Перилни препарати и омекотители - 71

• 57 244
  • 753
  •   1
Отговори
# 285
Пробвах го снощи с бяло пране , добре се справи,но нямаше и много замърсени дрехи.Остатъчен аромат остава след пране + допълнително изплакване съвсем недоловим.
Blush
Радвам се много,а че ти е изпрал добре.

А кой питаше за бебешки прах???
В Ивис Персил сенситив 8.88

Последна редакция: пт, 06 яну 2023, 12:25 от Please

# 286
  • Русе
Който си е купил OXI от DM може ли да ми каже какава е таз дозаторна лъжичка, дето я пише в упътването? В моята кофичка лъжица няма.

# 287
Аз ползвам от тези за кафемашините ,ти може да използваш супена лъжица,но пълна с връх на око , мисля че не е проблем. Мисля ,че в единия лев продават пластмасови кръгли ,цветни жълти ,лилави , но няма смисъл. Сега ,може да ползваш и стара капачка от омекотител или прах ,те стандартно са 50мл ,слагаш например 20мл ,

# 288
Вениш за бяло или цветно къде го слагате? В чекмеджето при праха или в барабана на пералнята?

# 289
Вениш за бяло или цветно къде го слагате? В чекмеджето при праха или в барабана на пералнята?
Вениш не съм ползвала!
По добре специалистите в темата да отговорят , наистина не знам

# 290
Като използвах вениш го слагах в барабана, в чашка за течен препарат.

# 291
Вениш не съм ползвала!
По добре специалистите в темата да отговорят , наистина не знам
Като нямаш отговор на въпроса, а и въпросът не е отправен лично към теб, защо се чувстваш длъжна да напишеш нещо? Не пълни темата с празни постове.

# 292
  • Русе
Аз ползвам от тези за кафемашините ,ти може да използваш супена лъжица,но пълна с връх на око , мисля че не е проблем. Мисля ,че в единия лев продават пластмасови кръгли ,цветни жълти ,лилави , но няма смисъл. Сега ,може да ползваш и стара капачка от омекотител или прах ,те стандартно са 50мл ,слагаш например 20мл ,
Нали съм си Плюшкин... Сетих се, че преди години веднъж си бях купила прах Сано за черни дрехи. Прахът не ставаше за нищо, но съм си запазила мерителната му лъжица която е разграфена на 30/60 мл. Намерих я днес и с нея ще дозирам.

# 293

Сега си мисля, с орязването на праховете за бяло, дали е практично да се купува само прах за цветно, а при бялото да се слага добавка Окси?

За да го докараш като прах с избелители, трябва доста от оксито да прибавяш към праха за цветно. Не излиза рентабилно.

В паралелния внос има прахове с избелители - клинекс гръцки, скип също.

# 294
А,какво стана с прах Омо?
Беше изчезнал нещо от пазара(говоря за качествения такъв).От къде се снабдявате в момента?

# 295
  • Пловдив
Беше изчезнал нещо от пазара(говоря за качествения такъв).От къде се снабдявате в момента?

Ползвам аналогът на прах Омо,гръцкият прах Скип,купувам го магазините за паралелен внос или от Гърция.

# 296

Ползвам аналогът на прах Омо,гръцкият прах Скип,купувам го магазините за паралелен внос или от Гърция.
Може ли една снимка,моля?

# 297
Имате ли впечатления от този препарат на Бекман?

https://www.dr-beckmann.de/unsere-produkte/detail/dr-beckmann-ma … aetter-universal/

# 298
  • Велики Преслав
Дами, дайте съвет за безопасно махане на мазно петно от яке. Скъпичко яке,  много ме е страх да не го увредя.

# 299
Течните отстраняват добре мазни петна. По-домбре от прахообразните поне. Освен така да пробваш. С обезмаслител не препоръчвам, да не обезцвети, предвид и че е скъпо якето....

Общи условия

Активация на акаунт