Перилни препарати и омекотители - 71

• 57 226
  • 753
  •   2
Отговори
# 300
Мазни петна махам с Тест гел. Намазвам петното с гел, навлажнявам леко с вода, разтърквам и после пера в пералнята. Пробвано е върху всякакви материи и цветове, няма поражения. Последно махнах петна от дизел и масло.

# 301
Не е ли по-добре да го дадете на химическо чистене, ако якето ви е скъпо и не сте сигурна в крайния резултат от прането в пералнята?

# 302
  • Велики Преслав
Вие да не мислите, че е някакво бутиково яке 🙂. Просто е по-скъпичко, не зная дали си струва химическо.

# 303
Пробвайте с веро да натъркате петното. Малко да поседи и изперете както обикновено.

# 304
Сапун за петна няма ли да стане?
От моето яке махнах петно от горчица, което беше на повече от седмица, не бях вкъщи и нямах пералня, само с мокри кърпи го забърсах, петното си личеше. Използвах това, не съм сигурна внасят ли го при нас:
https://www.dm.de/denkmit-reise-und-fleckentube-p4058172348570.html

Това е подобно и съм го виждала тук:
https://www.dm.de/denkmit-gallseife-mit-softbuerste-p4058172185700.html

# 305
Пробвайте с веро да натъркате петното. Малко да поседи и изперете както обикновено.
И аз махма мазно с веро - каквото имаш и ползваш в момента. Просто втрий доволно количество в петното, но без да разреждаш с вода, остави да стои едно денонощие, отмий верото на ръка, че много ще ти се пени в пералнята и пусни по-дълга възможна програма.

# 306
Дами, дайте съвет за безопасно махане на мазно петно от яке. Скъпичко яке,  много ме е страх да не го увредя.
Мазни петна напръсквам с качествен обезмаслител, престоява 5 минути и обикновено пране.

# 307
  • Варна - Черна гора
Дами, дайте съвет за безопасно махане на мазно петно от яке. Скъпичко яке,  много ме е страх да не го увредя.
Върху петното посипете талк или настъргана креда. Да престои няколко часа и изтупайте талка.

# 308
Вие да не мислите, че е някакво бутиково яке 🙂. Просто е по-скъпичко, не зная дали си струва химическо.
Никакво веро, никакъв тест. Правят петна на мястото на натърканото.. сипвай отгоре течен за цветно, натъркваш, стои 15 мин и переш пак съ същия течен.

# 309
Петя, никога не ми е оставало петно от верото. Не помня от колко години, сигурно 20, по този начин третирам мазни петна.

# 310
Абе Васко, с кво се покапа бе, човек Simple Smile
Шегувам се де...

# 311
  • София
И от мен глас да го натъркаш с течен.
Спот също маха мазно без щети по плата.

# 312
  • Велики Преслав
Шегувам се де...

С пица 🤣. Бутнаха ме и пльосна отгоре ми.

# 313
Шегувам се де...

С пица 🤣. Бутнаха ме и пльосна отгоре ми.
Другият път да ядеш по- здравословно 😂👍. Марулята не прави петна 😜

# 314
Ааааа...класика значи, викаш захлупи се по закона на Мърфи с горното връз якето? Приятелка им викаше брошки Simple Smile На накапаните петна...пак вика, си направих брошки....
Е, изпра ли се?

Трябва да ходя за Клинекс аз...

Общи условия

Активация на акаунт