Перилни препарати и омекотители - 71

• 57 151
  • 753
  •   1
Отговори
# 375
Скрийншот на снимката и той се качва...пробвай така. Току що от темата за модове го научих.

В нета намерих 2019г прах с 5-15.

Твоите явно са стари партиди от преди 2019г..за да са с 15-30. Това си мисля аз.

Ето снимки от нета

01.2019 - размазано е, но е като на моя пакет 5-15..доколкото виждам.

# 376
  • Русе
Днес в Била Ариела, за който питах по-напред и беше 9.99 за 20 пранета днес 15 и нещо не повярвах на очите си.

# 377
Днес в Била Ариела, за който питах по-напред и беше 9.99 за 20 пранета днес 15 и нещо не повярвах на очите си.
Трябваше да вземеш от праха , защото е на някаква промоция,но може да е бил само няколко дни в брошура (промо).
Затова взимайте ,като видите ,  цените ще се покачват , защото токът на запад е много скъп и производството ще е трудно да поддържа ниски цени.

# 378
  • оттам, откъдето започва България
От утре Ариел (прах, гел и капсули) е на 23,99 лв. - 60 пранета (за праха) в Кауфланд.

# 379
Ако има зареден прах. Последните пъти нямаше при нас..за това вече и не ходя до нашия.

# 380
  • Русе
Трябваше да вземеш от праха , защото е на някаква промоция,но може да е бил само няколко дни в брошура (промо).
Затова взимайте ,като видите ,  цените ще се покачват , защото токът на запад е много скъп и производството ще е трудно да поддържа ниски цени.
Не беше на промоция. За това реших, че не е спешно вземането.

# 381
На някой може да му е полизно. Във фантастико до сряда включително.

# 382
Момичета, донесоха ми такъм прах от Турция. Много моя близка, не съм и поръчвала и не знам хубав ли е. Моля, ако е удобно да споделите мнение. Благодаря предварително!

# 383
Някакъв професионален Ариел е това . В някаква "ретро опаковка " ако мога така да го опиша . В България изглеждаше така , но преди над 15 години . 15 кг е доста огромно количество прах . За бяло е този , предвид надписа отпред , но съдържа само под 5% кислородни избелители според състава обявен на опаковката . Интересно ми е как се дозира това нещо . За първи път виждам така дадена дозировка .
Предполагам , че няма да е лош .

# 384
Разделила съм го с майка ми, ме 15 килограма ми е твърде много! Дозировката и мен ме обърква. Според мен това в таблицата се добавя към тези 159г от картинката. Не ме е дошъл реда още и ще чакам някой ако има идея как се ползва да ме светне.

След като е за бяло, но има само 5%, мога ли да пера и светли цветове или ще избелеят?

# 385
Дозировката е дадена в грамове/милилитри на килограм сухо пране. Нищо сложно в дозирането.
Относно това дали ще избелеят цветни дрехи, то си зависи колко са устойчиви багрилата. Най-вероятно - не.

# 386
Дозировката е дадена в грамове/милилитри на килограм сухо пране. Нищо сложно в дозирането.
Относно това дали ще избелеят цветни дрехи, то си зависи колко са устойчиви багрилата. Най-вероятно - не.

Ейй, здрасти!

По въпроса за турския Ариел, погледнах снимката и дозировката ми се струва странно ниска. Толкова ниска дозировка май не съм виждал и на супер компактните препрати, каквито имаше навремето. Нещо ми миреше тук...

# 387
TAED , защо да е ниска дозата , ако е за килограм пране ? Не е ли нормална , дори леко голяма ?

# 388
Опс, явно не съм видял. Ако е за килограм сухо пране е ОК, като за турски прах. Рядко дозата се обявява за килограм.
А защо ги мъкнете тези индустриални количества препарати от Турция? Нито са качествени, а и в тези огромни опаковки, ще стане на камък много преди да бъде употребен, освен ако не се въртят по 5-6 машини дневно.

# 389
  • Русе
от 4-5 години използвам турския Ариел. Не казвам че е най - хубавия, но със сигурност е по - хубав от боклуците, които се продават в България.
Прах за пране, само от Гърция, Италия, Германия, никога от Турция. В България са много разпространени перилните препарати от Турция и хората купуват уж "марка" а вътре в бутилката/пакета, менте. Няма да ви казвам, какъв е аромата, след като дрехите излязат от пералнята. Слава на Господ, навреме си отворих очите и от години насам, не купувам боклуци, а вземам истинското. Да, цената е по-различна, но качеството е друго!
Преди 15 години бях взел Ариел от Гърция, нищо общо с Турският! С Гръцкият прах, когато дрехите ги извадя от пералнята, съседката от терасата си мислеше, че съм се напарфюмирал да излизам. Когато и казах, че това е аромат от дрехите в пералнята, тя ми заяви, че не е било възможно. Не, ама да. Както казах, качеството е напълно различно от Турските. Simple Smile

След това от както започнахме със СКИП, всичко тръгна в още по-хубава посока. Relaxed
Разкошен прах, за пране.. Flowers Hibiscus

НИКОГА, повече от Турция! Nature Fire

Общи условия

Активация на акаунт