Той не иска “глезене”

• 5 360
  • 45
  •   1
Отговори
# 30
  • Най-красивата страна
Ми побъркай го с капризи тогава.Щом така иска...

# 31
Оле мале голям филм заради някакви думи дето е казал докато свършва.. хората говорят какви ли не неща като са възбудени. Включително тъпизми, вричания в любов, обещания за луната и звездите и всякакъв булшит..

# 32
  • София
Скрит текст:
Обичаме се много. Луда химия. Но не иска да му казвам, че го обичам,  не иска да го глезя, да чува комплименти. Казва “ти си богиня, побърквай ме от капризи,
Ще правя всичко”. Е какво е това? Аз имам нужда да показвам нежност и топлота. Не мога само да изисквам.
Може би не си пада по лигавщините просто, а не че е мазохист. Може твоето разбиране за нежност и топлота да не съвпада с неговото, различен начин за изразяване на чувствата.
За какво ти е пък да му правиш комплименти толкова. И колко пъти един човек трябва да каже, че обича някого, за да го разбере другият - да не е дебил онзи.
Но ако не можеш да се нагодиш към неговите разбирания, нито той към твоите - знаеш...

Може би да. Аз наистина бих могла да бъда възприета като задушаваща с постоянно гушкане и “Ама кажи коя е най-красива на Земята”.

Това последното е тежка патология, ама тежка. "Глезене" е да приготвиш любимо ястие или да подариш нещо ей така, от желание. Да висиш на нечий врат като котва и да врънкаш е... абе, не е глезене.

# 33
Човека си иска властна господарка, тва му е мерака
Ако мъжът действително иска това, обзалагам се, че точно с нея няма да го получи. Тя изглежда толкова инфантилна, че не мога да си я представя в ролята на доминираща.

# 34
  • София
Еее, аз лично не бих имала против да съм в подобна връзка. Хвърлям му една тава мусака и ще го побъркам от капризи.

# 35
Обърка се тоз свят…жени диагностицират мъж, който не ще да го лигавят..Аз и друг път съм писала, че съм ужасена от пристъпно женско “обичам те”, “любов моя”  и подобия.

# 36
Не сте един за друг. Остави го ти, преди той да те зареже пръв, защото това ще стане!

# 37
Не сте един за друг. Остави го ти, преди той да те зареже пръв, защото това ще стане!

Ха! Значи ако мъж обгрижва жена си, трябва да очаква всеки момент да го зарежат? Баси, до къде докарахте еманципацията....

# 38

Ха! Значи ако мъж обгрижва жена си, трябва да очаква всеки момент да го зарежат? Баси, до къде докарахте еманципацията....

Явно не схвана иронията ми.... По написаните неща в страниците от авторката, според мен не са един за друг. Явно прости връзката е прясна...

# 39
Сртенджър, жената обича, когато мъжът й обича да и казва, че я обича. Обаче ако обича, да не й казва тя дали да му казва, че го обича или не го обича.
Сега стана ли ти ясно?

# 40
Сртенджър, жената обича, когато мъжът й обича да и казва, че я обича. Обаче ако обича, да не й казва тя дали да му казва, че го обича или не го обича.
Сега стана ли ти ясно?
Мъглата се вдигна, сега и аз го разбрах.

# 41
  • В полите на Пирин планина
Е, какво обича да му казваш?

# 42
  • Шотландия
Обичаме се много. Луда химия. Но не иска да му казвам, че го обичам,  не иска да го глезя, да чува комплименти. Казва “ти си богиня, побърквай ме от капризи,
Ще правя всичко”. Е какво е това? Аз имам нужда да показвам нежност и топлота. Не мога само да изисквам.
По какво съдиш, че той те обича много? За мен изразът "луда химия" означава,  че сексът е страхотен, което никак не е задължително да е точно любов. Не казвам, че не е, просто питам по какво съдиш
 Защото пред някои мъже стои въпросът как да си да намерят гадже,  което да научат да се държи като господарка, понеже имат БДСМ или СМ скрити или явни уклони, или да плащат доста скъпо на професионалистка доминираща.

# 43
  • София
Само на мен ли ми се струва, че между "не ми се лигави с твоето коя е най-красива на света" и "вади камшиците, падам си по 50 нюанса" има огромна разлика?
Казал й е да спре да се "глези" (лигави) и най-вероятно е пробвал да я накара да млъкне, като я подтикне да му иска някакви неща, вместо да хленчи.

# 44
Само на мен ли ми се струва, че между "не ми се лигави с твоето коя е най-красива на света" и "вади камшиците, падам си по 50 нюанса" има огромна разлика?
Казал й е да спре да се "глези" (лигави) и най-вероятно е пробвал да я накара да млъкне, като я подтикне да му иска някакви неща, вместо да хленчи.

Не е казал това, казал е "Ти си богиня, побърквай ме от капризи, ще правя всичко".

Аз не знам на нея какъв и е проблема да го побърква от капризи,  щом иска човека, зависи какви капризи очаква, може би.

Общи условия

Активация на акаунт