🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 14 - * ФИНАЛ * (04.12 - 12.12) 🐄

• 59 723
  • 1 433
  •   1
Отговори
# 705
  • Другата България
Лора, Цветелина, Хепи Ваня....тия кои бяха?
Три месеца не можах да се ядосам, сега го направих.
Как искам Веселка да им натрие носовете на всичките примадони, след което да си преподреди приоритетите.
За съжаление не вярвам на продуцентите /дано Иван чете все още/, че няма да манипулират СМС вота в полза на Валерия, както вече писах. Това “крещене“ отвсякъде в нейна полза точно за това ми говори.

Последна редакция: сб, 10 дек 2022, 16:14 от Merri_An

# 706
По-рано подкрепих Веси в анкетата, но нямаше да имам нищо против който и да е от старите да спечели. С това явно отритване от всички обаче вече искам единствено нея да победител,защото всички й обясняваха колко е велика като трябваше да ходи ратай и на дуел,а сега не я считат за човек. Това момиче е толкова добродушно и така се раздаде без да измрънка ,че явно я приеха за удобна изтривалка и играят на принципа " дайте сега да подкрепим еди кой си щото тя Веска е шматка и няма да се разсърди".
Еййй успяха да ме ядосат на финала баш Rage

# 707
  • София
Аз се радвам, че поне Акси започна да я подкрепя отново и даже е споделила първо снимката на Веси. Само от нея видях агитация и за Веси. Не следя всички, но видях сторитата и на Нина. Уж четирите приятелки, но подкрепя усилено само Вал, все едно Веси не е на финал. Толкова фалшив човек.

# 708
Какво нещо са кифльоците... Фръцливи и завистливи, и ако не си като тях, нямаш никакво право да ставаш все по-популярна и да печелиш! А за да смачкат някого, са много обединена орда. Кучки.

# 709
Не ги следя никъде, но браво на Аксения ,че се е сетила да подкрепи Веселка. Честно казано съм изненадана защото двете са толкова различни,но пък явно Аксения наистина я е приела род крилото си. Може да е кифла,но е добродушна кифла, а за Веси ще е полезно да общува с жена като Аксения,която да я научи на поне малко здравословен егоизъм

# 710
Поизгледах финалистите, милата Веси, разтрепери ѝ се гласчето. Определено е разочарована, но за мен наистина е израснала, не е глупачка, знае, че победата ѝ не е 100% приета, дава си сметка, че в този сезон е "жертва" на отбора и много правилно се е снишила. Няма смисъл от агитации, който имаше очи я видя, който има желание ще я подкрепи.

Иван е взел белите чорапи на най-добрия си приятел Гиенчу.

# 711
  • Велико Търново
п.п. Голяма тъпотия от страна на Иван и Андрей да го сложат финала на гърба на Англия и Франция.
Това е един от най-малоумните ходове изобщо в историята на телевизията!
Много добре знаеш какви футболни фенове са Иван и Андрей. Дали точно те са наредили хпрограмата по този начин? Правилно е отбелязала sineva 1 - грешен ход на bTV. Даже и да не беше точно между тези два отбора футболната среща, това все пак е четвъртфинал, спокойно можеха да направят финала в неделя. Е да, ама не... Не се сещам кой е програмният директор на bTV в момента, но определено последствията от това му решение ще са в доста голям минус за работодателя му.

На Яни пуловерът, с който беше в студиото днес, не е коледен. Шарките са шевици в цветовете на българското знаме. Иван е понапълнил бузките в сравнение с кадрите от Фермата, Веселка пък пак е отслабнала.

Отново инсинуации спрямо изборите на съперници, които направи Веселка. Съвсем не е трудно да се разбере, че те реално не бяха нейни и не виждам защо трябва да се правят подобни нелепи опити за внушения, неотговарящи на действителността. Да, Bg Lelq, това представлява единственият ти пост досега. Който е много вероятно и да си остане единствен.

# 712
Ами - ЕВАЛА на РАДО ! Първият, а може би и единственият, който подкрепя Яни и…Веселка! Едно голямо евала от мен! Не подкрепя нито Камелия, нито Иван, а бяха в един отбор. Знаех, че е добър човек, няма злоба в него! Да, прави глупости и мисли много детински, но е Човек! Евала!

# 713
Всъщност кой от отбора на надеждите подкрепя Камелия, извинявам се ако сте писали и пак питам

# 714
Тази година трябваше да се постараят повече заради миналата (аз не го броя за лош седми, но беше дразнещо тегав за гледане към края и то без да се вживяваш), а този сезон е по-слаб, особено в каста, което никак няма да помогне на евентуалните следващи сезони и тяхната съдба откъм гледаемост и интерес. С това турлю от стари и нови съвсем прецакаха играта, старите тръгват с аванс още на старта (не мога да си представя как бих станал фен на някакъв случаен участник в реалити, но явлението съществува и е факт), за капак новите явно са ги набирали на случаен принцип от улицата, може би с изключение донякъде на Калин, но така или иначе съревнованието беше убито в зародиш, сякаш умишлено. Половината стари бяха на хонорар повече като актьори, отколкото наистина борещи се за финал участници, другите, схванали, че имат предимство още "от съблекалнята", решиха, че най-добрата стратегия е да се потопят и да не мърдат много-много, тя победата сама ще си дойде. Дори привържениците на Яни и Веселка трябва да признаят, че ако това им беше първи сезон, нямаше и да ги забележат в тълпата, камо ли да ги броят за фаворити. Ако ми опрат пистолет в главата, бих посочил Яни, само защото другите му дразнят още повече, а той поне накрая показа топки, че и умения, но иначе бих желал тази година да няма победител, никой не заслужава, ако искат да си делнат по 16-17 хилки и кой откъде, догодина повече.

# 715
Ами - ЕВАЛА на РАДО ! Първият, а може би и единственият, който подкрепя Яни и…Веселка! Едно голямо евала от мен! Не подкрепя нито Камелия, нито Иван, а бяха в един отбор. Знаех, че е добър човек, няма злоба в него! Да, прави глупости и мисли много детински, но е Човек! Евала!
къде ги гледаш ...дай инфо и аз да ги видя...защото само от четене тук във форума нищо не вдявам...Благодаря.

# 716
Преди малко разбрах, че Чавдар е брат на Иван Христанов, бившия зам. министър на Земеделието и настоящ депутат от ПП (Който стана по-известен с разкриването на далаверите на Капитан Андреево, и който още ходи с охрана).  Никога не го в споменавал.

Наистина си приличат.

# 717
къде ги гледаш ...дай инфо и аз да ги видя...защото само от четене тук във форума нищо не вдявам...Благодаря.
Инстаграм повечето, но и във Фейсбук някои. Вчера и днес ги следя, от утре ги забравям Joy

# 718
  • Другата България
Мдааа, много ми е любимо обобщаването категоризирането, както и говоренето от името на “зрителите“ в 1л., ед.ч.
ПривържениЧКА на Веси съм и я гледам в ПЪРВИ за мен сезон. Миналият не съм гледала, с нейно участие. И вече се замислям дали да не изпратя някой СМС ей така, за спорта. Ако Мароко отстрани Португалия, ще го направя, със сигурност.

# 719
И аз съм за Веселка победител.От старите герои тя заслужава.Беше ратай, който вършеше всичко, даже и дадоха от задачите на Бети и Ники, включваше се сама навсякъде.Излезе на арената крайно уморена и с болки в ръката, за да защити мухльовците.Победи избраните от тях противници и сега не била достойна...ай сиктир без извинение.С какво Яни или Чавдар са по-достойни? За Валерия да не говорим...Само защото Валерия не е печелила, не я прави по-заслужила от Веселка.Веси е едно неизживяло детството си момиче от село, без самочувствие и подкрепа, без фалш, лицемерие и стратегии.Надявам се да спечели.

Общи условия

Активация на акаунт