Раждане в УМБАЛ „Св. Георги“ (ВМИ) - Пловдив - 4

• 25 736
  • 361
  •   1
Отговори
# 360
То реално акушерката е най-важна по време на раждането - тя насочва родилката кога, как да диша, успокоява я и т.н. /при естествено раждане/, просто тук цялата система ги неглижира. И на двете ми раждания бяха страхотни акушерките, не съм заплащала за тях.
Още миналата година споделих тук, че сумата за нещата, които аз желаех минават като дарение. Лично аз нямам против, вижда се, че в отделението се правят подобрения и става все по-добро и предпочитано от родилки, значи парите отиват по предназначение.

За нормално - да , но за секцио не виждам смисъл. Иначе отделението е много реновирано, аз тази година бях 2 пъти в консервативна геникология и само положителни неща мога да кажа.

# 361
Момичета аз бях се интересувала за придружител. Знам следното нещо, като информация. Като си платите предродилна зала имате право на придружител, който може да остане с вас до самото раждане и след това още няколко часа след като родите. Но за целия престой не. Вече като ви настанят с бебчето в стая, някак си не е ок да има външни хора в отделението, да влизат и излизат и да разнасят някакви зарази отвън примерно или пък придружителя да е мъж. Защото сега не е приятно да се засичате по нощница в коридора с непознати мъже.Все пак това е болница, не е хотел.

Общи условия

Активация на акаунт