Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Декември 2022 (Тема 27)

• 136 057
  • 1 230
  •   1
Отговори
# 900
  • Бургас
Никога не съм опитвала Павлова, много ли е сладка? Плътна ли е, въздушна ли е? Знам само, че има целувки и това автоматично ме е отказвало да я гледам по-обстойно.

Моят Козирог е традиционалист, сакън нещо да не променя.Синът ми Laughing, баща му всичко харесва, а това човече откъде се пръкна такова, не знам.  Scream  Smiley

Леле, този сайт с рецепти на Агент има уникални неща!Не съм гладна, а  защо така ....

Последна редакция: нд, 25 дек 2022, 11:05 от Галчудо

# 901
Честита Коледа!
Здраве и благоденствие ви пожелавам момичета!

Павлова е разкошна торта, една от любимите на любимия /козирог/ - сладостта на целувката се укротява от пресните плодове и е много приятна и лека. И е за хапване цялата в деня на приготвянето.

Под елхата на Dez има спешъл съкровище 😻

. Яна ., благодаря за тази рецепта 🌷 Ще я направя някой път, само белия шоколад ще пропусна

Последна редакция: нд, 25 дек 2022, 10:34 от Al Georgieva

# 902
Честита Коледа, момичета! Светли и уютни празници на всички!
Много приятно е тук последните страници! Чудни сте и в кухнята!

Ето ни нас за малко. Тази снимка си я правим всяка година, откакто се е родил синът ни...

И нещо за съвременните вещици Joy
....
Не съм вярвала, но доживях вместо рокли, бижута и парфюми, да предпочета за подарък перяща прахосмукачка....

Моята спаначена торта няма шоколад. Кремът е Маскарпоне и заквасена сметана. Вътре има и 1 ред ягодово сладко. Ето я недоукрасена

Последна редакция: нд, 25 дек 2022, 19:29 от Light Beam

# 903
  • Бургас
И аз бих се зарадвала, даже мислех да си направя и аз ,  но не мога да реша още коя марка да избера.

# 904
  • Бургас/Пз
Благословени да сте, момичета! Все така неотразими и положителни бъдете!

# 905
Весела Коледа, момичета!
Лайт, семейната снимка е прекрасна! Аз бих ги редила в албум от първата година. И прахосмукачката ти ходи. С червен кант като червената ти рокля Simple Smile Със здраве да я ползваш!
Агент, тавата е местна керамика като нашите пръстени съдове. Всичко каквото сложа в нея, се изпича добре. Баници, погачи, ястия - постоянно е в употреба.
Миа ми напомня за първата ми Коледа тук. Точно на плажа я посрещахме и даже имаше смелчаци да плуват в морето.
Аз торта правя на пет години веднъж. Обаче сега запретвам ръкави, че съм обещала тенджера със салата снежанка на дребната. Гювечът с месата е във фурната, тестото за питката втасва. Подаръците опаковани и под елхата. Общо взето остана веселата част Simple Smile

# 906
Честито Рождество!
Бъдете здрави и обичани!
Всеки търси подарък:)

# 907
  • Sofia
Честито Рождество, дами! 
Много сте хубави всички и сте натворили вкусни неща! Heart Eyes
От домакински подаръци бягам като дявол от тамян. Такъв за мен е знак, че съм остаряла. Не че не съм, но не се давам още. Joy

# 908
Честито Рождество, момичета!
Бъдете здрави и щастливи. Вярвайте в чудеса, създавайте ги и им се наслаждавайте.

# 909
  • Бургас
Остаряла съм. Обичам домакински подаръци и понеже не смеят да ми подаряват си ги правя сама. И им се радвам. Като търсех снимка на лилавото палто, намерих едно от пепит. Явно съм преждевременно остаряла, защото и двете ги носих на по 20 и няколко години.

Последна редакция: нд, 25 дек 2022, 13:15 от . Яна .

# 910
На 20 човек е хубав с всичко 🙃 пепит, буклета, червени рокли, рокли с размер на широк колан, модни престъпления и т.н.

Нещем домакински подаръци аз. Получих всичко необходимо, че и в повече на сватбата си. Купувам само тигани, покривки и кристални чаши за вода.

Фамилията иска руска салата утре, правя няколко пъти годишно една голяма тенджера. Ама голяма 😃

На кой се падна паричката момичета?

ps/ MarietaYo, много е готин 😻 как така стои с панделка?

Последна редакция: нд, 25 дек 2022, 12:54 от Al Georgieva

# 911
На дома,ах!

# 912
Честита Коледа, дами, все така прекрасни бъдете! Flowers Rose
Паричката се падна на къщата и при нас.
Домакински джаджи си купувам сама, като имам самоналожена забрана за купуване на порцелан, че нямам място вече.
Обмислям да си взема машина за хляб.

# 913
Честита Коледа момичета! Бъдете здрави, устремени, влюбени и неотразими! Сплотеност, топлина и уют в семействата ви!

# 914
  • София
Уххх, че хубави снимки от Трявна!!! Много хубаво настроение си хванала  Мими! 🤗

Честито Рождество Христово! Да сте живи и здрави, момичета!

Днес имам именик! Синът ми! За наша приятна изненада, той ни поднесе големият подарък за Коледа тази година ! Уред за здравословно готвене! 😋

Общи условия

Активация на акаунт