Раждане в УМБАЛ „Св. Георги“ (ВМИ) - Пловдив - 4

• 29 966
  • 376
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте и от мен още малко и аз отивам за планово секцио.. следя се при др порязов изключително доволна съм от неговото отношение. Бихте ли споделили и вашият опит от раждането. Доста съм притеснена

# 376
Благодаря ви за отговора
Кога се дава бебето на майката след секциото ?
Вземете си собствена хавлия и хавлийка за бебенцето ви. На мен ми беше доста голямо удобство и кърпа за ръце - да не се мокри хавлията. Всяка сутрин идват на визитация и за бебчето, където много внимателно му почистват пъпчето, теглят го и го къпят пред вас, обясняват също доста. За къпането, никой не ви задължава, особено при секцио. Лек остатък от бременността, бързо възстановяване след секциото! Бъдете спокойна, в много добри ръце сте - всички са много добри, мили, любезни и невероятни професионалисти! Раждах там и аз секцио през месец октомври при д-р Порязов и съм очарована! ❤

Здравейте мами, предстоими раждане секцио . Искам да попитам да ли има нужда от хавлия за баня дават ли да се къпе има ли я та я обстановка първото ми раждане беше в селена там те задължават , ако не да не си направя излишен багаж

Общи условия

Активация на акаунт