🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 14 - * ФИНАЛ * (04.12 - 12.12) 🐄

• 59 772
  • 1 433
  •   1
Отговори
# 135
По въпроса за качването на рейтинга от конфликтни ситуации – предполагам, че ПР експерт ще го обясни професионално, но аз ще си кажа гледната точка на обикновен зрител.
Разбирам тази популярна гледна точка, но, като цяло, това не се отразява по този начин на гледането на телевизия. Със сигурност активността се качва във фейсбук, например. Но реално гледаемостта не мърда с много, ако изобщо мърда.

# 136
  • при късмета
И според мен не мърда гледаемостта. Т.е. не се качва, а обратното, намалява. Личните ми наблюдения, аз го писах и миналата година, отказват хората от предаването скандалите. Заради тях се губи идеята и фокуса остава единствено в скандалите. Ако исках да гледам само скандали, ще гледам парламента или Биг брадър. Ако искам да гледам само битки, ще гледам ИВ. Гледам Фермата, защото има нещо повече от дуели, отпадане и взимане на наградата от дадения участник. Около мен, през последните два сезона много дългогодишни фенове се отказаха да гледат. И ако само 1/3 от тях ги отказа 6 сезон, то където имаше повече скандали - в 7, отказа останалите 2/3. Този сезон не са го и почвали. Покрай някой друг може да е различно, около мен е така

# 137
И според мен не мърда гледаемостта. Т.е. не се качва, а обратното, намалява. Личните ми наблюдения, аз го писах и миналата година, отказват хората от предаването скандалите. Заради тях се губи идеята и фокуса остава единствено в скандалите. Ако исках да гледам само скандали, ще гледам парламента или Биг брадър. Ако искам да гледам само битки, ще гледам ИВ. Гледам Фермата, защото има нещо повече от дуели, отпадане и взимане на наградата от дадения участник. Около мен, през последните два сезона много дългогодишни фенове се отказаха да гледат. И ако само 1/3 от тях ги отказа 6 сезон, то където имаше повече скандали - в 7, отказа останалите 2/3. Този сезон не са го и почвали. Покрай някой друг може да е различно, около мен е така
Много , много вярно! Отдавна Фермата не е това което беше.Аз също ,когато се заформят скандали,превъртам или не гледам.Дори ми е обидно.Както казвате парламента и Биг Брадър са достатъчни.Да не говорим, че ако всичко е спокойно, любезните продуценти драсват клечката на две,три леки словесни престрелки и заформят нов скандал....

# 138
Аз лично, започнах да гледам сезона заради Яни. Гледала съм само трети сезон и много ми хареса. Имаше най- различни типажи и много забавни моменти. Много съм се смяла дори и със скандалите им. После се опитах да гледам четвърти, ама нещо "не се зарибих" и след десетина серии се отказах. Сега пак съм се наканила да гледам някой стар сезон и дори търсех из анкетите нямате ли си предпочитан, ама нищо не открих. Не ми се гледат скандали и интриги, а нещо по- забавно и интересно. Все пак живота е достатъчно напрегнат и без допълнителна злоба и кавги.😁 Ако някой има желание да помогне със съвет, ще съм много благодарна.😃

# 139
Преди дни имаха цял обор с млекодайни животни, дойде спонсорираната кошница и о, чудо! Каква радост за сирене и кашкавал! Пародия. Дори последната седмица не става за гледане. Колко тъжно.
Кандидат-финалистите, много са се надъхали милите. Само думата финал им е в устата. Не разбрах какво беше това шептене  между Иван и Калин, докато обсъждаха битките. 🙈

Последна редакция: вт, 06 дек 2022, 18:57 от Butterfly_🦋

# 140
  • при късмета
Джой, пробвай с 2 или 5. В сайта на Фермата има всичко, но е малко тегаво за гледане

# 141
Джой, пробвай с 2 или 5. В сайта на Фермата има всичко, но е малко тегаво за гледане
Много благодаря.😃 В интернет телевизията ,която гледам ги има всички сезони. Краси Джунов и Сами Хосни са в пети , нали ? От него ще захвана.😁 Благодаря ,отново.

Последна редакция: вт, 06 дек 2022, 19:52 от Joy 05

# 142
  • при късмета
Да, това е 5. Ако изтърпиш Шопски, ще ти е ОК сезона.

# 143
  • София
Страшно тъпа ми се вижда идеята на Иван с повръщането на виното. Не знам защо си мисли, че като не ядеш четири часа, не остава никаква храна в стомаха. Дано Калин не реши да играе така, че е твърде възможно да се наиграе яко, защото изобщо не е сигурно, че ще успее да върне, бъркайки си в гърлото. Да не говорим пък какво ще ни се наложи да гледаме ние зрителите...
Също не разбирам кога и как ще се развият нещата след този дуел - остават още два дуела, а само три дни преди финала. Може би всеки дуел ще се играе в един ден, но дали ще влизат тази година бившите фермери и ако да, кога, че време не остана? Преди спяха във фермата, сега може да се случи, само ако влязат утре-вдругиден.

# 144
Ааа, този Чавдар - този курс го искам така, онзи го искам онака. Ти какво искаш си го искай на твоя дуел. Като, че Яни му е някакво пале.

# 145
Ужас! Калин изора дъното!!!

# 146
Ахахахаха, тея не са нормални! Така се повръща то...

# 147
Това беше епична тъпотия от Калин и компания. Честно казано, направо съм впечатлена от нивото на малоумие 😁

# 148
Това беше епична тъпотия от Калин и компания. Честно казано, направо съм впечатлена от нивото на малоумие 😁
Напълно олицетворява цялото им участие в сезона - големи напъни за повръщане…

# 149
Калин се оказа по-тъп и от Иван. Да се беше опитал разстройство да го хване и да пълни дамаджаната. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Общи условия

Активация на акаунт