🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 14 - * ФИНАЛ * (04.12 - 12.12) 🐄

• 59 634
  • 1 433
  •   1
Отговори
# 45
  • При семейството си
Калин, по някакъв необясним, неопределен начин, ми е много фалшив герой. Има уж проблясъци, адекватни включвания, но нещо и той не е моят човек.

# 46
Elpis, и с мен е така относно Калин. На пръв поглед, всичко му е нормално, но не му вярвам и не го харесвам особено. Чудя се защо е така. Може би защото имам усещането от самото начало, че е много надълбоко влязъл в състезанието за победата и нито за миг не забравя къде се намира, че го снимат, че го гледат. Прекалено пресметливо поведение има. Този извод го правя на базата на множеството ситуации, в които той се шашкаше, че нещо щяло да "излезе навън". Сега се сещам от последните епизоди, че двамата с Радо се обясняваха нещо и Радо му каза "ами то и ти пиеш" и Калин веднага подскочи и го нападна, че нарочно говорел така, за да го злепостави пред зрителите. Имаше още много такива моменти специално с Калин. Затова мисля, че много внимаваше през цялото време какъв образ ще изгради. Това беше и причината да закриля Радо и Ванчето, да бъде балансьорът в групата, винаги да е уж справедлив. Просто не можа да се отпусне и да се държи естествено.

# 47
Момчета, благодаря за темата! Както винаги сте страхотни!
   Не гледах целия дуел , но това , което видях ми хареса. Аксения, от позицията на губеща показа много повече, от Камелия. Следя на последната сторитата в ИГ и отговорите на въпросите. Каква фризьорка на кучета, тя го прави у дома си, неофициално, да припечели някой лев. Не ми е читав човек, никак. Цялото й поведение и излъчване е на злобен и пресметлив човек, опитващ се да се нагажда спрямо ситуациите, но не й се получава. Да, има сила за арената, но само едната гола сила не е достатъчна за победа. Дано се сблъска челно з любовта на "диванните хейтъри". И аз съм от тях.
   Аксения изигра главната женска роля. Вярвам й, че е намерила приятелки. Премина от едната крайност в другата, но няма злоба в нея. Дано и навън е намерила своето нещо, което да й носи удовлетворение. И въпреки трудните си моменти вътре, смятам, че тя наистина се забавляваше.
   Продуцентите, моля ви, не вкарвайте Камелия в идеята за България ви иска, или както там се превежда. Не обиждайте по този начин всички други успели хора, които са се навили на акъла ви да са лица на кампанията. Защо Иван не ни гостува вече?
   Нина да стяга куфарите. Показа на децата, че ще стои до последната седмица, дано не на такива примери разчита и навън, и като родител и като майка.
   Според мен Пипи изобщо не следи формата, а интервютата ги прави от немай къде.И като добавим маниера й на говорене, става мазало.

# 48
Аксения добре си игра играта според мен.
Тя се е въртяла в телевизии се оказа, с епизодична роля в сериал, ясно й е, че финала е решен. Сигурно е видяла кого тикат.Излезе с чест. Не рева.
Май съм изтървала, кой е серила?

# 49
Изчетох Ви!
Първо искам да се обърна към продукцията! Подсигурявайте, адекватни инструменти на участниците.
То направо е смехотворно с тези калпави чукчета и тесли.
Аксения можеше и да вземе битката, ако теслата и не се счупи.
И това не е за първи път, чукчето на Веселка също, даже две се счупиха при нея.

За съжаление злото пак победи. И честно направо се чудя как има хора , които подкрепят подобно същество,
като Камелия!

На финала на първо място ми е Веселка, на второ Яни.

Някой се чудеше как е изглеждала Камелия, ми ето я!
Скрит текст:
Скрит текст:
и стил Чалга-както тя се изразява Grinning
Скрит текст:

# 50
  • Варна
Само да попитам Иван и Андрей, кво стана с разяснението относно дуела на Гуспата, само питам???

Гласувах за Веси, благодаря за темата.

# 51
  • при късмета
Благодаря за темата, добутахме до последната!
Оказах се права, че Аксения сама ще се елиминира. Знаех си, че ще избере Камелия, въпреки, че тя даде заден от първоначалните "заплахи", но си знаех и, че ще се надцени. Пролича си още на избора. Въпреки, че така и не я харесах напълно, беше по-добре тя да остане. Но винаги на финала има по някой, който вота го отрезвява, тази година това вероятно ще е Камелия.
Според мен Веселка има все по-малко конкуренция. И аз гласувах за нея. Не мрънка от работа, даже изнесе голяма част от нея. Единствена с две победи за отборната битка. Има и умения и сила, особено спрямо собственото ѝ телосложение. Не влезе в конфликт, дори саботирана от "" хора. Извини се на хора, за които сметна, че е казала нещо невярно, а в риалити това е по-трудно от реалния живот. Като цяло няма слабо място. В нейния сезон не бях от нехаресващите я, но и фаворит не ми беше. Но финала твърдо смятам, че ѝ беше подарен от Краси.
Изобщо не ме притеснява, че Нина е в последна та седмица, няма шанс на извънредния дуел. Ако не беше тя, щеше да е Лили, тя щеше да има същата "заслуга" да е там.
Яни и Калин, ако се завъртят нещата така, че и двамата да са там, са следващите претенденти, според мен. Макар, че може извънредния дуел да е м/у тях. Яни каза, че с него е искал да играе, дано размисли.
Валерия вече няма шансове. И преди и сега ѝ трябва патерица за участието и това според мен е голяма слабост. Преди беше футболиста, сега е Аксения. А този сезон тръгна уж добре. Както и да е, поне тя не може да обвинява никого, никой не е виновен, освен тя самата. Добър човек е, но ѝ липсва зрялост и, ако миналия път можеше да кажеш "простено ѝ е, заради възрастта", вече не важи.
На мен като цяло сезона ми хареса. Заради старите разбира се. Е, не е 3 или 5, но в пъти по-добре от 6 и 7. Продължава тенденцията обаче на слабите кастинги, това трябва да го оправят, защото за трета поредна година новия каст е повече от трагедия. Ако нещо ще затрие предаването, то това ще е основна причина.
Само да попитам Иван и Андрей, кво стана с разяснението относно дуела на Гуспата, само питам???

Гласувах за Веси, благодаря за темата.
Беше в подкаст на Гуспата

# 52
  • Варна
Ами то хубаво, ама аз под и надкасти не гледам, а и смятам, че е редно да е по телевизията.

# 53
  • София
Преди време реших да видя какво ще каже Иван в подкаста на Гуспата. Не можах да стигна до самото обяснение. Като започнаха да си правят четки един на друг (още някакъв гост имаше) - как са по-по-най и… не можах да ги изтърпя. Те боговееха един пред друг. И реших, че мога да мина и без да съм видяла как замитат скандала под килима.

Последна редакция: пн, 05 дек 2022, 11:22 от Vivi

# 54
Благодаря, момчета! Beers
Идва последната седмица и да се свършва! Само ще каже, че сезона не блестеше, но поне се гледаше за разлика от предния.

На Аксения пожелавам успех, да е обичана и щастлива! Flowers Hibiscus

Ако, ако, ако...не бе избрана за ратай, а беше Нина, ако Чавдар не се бе оплакал, че е изморен от ратайство и предпочитал да реди точки, ако момичетата в края на шоуто си гледаха интереса, а не "отборно" да пазеха мъжете си, ако Аксения не беше заявила, че е готова...
Аксения е средно ниво дуелист и лежерен човек, само да беше се затичала трите пъти при избутването на гумата, можеше да изяде тези 16 секунди, но...било каквото било. Пак добре, че не се стигна до каруцата и да се теглят като животни. Аксения взе максимума от престоя си, мисля, че е реалист и знаеше, че няма шанс да е победител дори да бе стигнала финала.
Честито на Камелия. Като се замисля, освен с коването на покрива и то повечето кадри бяха тя и Елена поседнали и обсъждащи Аксения и Симона(тогава), не се сещам за друга нейна физическа дейност. Боядисва няколко дни един кошер в грешен цвят. Докато Елена беше фермер, тя е поела млечните продукти, но ни беше спестена излагацията ѝ. Давеше се в злоба по Ваня и раздаваше команди как да готви и кога да мие чинии, но и нейното второ ратайство беше трагично...Няколкото забележки за алкохола, а една от първите ѝ реплики с които я запомних беше "Дошла съм за малко ракийка." Обсебеното и непрекъснотото желание да се коментира и анализира поведението на Аксения пред бившите и нови съфермери, някакъв стремеж за сприятеляване и желание да бъде призната от коментираната. Е, ще се докопа до финала, дано има повече късмет от Мартина.

Последна редакция: пн, 05 дек 2022, 19:18 от Cafelate

# 55
Божеее, Камелия имала трапчинки Grinning Цял сезон само се подсмихваше та не можа да ни ги покаже. На мен ми харесва повече как е изглеждала преди от сега, изключвам последната снимка.
Много е вероятно да се е прибрала в бг само заради спорове с бившия за родителските права над детето.

Дори Бъкингам е недостоен за Пипи Дикова, то и там няма такива превземки като нея. В интервюто на Аксения най - интересното беше, че на въпроса, кой трябва да спечели, тя не посочи никого, а каза нещо от сорта, че тя е спечелила най - много, което ми се стори доста странно.

# 56
Благодаря за темата. Моите фаворити Яни и Веселка. Ще стискам палци и на двамата. Ако Камелия спечели ,по някаква невероятна случайност, се отказвам от Фермата. Ако човек ,като нея стане победител в едно от най- българските предавания и е пример за българщина тотално ще остана без думи .

# 57
Ако човек ,като нея стане победител в едно от най- българските предавания и е пример за българщина тотално ще остана без думи .
Фермата нито е "едно от най-българските предавания" (каквото и да значи това), нито е пример за българщина. От него струи популизъм и патриотарство, както и от голяма част от участниците. И това ще го затрие.

# 58
Камелия , даже и да стигне до самия финал, защото е силна, от там насетне не мисля, че има шансове. Аз не запомни, но ще гласуват ли останалите фермери? И ако смс-ите са реални, едва ли Камито има шанс.
   Сега гледах промото -брех това Нинче, как коментира достигането на Камелия до финала. Ами , жено, да се беше поразмърдала и ти малко, не само да мишкуваш. А отговорът на Яни само затвърждава мнението ми,че е душа човек. Не ми изглежда като фиксиран в стоте бона, не на всяка цена. Викнали са го, иска пак да изживее Фермата, да се свърши една работа, да се позабавляват, да припомни малко за себе си. Аз нито веднъж н го чух да възкликва Ох на дядя , или да пуска толкова газове. Сигурно след предишното участие ,близките му са му набили канчето, че все пак го дават по телевизора. И така трябва, и хубаво, че ги е послушал.
   Аз съм една от малкото, май, която все още харесва предаването. Не харесвам миналия сезон, по-точно Ивайло и Кирил. Има всичко - и добри, и лоши хора , и лесна работа, и не толкова лесна. Като в живота навън.

# 59
Elpis, и с мен е така относно Калин. На пръв поглед, всичко му е нормално, но не му вярвам и не го харесвам особено. Чудя се защо е така. Може би защото имам усещането от самото начало, че е много надълбоко влязъл в състезанието за победата и нито за миг не забравя къде се намира, че го снимат, че го гледат. Прекалено пресметливо поведение има. Този извод го правя на базата на множеството ситуации, в които той се шашкаше, че нещо щяло да "излезе навън". Сега се сещам от последните епизоди, че двамата с Радо се обясняваха нещо и Радо му каза "ами то и ти пиеш" и Калин веднага подскочи и го нападна, че нарочно говорел така, за да го злепостави пред зрителите. Имаше още много такива моменти специално с Калин. Затова мисля, че много внимаваше през цялото време какъв образ ще изгради. Това беше и причината да закриля Радо и Ванчето, да бъде балансьорът в групата, винаги да е уж справедлив. Просто не можа да се отпусне и да се държи естествено.
Много точен коментар за Калин. Владее се,но няколко пъти се изпусна да злобее след като победиха в отборните битки. След като спечелиха душа ,той държеше да се сложи демонстративно срещу верандата на старите.

Общи условия

Активация на акаунт