🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 14 - * ФИНАЛ * (04.12 - 12.12) 🐄

• 59 700
  • 1 433
  •   1
Отговори
# 1 320
"Коментарът за моралът..." звучиш точно като Камелия, да ти кажа! Laughing
Лош вкус е да окачествяваш всички като чалгари и накрая саматата ти, да се появиш облечена като турбо чалгарка...
Дишайте, хора. Каква Камелия. Просто, както и преди съм го правила, искам не само да променя темата, а и малко да ви дам друга гледна точка, че много блоково се коментира тук и доскучава на непредубения участник.

# 1 321
# 1 322
И аз се радвам, че Чавдар не спечели. Също подкрепям твърдението, че да, страхотно се представи в игрите, но и той практически нищо не прави на арената през сезона, а за капак май и много не ходи на ратайското място.

Тоя човек никога няма да го харесам. Не съм горяща си сутиена феминистка, но и имам достатъчно уважение към себе си като жена и всичко добро и лошо, което идва с това, та никога няма да подкрепя откровен дебил, който твърди на всеослушание, че жените не могат да бъдат лидери, защото имали цикъл. Това трябва да си някакъв епично умствено ограничен планктон, за да го твърдиш. Толкова абсурдно твърдение, че е направо смразяващо, че авторът му е считан за един от най-умните участници някога във Фермата, пък и все му приписва,че бил носител на еди си кви ценности. Ваня много се изложи с тия глупости в негова защита, а още повече при факта, че всъщност тя беше единствената, която в техния сезон го конфронтира колко глупаво и безпочвено е твърдението му. Той дори срещу циганина и пияницата не я защитаваше особено. Неговият проблем с тях не беше как третираха Ваня, а че му поставяха деспотизма под въпрос. Ваня защитаваше Чавдар много повече, отколкото той да е защитавал нея някога.

# 1 323
Лош вкус е да окачествяваш всички като чалгари и накрая саматата ти, да се появиш облечена като турбо чалгарка...
Дишайте, хора. Каква Камелия. Просто, както и преди съм го правила, искам не само да променя темата, а и малко да ви дам друга гледна точка, че много блоково се коментира тук и доскучава на непредубения участник.
Аз предубедена не съм, нямах и фаворит, за разлика от други години.Опитвам се да съм обективна, но когато някой има претенции(Камелия), а те са неоснователни- ми съжалявам, но вината е нейна, не са коментаторите.

# 1 324
А начинът му на говорене е точно като на някой, който те е отвлякъл, вързал на стол в мазето и ти обяснява, че светът е толкова гаден, щото ти си виновен за това, и след малко ще ти пусне ток каквото и да му отговориш... Бррр...
JoyJoyJoyDart  Право в десятката !

Другото много подозрително за Чавдар ми е историята, че бил висш корпоративен мениджър, за което той обича два сезона да разказва в характерния си стил. Познавам и работя в такава среда и честно казано изобщо не ми се вписва в образа на висш мениджър. По - скоро го определям като типичния мишок подмазвач, без ръководни качества, драпащ да се издигне, но не и като уважаван лидер, на когото екипът може да разчита. Тежестта му във фермата идваше от философските му глупости и възрастта, но реално дори вътре не го възприемаха като човек, от когото зависи нещо.

# 1 325
Аксения не можеше да изглежда по-отегчена и тъжна на тази снимка.
Отварям й профила, вече рекламира парфюмни ментета. Мхм, светло инфлуенсърско бъдеще я очаква. В началото я харесах, даже си мислех, че със сигурност ще израсте като образ и щях да пиша в темата "аз ви казах". Да, ама не. Не, че си няма своите почитатели, просто аз не станах от тях.
Съмнителна ми е с това студио за красота,  което нарцистично е кръстено изцяло на нея. Само тя си работи там, няма други специалисти. В други студиа стените са окачени със сертификати и дипломи от различни курсове, а при нея срамежливо си стои само дипломата за завършен курс за козметик.

# 1 326
А то тая възраст…47 ли беше Чавдар?Аз съм на 45 и като го слушах, все едно двдо ми на 95 говори.Чак неестествено и подправено бая.

# 1 327
Laughing
Дишам, не ме мисли!
Много мразя да пояснявам, което ще рече, че хората не разбират какво им се казва и не е имало смисъл персонално да се обръщаш към тях, защото е загуба на време, защото или не са прочели изобщо, или не разбират това, което са прочели. Казвам, че Камелия се изразяваше така неграмотно, като членуваше щяло и нещяло, нищо друго не казвам. Няма скрит смисъл, не съм си помислила, че ти си Камелия, въпреки никът ти, това е.

# 1 328
Забравих да допълня нещо за Чавдар в хейтърския си пост 😁 тоя човек винаги си приписва позитивни качества на база на неща, които не зависят от него, а просто са обстоятелства. О, колко съм мъдър и интелигентен...защото съм стар. Ми, браво, то всички ще остареем. О, какво превъзходство имам...защото съм мъж. Еми, ти и половината свят. Да вземе да се похвали с лични постижения, които се базират на неговите усилия и труд, а не на фактори за които той няма никаква заслуга.

# 1 329
Ама той дори не е стар... Laughing Това отпада. А мъдър си е въобразил, че е. Както някой каза преди време, той още в училище е бил дървен философ, роден и израсъл с манталитета на стар мъдрец, живял в пещера, и единствено мислил за нещата от живота, което въобще не го прави мъдър само, защото той си мисли, че е такъв. Лозунгите "да живее България" с такъв устрем, ги вкара накрая, също така.

# 1 330
Забравих да допълня нещо за Чавдар в хейтърския си пост 😁 тоя човек винаги си приписва позитивни качества на база на неща, които не зависят от него, а просто са обстоятелства. О, колко съм мъдър и интелигентен...защото съм стар. Ми, браво, то всички ще остареем. О, какво превъзходство имам...защото съм мъж. Еми, ти и половината свят. Да вземе да се похвали с лични постижения, които се базират на неговите усилия и труд, а не на фактори за които той няма никаква заслуга.
Личното му постижение е, че е бил в корпоративния свят, където е видял, че жените не могат да управляват, защото се водят от лунния си цикъл. Опарил се е и е напуснал, след което се е върнал към корените и е станал хлебар.
Много точно го описахте в предните коментари!

# 1 331
В темата за Ергенът надълго и нашироко съм обяснявала теорията си, че леля и чичка се раждаш, това не е от възраст, различно възпитание и т.н.

Та и Чочкото така. Нямаше да приема победа на Чичи Чочи при никакви обстоятелства. И аз не съм феминистка, горяща сутиени, но съм способна на и можеща много повече неща от голяма част от мъжете на моята възраст и човек по-млад от майка ми да казва, че жена му стои по-долу, че жена не може да е лидер... ми не, няма как да го подкрепя.

На моменти много ми приличаше на фанатаците, които си основават собствени църкви и подчиняват всичко и всички по пътя си, защото те са намесници на божията воля на Земята и никой не знае повече от тях. Чак тръпки ме побиват, докато го пиша и си го мисля.

# 1 332
  • España
Доволна съм, че спечели Веселка!
И , че НЕ спечелиха Валерия или Чавдар ! При първата, освен всичко друго, тази мантра с “каузата” я намирам за крайно неподходяща в предаване, в което се бориш индивидуално за парична награда, с която как точно “ще вкараш децата в спортните зали 🤷♀?!
Чочо пък с патриоторските си прокламации : “обичам България” … сякаш ние не я обичаме!!!!

# 1 333
...тази мантра с “каузата” я намирам за крайно неподходяща в предаване, в което се бориш индивидуално за парична награда, с която как точно “ще вкараш децата в спортните зали 🤷♀?!
Това ми прозвуча като глупостите, които плещят миските като се явят на конкурс, че ще се борят за световен мир. Laughing

# 1 334
То нейното не може да се нарече кауза. Това си е бизнес. Или по-точно - търси финансиране да си разшири бизнеса. Каква ти кауза Joy

Общи условия

Активация на акаунт