🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 14 - * ФИНАЛ * (04.12 - 12.12) 🐄

• 60 499
  • 1 433
  •   1
Отговори
# 585
Сега на промото за след рекламите ги даваха всички вътре.

# 586
  • на село
Ако спечели Камелия и аз ще се откажа от Фермата, не, че на някого ще накривя и без това гледам от време на време.
Ами, ако ще и 10 дуела да спечели за мен не е стойностен човек.
Както някой беше написал, адмирации, за което, за да се яви на толкова дуела, явно не я искат, целта е да е отстранена.
Та, аз съм си за Веска. Grinning

# 587
  • София
Пуснах новата анкета!

Айде, дойде големия финал!

# 588
Нещо ми е странно - на Финци бидонът - бял, личи си колко е пълен, а на Иван - черен, нищо не се вижда. Финци носи повече вода, Иван излива по пътя много повече. На самия край Финци беше убеден, че е победител, и накрая….десет кила по-малко. Може, но изглеждаше съвсем различно.

# 589
Яд ме е малко за Финцака.😁 Актьорче си е ,ама на мен ми е забавен дори и като циври.😁 Трябва да има и забава в този напрегнат живот. А Финци си беше клоуна на сезона.😁

# 590
Много съм доволна. Иван и Камелия не искам да печелят, но съм повече от доволна, че Фалшинци отпадна.
Сигурно ще съм единствения глас в анкетата за Чавдар. Иван и Камелия не харесвам, Веселка и Яни много харесвам, но ми се иска и някой друг да усети вкуса на победата. Валерия ми падна в очите след Гечо. Пък Чавдар и вътре често го мислят за плямпало, за дървен философ, но опознаят ли го, го харесват. Да...има много трески, прекалява с патриархалното си мислене, но не мога да си обясня защо го харесвам толкова.

# 591
Не направиха ли двамата равен брой курсове?! Че готвех и малко на прибежки гледах. Ако е така,Иван излива доста вода и 10 разлика... Второто,което ще вметна е ,че на предпоследния дубой на Камелия аз не видях да дават времето и' . Този сезон доста неща не са ок за мен.

Последна редакция: пт, 09 дек 2022, 21:54 от taniia

# 592
Айде сега, пада ви фаворитът и веднага ревете, че е нагласено 😀

# 593
Нещо ми е странно - на Финци бидонът - бял, личи си колко е пълен, а на Иван - черен, нищо не се вижда. Финци носи повече вода, Иван излива по пътя много повече. На самия край Финци беше убеден, че е победител, и накрая….десет кила по-малко. Може, но изглеждаше съвсем различно.
Thinking
Как па не можаха и двата бидона да са бели и да се вижда и в двата?! За ливади ли ни взимат тук?! Кантара закрит, може да е показвал вече +10, а в тъмния бидон може и да е имало вече 10 литра вода. Така избрани, че е предпоставка човека да мисли какво ли не при това видимо разливане от Иван и еднакви курсове. Хич даже не ми е фаворит Финци, ама не ям доматите с колците.

# 594
Финци пак клъвна Иван, бил спечелил само две битки...Ми наредил си е точките правилно.Победата е по брой точки, не по брой битки.

# 595
Айде сега, пада ви фаворитът и веднага ревете, че е нагласено 😀
Не “ревем”, Финци специално никога не ми е бил фаворит, но не стига, че и без това за зрителите повечето неща са нагласени, ами и те сами не си правят услуга. Както каза Азалия, толкова ли не можаха да намерят два бели бидона, и на двамата да се вижда…..

# 596
А не мислите ли, че ако бяха два бели се губи всякакъв съспенс и ще се вижда кой е налял повече? Егати и конспирациите пак

# 597
Не знам дали Иван наистина е победил, аз не съм слагала кантарите, че да вярвам на 100%.😁 Ама ,ако Финци го беше отстранил, на финал щяха да са петима от старите кучета. Де факто все едно е нямало нужда изобщо от безнадежните този сезон.😁

# 598
  • Другата България
Стигнахте ли до бидоните? Joy

# 599
Валерия се излага - ако преживеела този ден, не знам си какво Money  бляк. Ша умирга. Смяяяах!

Общи условия

Активация на акаунт