Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Декември 2022 (Тема 27)

• 138 013
  • 1 230
  •   1
Отговори
# 240
Зависи много от мястото и атмосферата. Преди няколко години служебното парти беше в лъскав бар с DJ и finger food, от тези изискани малки хапки ( най-скъпарския на острова, но все пак бар) и избрах черен прав панталон, черен топ с дискретно ламе и дълбоко деколте, черни много високи и с тънък ток обувки и сребрист колан и чанта. Чувствах се съвсем в стила на мястото и се рамазах от танци. А колежките с официални рокли изглеждаха леко нелепо сред диско светлините и ефектите. В 5* хотел съм обличала стилна рокля само за обяд, в палацо такава с бродерия, елегантна но къса. Била съм със семпла елегантна в сьомга цвят в кралския голф клуб и бяла с гол гръб и сребристи обувки в ирландски пъб. Вече не помня всички визии, които съм избирала, но мястото ми е било определящо.

# 241
  • София
Аз вчера май не го догодих съвсем за кръчмата, ама карай. Повечето мацки бяха с МЧР. На мен пък не ми се носеше рокля.

# 242
Напълно съм съгласна с MagniM.
Mtz, не виждам полата, но момичетата са прави може да “раздвижиш” с аксесоари и грим. Пробвай и в който вариант се харесваш и чувстваш удобно той е.

# 243
Да, напълно съм съгласна с теб, Магни! В моя случай и двата варианта ще се впишат.Те са силно сходни, реално. Просто единият е идея по-празнично лъскав, другият - малко по-консервативен, но с достатъчно златно за коледно парти по него.

# 244
  • тук-там
Благодаря ви, момичета! Нямам голямо огледало и за това не снимах полата. Това е тя:

Нашето парти няма да е официално, такава ни е културата. Само коледните цветове са дрескод в случая.

# 245
Ние ще сме в Театро - първо на постановка и после на частно парти в Антракс. Няма да е кой знае колко официално, нито много топло. Но мога да си помисля за обувки, вместо ботуши.

В Театро винаги ми е студено....освен да се е променило нещо, че този сезон не сме били...Винаги седя с яке/палто ...Ама аз съм зиморничава и не знам доколко мога да съм критерий ...Иначе съм за вариант 1...Simple Smile

У дома е повече футболно, отколкото коледно....Grinning С голям кеф посрещнаха победата на Хърватска, а сега изригнаха на изравнителния гол на лалетата.. ..споменавала съм, че 75 % от личния състав изповядват футбола като религия....

# 246
Аз пък не се разбирам с пайетите и ламето! Не е моето и не се харесвам! Въобще много лъскаво не е за мен! Wink
За диамантените пръстени и аз предпочитам само диамант, не смесено с други камъчета!
Нашето парти е довечера, но резервираха в последния момент и ресторанта не е хубав. Още се двоумя дали да ходя...

# 247
Мими, отивай.

# 248
Мими, компанията е важна 🙂
аз бих отишла.

Днес мисля да отида до НДК на Панаира на книгата за последни коледни подаръци.

Light Beam, голяма красота са обиците ти 👑 Разбира се че ще имаш страст към сини камъни, така сините очи стават още по-красиви.

Харесвам и нося златни бижута, страст към определени камъни нямам - само да е красиво и да е комплект.

# 249
  • Велико Търново
Здравейте!Пускам една снимка набързо, че невероятния ми мъж ме чака да правим пъстарма-не ме е карал още само да варя ракия и да правя сапун.
Ето снимка от снощи, роклята е от преди девет години, но това е положението.Не ме върнаха, а и се събраха 35 000 лв. за да се изгради сцена в един от парковете в Търново.
Скрит текст:

Бабор ми бяха любими, такъв календар си бях купила преди 15 години за първи път.Със здраве да си ги ползваш и да си бляскава на Коледа!
Като свърша с приятните забавления ще изчета всичко!
Скрит текст:

# 250
Мими, отивай на парти- моето мото е, че няма лошо парти, има само пропуснато парти 😁
Ако говорим за диаманти, харесвам само цял камък, малки не ….
Сиска, много си елегантна , а колко суджуци видях, не е истина- дано няма вегани в темата …. 😁

# 251
Сиска, страхотна и сияеща си както винаги!

# 252
  • София
Искам да благодаря на Копче /сигурна съм че е тя/ за вълненото бельо на Авангард. Егасимуси, комфорта. Накупих си бодита, от гащи и потници направих комплекти. Супер, благодаря! Моя пита - Какво си купи жена? Отговарям - Вълнени гащи. А той - Това не е края, нали?  LaughingLaughingLaughing
О, много се радвам!  Hug
Аз съм им фен и редовно си поръчвам нещо от тях! Имам 2 вълнени бодита от тях. Последното в горчица цвят бях показвала тук в съчетание с кожената дълга пола.

Сиска, сега те видях! Hug Много хубава и стилна! Heart EyesОбожавам чувството ти за хумор! Много освежаващо!

Последна редакция: сб, 10 дек 2022, 10:52 от kopche

# 253
Сиска, поздравления! Сериозна сума се е събрала Simple Smile
Изглеждаш страхотно
А, и да кажа, че жените правят роклите - като една рокля пасва, то някак дрехата минава на заден план, става фон на дамата, която я носи Simple Smile

И аз съм на мнението на Macadamia, че лошо парти няма, а само пропуснато Simple Smile

# 254
  • София
Аз успях да си свия малко моите вълнени потници. ☺️

Общи условия

Активация на акаунт