🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 14 - * ФИНАЛ * (04.12 - 12.12) 🐄

• 59 723
  • 1 433
  •   1
Отговори
# 690
Нина с "Учителко любима" 😂.

Не знам кой е казал на Яни да се облече с коледен пуловер тази сутрин, но това е модно престъпление предвид неговата собствена окраска. Камчето е в стил зънгър-дъндър-даг, а Чочо като го гледам, приисква ми се да му отстъпя място в автобуса.

# 691
  • España
Тръгнах да гледам в началото сезона , но лигавщините на Аксения ме отвратиха и отказаха .
После,  редувайки между футбола и ИВ ( тази година определено по-доброто реалити , сори , Ванка) , все нацелвах някакви “ревливи” моменти и те така….
Нямам представа защо Камелия е толкова “нехаресвана” , без да съм и фен , отношението ми към нея е по-скоро положително! А Иван ми е от приятните фермери тази година , сигурно защото го свързвам с един друг мой любим Иван ( братовчед,за да съм по-точна) !
Скрит текст:
Не всички по-мургавички са цигани, някои са само….мургавички!😉
За финала ми е все тая кой ще спечели, стига да е различен от Валерия и Чавдар. Гласувах за Иван, да понатрупа и той малко точици в анкетата сепак !

# 692
  • Другата България
Нина с "Учителко любима" 😂.

Не знам кой е казал на Яни да се облече с коледен пуловер тази сутрин, но това е модно престъпление предвид неговата собствена окраска. Камчето е в стил зънгър-дъндър-даг, а Чочо като го гледам, приисква ми се да му отстъпя място в автобуса.
Много точно за Чавдар, същото усещане имам. Joy

# 693
Аз като цяло (не знам от кой сезон точно) се убедих, че тези агитации на "ВИП" персони и тн. въобще не означават нищо. Хората, които не гледат Фермата, лайкват там снимката, за да отбележат активност, но абсурд да пуснат смс. Те даже зрителите на предаването не пускат, пък камо ли някой, който не гледа, да пусне смс само защото например Владо Николов е агитирал. Яни няма да спечели много от тези агитации.

# 694
  • София
Скрит текст:
Не всички по-мургавички са цигани, някои са само….мургавички!😉
Само че тук случаят не е такъв. Grinning

Хаха, Дяволо, откога този смешник Емо Каменов е ВИП персона?
Аз ще гледам финала, но наистина не зная за кого да стискам палци. Честно казано, ще съм ок с Веселка, Яни или Чочо, само не искам Валерия да печели, а пред Камелия и Иван определено предпочитам Камелия. Поне се смаза от дуели, ако не друго.
Много лишен от вълнения финал ще бъде. Sad

# 695
  • София
Малийй, баси тежката Пи Ар агитация за Яни, току-виж и успял... 😮

Елизабет от сезон 3 на ИВ агитира за него. И тя и Ваня от сезон 2 са ми много съмнителни. Сигурен съм, че изобщо не гледат и не им пука за Фермата, ама явно Гуспата ги е строил и агитират.
Краси Джунов, един от фаворитите на сезон 5 също агитира за Яни с думите, ''Давай Яни, всички сме с теб''

От студиото в bTV какво долових:
Най-наперени и сигурни са Валерия и Яни. Май, май ще ми се сбъднат прогнозите, че ще мачкат на игрите и сега знаят, че имат някакъв аванс... Но това може и да е лъжовно, не е спойлер.
Чочо почти не говори, явно не е много доволен от представянето си, защото е усетил, че хората не го подкрепят.
Камелия е по-ниска от тревата и пак жегна хората, че не разбирали такива честни и откровени/силни хора като нея (бляк, напротив Ками).
От Веселка усещам една тъга, че е била използвана сякаш. Не е доволна от играта си, други битки е искала да води. Не го каза гласно, но се усети, че не е доволна от дуелите и изборите, които направи, а те бяха изцяло заради отбора... Мхмхм.

И накрая дали има мост: ами Мост няма! Благодаря ви за сезона! 😀😉

# 696
Гуспата толкова много агитира за Яни само и единствено за да не спечели Иван или Камелия. Joy

# 697
  • София
Живка с тежка подкрепа за Чочи
Евала, Живе! Не съм се и съмнявал. Играчът се изказа! 😈

# 698
Аз ще стискам палци и на Веселка и на Яни, който и от двамата да спечели ще се зарадвам. Но си мисля ,че на игрите Яни ще има по- слаба конкуренция сравнение с тази на Веси. А и повечето фермери настоящи и бивши уважават Яни повече. Но ще видим малко по- късно дали е така. На дъното, като симпатии са ми Камелия и Валерия. Първата много злобна и лицемерна жена , а втората истинска лигла.Дори започнах да се чудя доколко е спортистка Валерия, не показа нито изграден характер , нито воля. Държи се точно ,като малко момиченце. Същото беше и в нейният сезон- инфантилна история.

# 699
  • Другата България
Живка е прекалила с патоса. Айде нЕма нужда.
Знаем защо рецитира за Чавдар, не е нужно да се увлича чак толкова.

# 700
Дяволо, остави си интуицията на мира и седи, и гледай, пък всички ще видим какво ще стане.
А, забравих! Кама е облечена като чалгаджийка от зората на попфолка, толко за претенциите ѝ към Аксения и нейния вид.

Последна редакция: сб, 10 дек 2022, 14:36 от Анонимен

# 701
Аз пък съм доволна, че Веселка разкара две от "слабите", особено Мажена. Това, че излизат силни играчи (когато на дуел са равностойни) рано, а остават слабаци, винаги ме е дразнило страшно много. А често се скатават и от ратайство, и така снишавайки се, стигат почти до финал. А далеч по-атрактивни играчи отпадат твърде рано. Та, от мен браво на Веселка, че изпрати Мажена у дома, че ми беше писнало от нея. Логично и естествено е да отпадат първо слабите, неподготвени играчи. Това е игра, все пак.

# 702
Добър ден приятели на ФЕРМАТА. Зная ,че много от вас тук не бяха съгласни с мои коментари и ме докладваха на модераторите,но въпреки всичко не им се сърдя,тъй като може би са ...аде няма да коментирам. Казах си ,че няма да гледам Фермата заради Камелия ,а до някъде и Иван и не гледах ,а само четях....но сега изгледах последния еп. преди финала на запис, за което искам да БЛАГОДАРЯ на госпожата,която ни дава директните линкове ,за да можем и ние от чужбина да следим ФЕРМАТА....БЛАГОДАРЯ ви.В анкетата гласувах за ВЕСЕЛКА,защо гласувам за нея ли ?-ми за мен е едно младо момиче станала майка на възраст в която е трябвало да има по друг живот,но тя се бори за децата си и тези деца заслужават по добър живот  в този шибан от всякъде живот и точно Веселка с наша помощ може да им го предостави-трудолюбива за възрастта си и не е проста....наивна ДА,но не проста....не бих искала по никакъв начин да вземи победата Камелия или Иван тия двамата все още не са достойни за такава победа /не пиша за наградата...тя е само стимол за харчене/...обръщам се към ИВАН и АНДРЕЙ,ако наистина искате БЪЛГАРИ да се завърнат в РОДИНАТА то променете си тактиките и мн.още. с това поведение,излъчване и .....още повече българи,ще пълнят терминалите-повярвайте ми....спирам да пиша,тъй като четох,че дълги постове ви огорчават,а исках толкоз много да ви напиша,но го запазвам за себе си.Бъдете здрави и много здрави сънародници и по малко си изсипвайте отровите-гадно е и не човешко.Весели празници от мен -бъдете обичани!

# 703
Наистина ми става жал за Веселка - използваха я на макс и сега не я броят въобще за достойна! Не че тези момичета, които ще изброя, са някакъв фактор и въобще могат да обърнат играта, но наистина е тъжно:
Лора, Цветелина, хепитУ - подекрепят всички, освен Веселка и....Камелия! Лорчето специално е поставила номерата на всички, освен Камелия и Веселка, хепитУ пък подкрепяла Валерия. Наистина ми става жал как си я използваха да дръпне СимонКА и МаДжена и сега "вижте я, тя е недостойна, защото игра с кака си и баба си", но когато беше отборна играта, нямаше кака, нямаше баба. Много грозно от страна на всички бивши фермери! Ще ми е интересно до самия край дали ще видя поне един бивш или настоящ фермер да подкрепя Весето....

# 704
Между Яни и Веселка, съм за Веселка. Странно наистина защо няма подкрепа от фермерите...Цял  сезон игра за тях, ние го видяхме и го оценихме, те - не...Освен това само тя от предишните участници се е променила.
 Валерия явно искаше да покаже, че е пораснала, но някак не се получи съвсем. Даже никак не се получи ...
 Яни е много готин, но на крачка не е мръднал, пак с родителите, емоционален, лошо няма. Обясних си иначе защо дърпаше най-силните...явно заради обвиненията, че е получил победата даром в предишния сезон..Все пак, ако спечели, няма да ми е неприятно.
Веселка обаче е дръпнала напред и това ми харесва. По-силна и борбена като цяло, с малко повече самочувствие. В последните епизоди обаче се изгуби и това не беше правилна тактика. Въпреки всичко за мен тя е най-достойна да спечели. Най-много даде от себе си и най-много игра за отбора.
Камелия е издигнала в култ това за силния, борбен човек..., ама някъде по пътя е забравила, че трябва преди всичко да си човечен и добър. Гръмките ѝ лозунги са доста кухи, защото не успя да докосне никой във фермата, освен Иван,  въпреки големите напъни..Ако никой не иска да седне с теб на една маса след края на формата, голямата работа, че си отстранил половината фермери.
Иван докрая ми остана неясен..явно трябваше повече да разкрие от себе си. Хареса ми много, че е спокоен и хладнокръвен, не се пали бързо, много готино качество. Финци що енергия изхаби да се обяснява и само се изложи много от цялата работа. Иван го гледаше като котка мишка и почти не трепна...

Общи условия

Активация на акаунт