!

# 667
  • Яко в Матрицата...

# 668
Привет.

Споделете кафето и усмивката си с любим човек и  последния ви ден от 2022, да бъде прекрасен!
Весела посрещане .

Серията много ми хареса. Хем бяха нашите, хем нищо не се промени, хем минаха един левъл нагоре...

Ферит също е влюбен в Сейран от първия поглед, тя му направи силно впечатление. Досега  омаловажавах отношенията им с Пело, но през  тези три години тя е била важна за него по негов си начин. Не очаквах за два епизода да забравим за нея и връзката им.

Даже ако има нужда да се скрие от всички, Ферит пак ще търси Пело.  При всяка трудна  ситуация го праваше.

Епизода беше като мед, тотална разлика с предния. Как метна  Сейран на гръб, беше страхотно. Лелята чак му се зарадва на находчивостта,при нея не е било така.
Много романтични и  забавни моменти  на СейФер.  :heart_eyes
Ферит истински манипулатор.  Винаги знае какво да каже, как да погледне...
Първо премина през майка си,  накара Есме да се помести, Фуат с един поглед го разбра,нокаутира тъста...

Сайран ли ще му се опре? А за Абидин  да не говорим. Пълни ми сърцето този персонаж.
Много мъка,но се надявам да завършат щастливо отношенията им със Суна.

Като финал за годината епизода беше феноменален. Имаше два три момента, които за мен са ключови. Дано са част от началото на трансформацията на Феро.

# 669
Дами, весело посрещане на Новата година!

# 670
Серията много ми хареса но някак ми е не реално всичко ще видим.
Много сладък този Мерт Р така да му лепна този Феро🤩🙈

Добро утро в последния ден на годината... ❤️

2023г дано ни донесе по хубави неща ви пожелавам и най-вече здраве...

Мине и Емре Алту са играли заедно преди години в дизито Гюлпаре което е 11 епизода там към края се появява и Каан Урганджъоулу с Баде Исшчил

# 671
  • Дубай

Мине и Емре Алту са играли заедно преди години в дизито Гюлпаре което е 11 епизода там към края се появява и Каан Урганджъоулу с Баде Исшчил

Мине колко се е променила в годините ,положително разбира се.Всяка корекция е примерена и пипната наистина с мярка.
Мале ,как го харесвам Каан Урганджиолу...Страхотен Емир в кара севда

# 672
И аз харесвам Мине, а Каан прави невероятна роля в ПРИСЪДА.

Весело посрещане на Новата година 🍀🥂

# 673
Афра е харесала снимката на Мерт Я с Бурак Дакак айрълък Йок

# 674
Афра е харесала снимката на Мерт Я с Бурак Дакак айрълък Йок

Тъкмо това гледах , ама на мен не ми излиза да я е харесала.

Общи условия

Активация на акаунт