Раждане в УМБАЛ „Св. Георги“ (ВМИ) - Пловдив - 4

• 28 509
  • 366
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, момичета!🌺 Има ли някоя наскоро родила нормално във ВМИ да даде актуална информация за това слагат ли епидурална като си поискаш или не?☺️🍀

# 196
Здравейте, момичета!🌺 Има ли някоя наскоро родила нормално във ВМИ да даде актуална информация за това слагат ли епидурална като си поискаш или не?☺🍀
Не, не слагат..😕
Успех и леко раждане!🫶🏻

# 197
Здравей, аз родих в края на Януари.
Информацията, която получих от моя АГ, ако раждането тръгне през деня и се случва в работно време, има анестезиолози, но ако е през нощта анестезиолога на дежурство е само един. Шанса за упойка е почти 0.
Здравейте, момичета!🌺 Има ли някоя наскоро родила нормално във ВМИ да даде актуална информация за това слагат ли епидурална като си поискаш или не?☺🍀

# 198
  • Пловдив
Според мен се нагласи за без епидурална, а ако се случи да има анестезиолог и ти сложат - да е щастлива случайност 😊
На мен ми предстои второ секцио март, но си знам за пълната упойка и съм спокойна 🤭

# 199
Информацията, която получих от моя АГ, ако раждането тръгне през деня и се случва в работно време, има анестезиолози, но ако е през нощта анестезиолога на дежурство е само един. Шанса за упойка е почти 0.
А ако си с избор на екип? Пак ли така?🙉

# 200
Аз раждах там по нормален път, в уговорен ден(делничен) предизвикано с окситоцин.Заявих предварително че искам упойка, не получих отговор. В деня на отворените врати разказваха едно, а реалността е съвсем различна.
Естествено бях подготвена от многото четене и проучване което бях направила, няма жена което е родина нормално там с епидурална.
Въпреки това са чудесни специалисти.Не е толкова страшно раждането.

# 201
Не мога да ви отговоря, не съм била с избор на екип. Бях си се настроила за без упойка.Спомням си, че като наближи момента вече не издържах и питах може ли упойка и доктора каза “късно е вече”.
А ако си с избор на екип? Пак ли така?🙉

# 202
Здравейте дами, искам да попитам секциото там само с пълна упойка ли го правят? Също така, някоя от вас може ли да разкаже ако е раждала при Д-р Влахова? четвъртък ще отивам да се запознаем и ще се местя при нея. За сега от разговора ни по телефона останах очарована.

# 203
За упойката, ако се разберете предварително с гинеколога и ансестезиолога е предупреден, че искате спинална, може и да я направят с такава. При мен беше със спинална, настоявах че искам с такава, беше ми важно да видя бебето веднага. Но когато влезнете в опврационната, ансестезиолога така да кажа, преценява, дали не сте прекалено притеснена и уплашена за спинална. Жената, която беше с мен в стаята, също искаше да е със спинална, но е била много уплашена и анестезиолога е направил пълна.

# 204
Здравейте! Някой знае ли как се слага витамин К в болницата? С капки или с инжекция?

# 205
На нас бързо ни го сложиха с пипета в устичката.
Здравейте! Някой знае ли как се слага витамин К в болницата? С капки или с инжекция?

# 206
Здравейте, кой доктор водещ ЖК по НЗОК бихте препоръчали. Израждащ в Св.Георги?
Д-р Мерджанова!
Изключително всеотдайна, човечна и мила!
Добре си гледа работата дори извършва доста манипулации, които не са включени в доста орязаната "държавна услуга" Майчино здраве или както си го знаем ЖК.

# 207
Дами, някоя от вас вадила ли си е документ от очен лекар, че има дьоптър и не се пропръчва нормално раждане? Вчера бях на консултация при Д-р Влахова и ми каза, че трябва да си взема такъв документ.

# 208
  • Пловдив
Непрепоръчването за естествено раждане не е от диоптъра. Важни са очните дъна и ретината. Два пъти съм си вадила този документ и два пъти естествено съм раждала.
Просто масово бременните не ходят на офталмолог и им казват, че заради носенето на очила трябва да са секцио /то и доста жени с проблем на очите така си мислят/.

# 209
Има ли мами, родили скоро при д-р Мерджанова? Какви са ви впечатленията?

Общи условия

Активация на акаунт