Раждане в УМБАЛ „Св. Георги“ (ВМИ) - Пловдив - 4

• 28 509
  • 366
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
И аз чакам някоя мацка да каже дали са пускали й придружител във вип стая, дали в тази от 50 или от 150лв....

# 211
И аз чакам някоя мацка да каже дали са пускали й придружител във вип стая, дали в тази от 50 или от 150лв....
Имам позната, която ще ражда секцио началото на март и си е избрала новите вип стаи. Чакам да сподели мнение като мине раждането .

# 212
  • Пловдив
И аз имам дата за март, уж говорих с докторката, каза, че щом ще съм сама в стая ще може да влиза ММ като идва, ама на приказките им вяра нямам много много 🤭

# 213
И аз имам дата за март, уж говорих с докторката, каза, че щом ще съм сама в стая ще може да влиза ММ като идва, ама на приказките им вяра нямам много много 🤭
Според мен зависи от обстановка,ако не е грипна епидемия или прочие защо да не позволят.

# 214
  • Пловдив
Когато раждах никой не се пускаше по време на престоя в стаите, без значение платена или обикновена. Най-малкото са в общ коридор и не би било приятно чужд мъж да те гледа по нощница за кърмене. Поне аз бих направила проблем за подобно нещо.
Сега ако новите вип стаи са в отделен коридор не виждам проблем.

# 215
Наскоро родих във ВМИ. Всички стаи са в един коридор. Престоя ми беше преди обявяване на грипната епидемия и след това. За седмица там не видях да се допуска външен човек, в редките случаи, в които съм излизала от стаята, за да отида за някакъв багаж, който ми носят. Също така персонала не дава да се разхождате много по коридора.

# 216
Аз ще раждам началото на март и още обмислям стаята. Разпитала съм и ми казаха, че в стаята от 50лв не се допускат външни хора, единственият плюс е, че си сама в стая. Тази от 150 се допуска мъжа примерно, но няма легло за него да преспи там, говорила съм и с жена била в тази от 150, мъжът й наистина е бил допускан да влиза, но не е оставал да спи там.

# 217
  • Пловдив
Ооо, няма да дам 150лв на ден за стая.Ние живеем много близо до болницата.Ще изкараме 3-4 дни разделени.На мен мисълта ми е като дойде веднъж или два пъти на ден да не виси на прозорчето, а да може да влезе.
Взимам обикновената вип за да съм сама и ще си говорим на месинджър.

Мерси за инфото, момичета!

# 218
Забравих да вметна, че бях в обикновена стая. Условията са добри - самостоятелна баня, тв, климатик, парно, повивалник, хладилник,  кантар за бебето, стол за кърмене, легла с повдигащи механизми. Почиства се по няколко пъти на ден. Аз бях сама през престоя ми, само последния ден и половина настаниха друго момиче при мен.

# 219
Ооо, няма да дам 150лв на ден за стая.Ние живеем много близо до болницата.Ще изкараме 3-4 дни разделени.На мен мисълта ми е като дойде веднъж или два пъти на ден да не виси на прозорчето, а да може да влезе.

Ами за мен единственият плюс от новите Вип стаи е, че може да влиза близък, защото предния път имах проблеми след раждането и се наплаших.. Като цяло обикновените стаи са си с идеални условия, ако избера Вип ще е само, за да може да дойде мъжът ми да ми помага...

# 220
  • Пловдив
На мен изобщо не ми е за условията.Не искам да съм като на хотел.Първото ми раждане беше лятото на 2022 и стаите си бяха хубавки.
За едни 10-15 минути на ден не ми се дават такива пари.

# 221

Ами за мен единственият плюс от новите Вип стаи е, че може да влиза близък, защото предния път имах проблеми след раждането и се наплаших.. Като цяло обикновените стаи са си с идеални условия, ако избера Вип ще е само, за да може да дойде мъжът ми да ми помага...
С първото си дете през 2020 лежах 10 дена в отделението, и аз и тя имахме проблеми и нямаше как да ни изпишат. Най-големия стрес е 10 дена да гледаш близките си през едно прозорче и да не можеш да ги прегърнеш дори за секунда,за да ти олекне. Та затова според мен си заслужава парите. Последното нещо, което мъжа ми би гледал е родилки по нощници в коридора.

# 222
  • Пловдив
Ние пък седяхме в болницата една седмица защото чакахме ковид теста на "съквартирантката" ми.Бебето се роди в сряда, докоснах го за първи път в понеделник следобед, вторник ни изписаха.🫨
Така и не разбрах как се случи така, че толкова време резултатът не й излезе.И идваха при мен на прозорчето, другите момичета си носят бебетата да ги видят близките, а аз сама.Имаше една акушерка, която го носи 1-2 пъти до прозорчето вместо мен, защото аз бях контактна.Уж всичко му наред, а не ми го дават.Предават си смените, питат се бебе еди кое си какво ще го правим,  казват си че чакат резултат от ковид тест и това е.А за да е още "по-забавно" моята вип стая беше точно срещу детска стая.
Ще мисля какво да правя, имам още ~15 дни.Хем ми се иска да може ММ да влезе, хем не.Защото предния път бях в обикновена стая с тази с теста и като ги питах ако се преместя ще ми дадете ли бебето, казаха да, преместих се и не ми го дадоха.Не знам и аз.Като отида на преглед другата седмица пак ще я питам.

# 223
Anelyaa89 10 дни е много време, да не би да е грешка на някой от персонала в болницата и да ви е навредил нещо по време на раждане

# 224
Anelyaa89 10 дни е много време, да не би да е грешка на някой от персонала в болницата и да ви е навредил нещо по време на раждане

Имах много бързо,но за жалост тежко нормално раждане. Лекарят ми не искаше да ме пуска докато не съм напълно добре. На 5тия ден малката се събуди с конкюктивит, от там я лепна тази инфекция 100% и предложението беше- бебето остава, вас можем да ви изпишем. Сами се сещате,че няма как да го допусна и затова си бяхме двете 10 дена там.

Общи условия

Активация на акаунт