Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Декември 2022 (Тема 27)

• 137 957
  • 1 230
  •   1
Отговори
# 690
Аз мач не гледам, но без да съм кулинар, се заинтригувах от сладките. Като пълен профан питам: откъде се купува шоколадов чипс?

# 691
Анра, в Лидл има и е хубав. За напуканите е нужно какао на прах.
Преживях инфаркта, честито на Аржентина!
Хепи, ако знам как бих ти пуснала клипче на лични. Младостта е в сърцата ни, аз никога няма да остарея. Душевно!

# 692
Не станаха толкова бели и красиви моите снежни топки, но то вече замина половината тава, че и Агнесата разрязаха Grinning
Точно това е рецептата, много са любими вкъщи, за хора които обичат шоколад ги препоръчвам горещо
Правя ги с черен шоколад Алнатура от ДМ и какао, няма нужда да е чипс Simple Smile

Хепи, много ми хареса какво си написала Simple Smile
Така де, като отидем някъде и празнуваме си празнуваме, не се оглеждаме къде сме и как изглеждаме. Веселим се и се радваме на всеки миг, че то всеки ден е празник Simple Smile

# 693
  • пустинята Гоби
В ДМ вече няма Алнатура, има само в Билла. В ДМ шоколада е ДМ био.

# 694
  • Бургас
Забелязала съм, че винаги по-възрастните са по-големи купонджии и танцьори.Понякога аз съм към тази категория, понякога има други по-възрастни.Лятото ходим на една кръчма с жива музика и на дансинга са  предимно възрастни, по-възрастни от мен.Хора, блусове, всичко.Младите не си канят дамите, а като се сетя какво вълнение беше да те поканят на танц, съчувствам на момичетата.

# 695
Правила съм доста неща от блогът на дамата и рецептите са много точни и сполучливи. 😍
Ал, дай рецептата за Агнеса дояде ми се. 🙈😂
Човек е на колкото години се чувства. Много хубаво написано happy. Аз съм си останала на 17 год., а огледалото може да показва каквото си иска. 🤣🤣

# 696
Снощи бяхме в диапазон 28-55 и всички до един танцуваха от сърце. Може би защото сме наистина екип въпреки че не липсват проблеми и лични недоразумения. Но не преобладват и ги тушираме сравнително бързо.

# 697
Погледнах опаковката, да - не е това, което съм написала по-горе. Ето я
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 18 дек 2022, 22:19 от Al Georgieva

# 698
Младостта е в сърцата ни, аз никога няма да остарея. Душевно!
И аз! Wink

Последна редакция: пн, 19 дек 2022, 08:15 от mimi.7299

# 699
Как беше лафа...Стоя пред огледалото, а оттам ме гледа моята 25 годишна душа.😆

Аз правя единствено едни меденки,  но те са по - скоро за украса. Момичетата се забавляват и творят. Аз само Ям.

Може ли и на мен рецептата на шок.сладки и Агнеси.

# 700
# 701
  • София
Ха-ха! И ние по време на финала творихме в кухнята с щерката.
Ето ги нашите коледни бисквитки:

Хепи Док много, много красиви са вашите! 😍

# 702
2 пъти съм правила сладките по тази рецепта. Щом аматьор като мен се справи, значи са много лесни, освен че са ефектни. Heart

# 703
  • пустинята Гоби
И на ДМ Био и на Алнатура шоколадите са много вкусни, аз също ги ползвам за мъфини и печива. В ДМ в момента има доста коледни вкусове и разнообразието е по-голямо.

# 704
Оспамихме темата, но да предложа още едни, на които попаднах тук във форума и освен, че са лесни и вкусни, не изискват много продукти
https://inthebeniskitchen.com/2021/11/07/%D0%B2%D0%BA%D1%83%D1%8 … uZMqQjB4mVlFkjFVI

Общи условия

Активация на акаунт