Раждане в УМБАЛ „Св. Георги“ (ВМИ) - Пловдив - 4

• 29 993
  • 376
  •   1
Отговори
# 360
Момичета аз бях се интересувала за придружител. Знам следното нещо, като информация. Като си платите предродилна зала имате право на придружител, който може да остане с вас до самото раждане и след това още няколко часа след като родите. Но за целия престой не. Вече като ви настанят с бебчето в стая, някак си не е ок да има външни хора в отделението, да влизат и излизат и да разнасят някакви зарази отвън примерно или пък придружителя да е мъж. Защото сега не е приятно да се засичате по нощница в коридора с непознати мъже.Все пак това е болница, не е хотел.

# 361
Здравейте.
Практикуват ли в болницата естествено раждане след предишно секцио или правят повторно секцио по медицински причини?
Раждала съм през август 2023 година

# 362
Здравейте . Някой може ли да каже как стават нещата с планираното секцио в болницата? Колко се заплаща ако е по желание на пациента и съответно кой определя дали е наложително или не?

# 363
Здравейте, гледах в ценоразписа, че вип стаята е 200 лв., но не пише на ден или по време на целия престой. И може ли да се резервира при планувано секцио или на случаен принцип се дават?

# 364
На ден, но моя съвет е да искате просто самостоятелна стая и тя е 50 лв на ден. ВИП не е с нищо по-добра

# 365
  • Пловдив
Това са тези последните, които ги направиха, те са си като хотел.
Това са самостоятелните

# 366
Здравейте без избор на екип слагат ли спинална упойка за секциото или по скоро ако има анестезиолог?!?

# 367
Здравейте, има ли мами, раждали секцио при др Борис Стоилов. Какви са ви отзивите?

# 368
Абсолютен грубиян на прегледите. А т.нар. асистентка Захариева ми отлепи плацентата на прегледа при приемането. Наложи се спешно секцио заради нея. Щеше да ми убие детето.

# 369
  • Пловдив
Здравейте, има ли мами, раждали секцио при др Борис Стоилов. Какви са ви отзивите?

Два пъти раждах при него секцио, нямам забележки, доста бързо се възстанових след самата операция. Децата ми са породени, с 1 г и 11 месеца разлика, тъй че наистина всичко мина много добре, след второто секцио също се възстанових много бързо, въпреки че често казват, че било по-трудно. Нямаше нищо притеснително по време на самите операции, минаха леко и бързо, след тях д-р Стоилов идваше да ме вижда често, имаше много добро отношение.

# 370

Два пъти раждах при него секцио, нямам забележки, доста бързо се възстанових след самата операция. Децата ми са породени, с 1 г и 11 месеца разлика, тъй че наистина всичко мина много добре, след второто секцио също се възстанових много бързо, въпреки че често казват, че било по-трудно. Нямаше нищо притеснително по време на самите операции, минаха леко и бързо, след тях д-р Стоилов идваше да ме вижда често, имаше много добро отношение.
А при него ли се следяхте цялата бременност или само за раждането го избрахте. Аз имам запазен час за втора фетална морфология при него и се чудя дали мога тогава евентуално да говорим за раждане или трябва в друг ден да отида.

# 371
  • Пловдив
И с двете раждания имах друг АГ, който ме следеше по здравна каса, като при първата бременност започнах към края да ходя по-често, след като бяхме коментирали, че ще раждам при него. С втората бременност го посещавах с една идея по-често по моя преценка, а в един момент и заради това, че имаше задръжка на урина в единия бъбрек, което наложи да сме внимателни. Следях се при д-р Матеева в Ню Лайф по здравна каса и тъй като те един вид работят заедно нямаше проблем, тя е страхотен специалист и нямаше проблем в комуникацията или някакви противоречия между двамата. Знам, че опитът с д-р Стоилов е противоречив тук във форума, но за мен наистина е много добър специалист и съм нямала притеснения, за това споделям мнението си, отношението също винаги е било много добро. Успех пожелавам и се надявам при вас всичко да е лесно и да нямате повод за притеснения!

# 372
И с двете раждания имах друг АГ, който ме следеше по здравна каса, като при първата бременност започнах към края да ходя по-често, след като бяхме коментирали, че ще раждам при него. С втората бременност го посещавах с една идея по-често по моя преценка, а в един момент и заради това, че имаше задръжка на урина в единия бъбрек, което наложи да сме внимателни. Следях се при д-р Матеева в Ню Лайф по здравна каса и тъй като те един вид работят заедно нямаше проблем, тя е страхотен специалист и нямаше проблем в комуникацията или някакви противоречия между двамата. Знам, че опитът с д-р Стоилов е противоречив тук във форума, но за мен наистина е много добър специалист и съм нямала притеснения, за това споделям мнението си, отношението също винаги е било много добро. Успех пожелавам и се надявам при вас всичко да е лесно и да нямате повод за притеснения!

Аз бях на фетална при него и ми направи много добро впечатление. Имам задръжка и в двата бъбрека аз и се стигна до поставяне на стентове. Съответно АГ, при който се следя, ме насочи именно към Стоилов за раждане, като специалист с по-завъртяни случаи.

# 373
Здравейте мами, предстоими раждане секцио . Искам да попитам да ли има нужда от хавлия за баня дават ли да се къпе има ли я та я обстановка първото ми раждане беше в селена там те задължават , ако не да не си направя излишен багаж

# 374
Вземете си собствена хавлия и хавлийка за бебенцето ви. На мен ми беше доста голямо удобство и кърпа за ръце - да не се мокри хавлията. Всяка сутрин идват на визитация и за бебчето, където много внимателно му почистват пъпчето, теглят го и го къпят пред вас, обясняват също доста. За къпането, никой не ви задължава, особено при секцио. Лек остатък от бременността, бързо възстановяване след секциото! Бъдете спокойна, в много добри ръце сте - всички са много добри, мили, любезни и невероятни професионалисти! Раждах там и аз секцио през месец октомври при д-р Порязов и съм очарована! ❤️

Здравейте мами, предстоими раждане секцио . Искам да попитам да ли има нужда от хавлия за баня дават ли да се къпе има ли я та я обстановка първото ми раждане беше в селена там те задължават , ако не да не си направя излишен багаж

Общи условия

Активация на акаунт