🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 14 - * ФИНАЛ * (04.12 - 12.12) 🐄

• 60 501
  • 1 433
  •   1
Отговори
# 600
Сега с есемеси ли ще се обявяват?
Няма ли да се пънат, коват, секат и др?

# 601
Ангел май наистина харесва Камелия 😂😂😂 Как се кефи, като я представят 😂😂🤣

# 602
Ангел е жив радар за кофти жени.

# 603
А не мислите ли, че ако бяха два бели се губи всякакъв съспенс и ще се вижда кой е налял повече? Егати и конспирациите пак
Ами не мислиме, нали това е целта, какво като се вижда кой е налял повече?!

Речите все едно аз съм им ги писала Laughing

# 604
  • на село
Стигнахте ли до бидоните? Joy

Стигнахме, то това боде очите.
Не, че не си правят каквото искат продукцията, не, че някой знае колко смс- а има за всеки участник и не могат да направят победител този когото те искат, ама ние си се вълнуваме, така де интрига да има Joy

# 605
ГенчУ и Калин да се напънат още малко да викат при извикването на Ваньо 😂

# 606
Сега пък Яни спечелил служебно дуела срещу Радо...Абе, какви ги плещиш Иване?Нали дуела срещу Радо не се броеше, защо го измислихте   така...за да не кажете, че Яни има един спечелен дуел ли?

# 607
Бясна съм от наглостта на водещия. "Служебна" победа за Яни?! 'що го пратиха пак на дуел тогава?!!! 'айде няма нужда. Тотал щета са "опосумите" този сезон!

# 608
Ох то не беше реФ, то не бяха сУполи…охх, ужас! Ама Яни наистина тази година много реве! Айде да свършва вече, че кой знае още колко ще се реве 😅

# 609
Сега пък Яни спечелил служебно дуела срещу Радо...Абе, какви ги плещиш Иване?Нали дуела срещу Радо не се броеше, защо го измислихте   така...за да не кажете, че Яни има един спечелен дуел ли?
Е той наистина си има само един спечелен, Валерия също май игра веднъж. Те какво да направят, че никой не ги дърпа на дуели. 😀

# 610
Гечо и Радо не са поканени ли? Или просто са обидени и за това не са там?

# 611
На косъм победи Иван, Финци здраво го озори и за капак успя да го клъвне, че само в две битки е победил.

На финала съм за Веселка, след нея за Яни и хич не ми дреме, че вече са побеждавали. Ми, заслужили са си го веднъж, сега отново заслужават. Специално Веска е пораснала, преборила се е и е успяла да надскочи средата, от която е излязла, докато Яни не е мръднал грам - затова съм една идея повече за нея. Валерия също ми е симпатична.
За останалите финалисти ми е все тая.

Последна редакция: сб, 10 дек 2022, 21:15 от Дидичка

# 612
Да, има един спечелил дуел, защо му приписват и едина служебна победа, това се питам.Излишно е просто.

# 613
Нещо ми е странно - на Финци бидонът - бял, личи си колко е пълен, а на Иван - черен, нищо не се вижда. Финци носи повече вода, Иван излива по пътя много повече. На самия край Финци беше убеден, че е победител, и накрая….десет кила по-малко. Може, но изглеждаше съвсем различно.
Ами ако в бидона на Иван е имало вода, ние не можем да видим!

# 614
  • Бургас
При старите герои имаше някакъв с оранжева тениска и брада, кой беше,  откъде се взе?! То,  вярно, че малко с едно око гледах тази година, но сякаш за пръв път го виждам.

Общи условия

Активация на акаунт