Раждане в УМБАЛ „Св. Георги“ (ВМИ) - Пловдив - 4

• 26 697
  • 362
  •   2
Отговори
# 210
Има ли мами, родили скоро при д-р Мерджанова? Какви са ви впечатленията?

# 211
  • Пловдив
И аз чакам някоя мацка да каже дали са пускали й придружител във вип стая, дали в тази от 50 или от 150лв....

# 212
И аз чакам някоя мацка да каже дали са пускали й придружител във вип стая, дали в тази от 50 или от 150лв....
Имам позната, която ще ражда секцио началото на март и си е избрала новите вип стаи. Чакам да сподели мнение като мине раждането .

# 213
  • Пловдив
И аз имам дата за март, уж говорих с докторката, каза, че щом ще съм сама в стая ще може да влиза ММ като идва, ама на приказките им вяра нямам много много 🤭

# 214
И аз имам дата за март, уж говорих с докторката, каза, че щом ще съм сама в стая ще може да влиза ММ като идва, ама на приказките им вяра нямам много много 🤭
Според мен зависи от обстановка,ако не е грипна епидемия или прочие защо да не позволят.

# 215
  • Пловдив
Когато раждах никой не се пускаше по време на престоя в стаите, без значение платена или обикновена. Най-малкото са в общ коридор и не би било приятно чужд мъж да те гледа по нощница за кърмене. Поне аз бих направила проблем за подобно нещо.
Сега ако новите вип стаи са в отделен коридор не виждам проблем.

# 216
Наскоро родих във ВМИ. Всички стаи са в един коридор. Престоя ми беше преди обявяване на грипната епидемия и след това. За седмица там не видях да се допуска външен човек, в редките случаи, в които съм излизала от стаята, за да отида за някакъв багаж, който ми носят. Също така персонала не дава да се разхождате много по коридора.

# 217
Аз ще раждам началото на март и още обмислям стаята. Разпитала съм и ми казаха, че в стаята от 50лв не се допускат външни хора, единственият плюс е, че си сама в стая. Тази от 150 се допуска мъжа примерно, но няма легло за него да преспи там, говорила съм и с жена била в тази от 150, мъжът й наистина е бил допускан да влиза, но не е оставал да спи там.

# 218
  • Пловдив
Ооо, няма да дам 150лв на ден за стая.Ние живеем много близо до болницата.Ще изкараме 3-4 дни разделени.На мен мисълта ми е като дойде веднъж или два пъти на ден да не виси на прозорчето, а да може да влезе.
Взимам обикновената вип за да съм сама и ще си говорим на месинджър.

Мерси за инфото, момичета!

# 219
Забравих да вметна, че бях в обикновена стая. Условията са добри - самостоятелна баня, тв, климатик, парно, повивалник, хладилник,  кантар за бебето, стол за кърмене, легла с повдигащи механизми. Почиства се по няколко пъти на ден. Аз бях сама през престоя ми, само последния ден и половина настаниха друго момиче при мен.

# 220
Ооо, няма да дам 150лв на ден за стая.Ние живеем много близо до болницата.Ще изкараме 3-4 дни разделени.На мен мисълта ми е като дойде веднъж или два пъти на ден да не виси на прозорчето, а да може да влезе.

Ами за мен единственият плюс от новите Вип стаи е, че може да влиза близък, защото предния път имах проблеми след раждането и се наплаших.. Като цяло обикновените стаи са си с идеални условия, ако избера Вип ще е само, за да може да дойде мъжът ми да ми помага...

# 221
  • Пловдив
На мен изобщо не ми е за условията.Не искам да съм като на хотел.Първото ми раждане беше лятото на 2022 и стаите си бяха хубавки.
За едни 10-15 минути на ден не ми се дават такива пари.

# 222

Ами за мен единственият плюс от новите Вип стаи е, че може да влиза близък, защото предния път имах проблеми след раждането и се наплаших.. Като цяло обикновените стаи са си с идеални условия, ако избера Вип ще е само, за да може да дойде мъжът ми да ми помага...
С първото си дете през 2020 лежах 10 дена в отделението, и аз и тя имахме проблеми и нямаше как да ни изпишат. Най-големия стрес е 10 дена да гледаш близките си през едно прозорче и да не можеш да ги прегърнеш дори за секунда,за да ти олекне. Та затова според мен си заслужава парите. Последното нещо, което мъжа ми би гледал е родилки по нощници в коридора.

# 223
  • Пловдив
Ние пък седяхме в болницата една седмица защото чакахме ковид теста на "съквартирантката" ми.Бебето се роди в сряда, докоснах го за първи път в понеделник следобед, вторник ни изписаха.🫨
Така и не разбрах как се случи така, че толкова време резултатът не й излезе.И идваха при мен на прозорчето, другите момичета си носят бебетата да ги видят близките, а аз сама.Имаше една акушерка, която го носи 1-2 пъти до прозорчето вместо мен, защото аз бях контактна.Уж всичко му наред, а не ми го дават.Предават си смените, питат се бебе еди кое си какво ще го правим,  казват си че чакат резултат от ковид тест и това е.А за да е още "по-забавно" моята вип стая беше точно срещу детска стая.
Ще мисля какво да правя, имам още ~15 дни.Хем ми се иска да може ММ да влезе, хем не.Защото предния път бях в обикновена стая с тази с теста и като ги питах ако се преместя ще ми дадете ли бебето, казаха да, преместих се и не ми го дадоха.Не знам и аз.Като отида на преглед другата седмица пак ще я питам.

# 224
Anelyaa89 10 дни е много време, да не би да е грешка на някой от персонала в болницата и да ви е навредил нещо по време на раждане

Общи условия

Активация на акаунт