🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 14 - * ФИНАЛ * (04.12 - 12.12) 🐄

• 59 670
  • 1 433
  •   1
Отговори
# 1 395
Е, честно това е пълна простотия. В някаква си фен група сложили снимка и видиш ли преценели, че едното менче било 10л, а другото 8. Smile На мен и на снимка ми изглеждат еднакви, но човек реши ли, че е ощетен очите му търсят оправдание. Аз вярвам, че в случая няма лъжа и е редно Финци да не се излага препоствайки хорските глупости. Иначе дамата е трябвало да замълчи, не се научиха роднините, че в нета няма как  да браниш и доказваш истината, когато опонента е предубеден и сляп. А Иван се излага по най-просташкия начин, не че съм се съмнявала в капацитета му.

# 1 396
И аз имам своите резерви относно Иван, но в ситуацията с Финци съм на негова страна. Първо - Финци като е с такива "космати гРЪди" защо не си извика друг опонент, покани Иван и после орева света, че Иван бил с "птиче сърце". Защо бе, Финци, нали ти го избра? И като казва това какво има предвид - че той самия е слаб ли? Защо тогава през цялото време се държа като фаворит в дуела. Да не говорим за неуважението и липсата на спортсменство по време на игрите и между тях. За мен Финци още от началото на играта е премерен, обран, по сценарий, с една дума - Фалшив! Накрая не успя да сдържи яда си и показа истинското си лице - заядлив, злоблив, лицемерен, с поведение на мишка. Финци не всички се лъжем от добре заучени патетични слова. Дори и да беше стигнал на финал след това фиаско с дуела и коментарите му, според мен, нямаше шансове за победа. А относно поста с менчетата - това си е чиста клевета срещу продукцията. Ще се изкефя максимално да му потърсят сметка на Серафим.
Поздравявам Веселка за победата!

# 1 397
  • Другата България
Joy
Съвсем добронамерено питам - защо отговорност да се търси от Серафим, след като постът е във ФЕН СТРАНИЦА на предаването, и е създаден и публикуван от фен?
Добре е човек да е предубеден, да има предпочитания, но да е обективен все пак.

# 1 398
Joy
Съвсем добронамерено питам - защо отговорност да се търси от Серафим, след като постът е във ФЕН СТРАНИЦА на предаването, и е създаден и публикуван от фен?

Това, че го споделя на профила си, не означава ли, че е съгласен с твърдението и го подкрепя? Т.е. това му действие го прави съучастник. И повярвайте, обективна съм, защото нищо не печеля от мнението си.

# 1 399
Цирковете продължават, маските падат, а картите са на масата!
Финци, че го резнаха, за да не остане само Камелия отНовите и на финала да има петима Стари и една росна китка от Новите, за мен е вън от съмнение.
Ноооо Финци многокартно беше подпиран от Продукцията още миналия сезон, но когато ти си подпрян може да стават мУшингии, ако си прецакан ревем до небесата. Финци не за първи път показва какъв е, в неговият сезон плюеше по Стоян, който според него едва ли не му открадна победата. Така, че грам не  съм изненадана от недостойното му поведение.
Ваньо ми е ясен. Лафът на Генчо за дамския пич направо му лепи. Във Фермата наклон на мнението и поведението му даваше  Камелия. Навън гаджето му дава тон в живота. Ясно е кой е петела у тях.
Много точно сте го казали "хубава работа, ама циганска работа"

След финала и поведението на останалите фермери все повече се радвам, че точно Весито спечели финала. Скромното врабче  с лъвското сърце, което се жертваше за всички, което не каза една лоша дума за другите и което веднъж не направи сметка как да допълзи до финала.
Малко птиченце с голямо сърце, което остана недооценено от "дружките" си.
Те губят, а не тя. Късмет й пожелавам! Достойно се държа вътре, достойно се държи и сега!

Последна редакция: вт, 13 дек 2022, 19:20 от sineva 1

# 1 400
  • София
Joy
Защото той го е споделил на своята стена и не опровергава написаното. Даже пише, че се чувства разочарован, с което внушава, че е съгласен с написаното, че е имало измама.

Според мен няма нагласяване, особено щом не отговаря на въпросите на приятелката на Иван, а именно, че Финци сам си е избрал трасето и че бидоните са премерени пред тях.

Финци или да опровергае това, че сам си е избрал трасето, или да опровергае поста от фен групата.

Не ме дразни Финци по принцип, но тази позиция на онеправдания е жалка. Да отговори ясно на въпроса и да се приключи.

А Иван е страшен простак, всичко беше поза в предаването.

# 1 401
  • София
Финци го е споделил на своята страница с коментар: "Не трябваше по този начин.....", че и българското знаме сложил накрая.
Т.е., и той така мисли.

Иван се излага много грозно. Добре че по време на предаването е устискал и не ни е показал колко огромен простак може да бъде. Така Киро си остава едноличен водач по тази линия за всичките 8 сезона дотук. Иначе - не се знаеше....

# 1 402
  • Другата България
Joy

Това, че го споделя на профила си, не означава ли, че е съгласен с твърдението и го подкрепя? Т.е. това му действие го прави съучастник. И повярвайте, обективна съм, защото нищо не печеля от мнението си.
Сега разбрах какво имаш предвид.
Не мога да кажа какво означава, но мога да кажа, че според мен “за това да му се търси отговорност“ е прекалено.
А пък за “съучастникът“....... все си мисля, че гледахме ТВ формат, а не криминален сериал или акция на Гешев. Като знам участниците от ИВ какви неща си споделяха в сторита и по стените....
Както и да е, разбрах какво се визира.

# 1 403
  • при късмета
Не е изключено да има нещо гнило. Трасетата са еднакви и няма значение кой избира трасе, защото за това се хвърля чоп. На който сее паднало, той е избрал. Но трасето няма нищо общо, ако едното менче е било с повече вместимост от останалите или само едно с повече от другите. И това с различния цвят бидони още на битката събуди подозрение. Те и празни да ги мерят, и пълни, мерили са бидоните, не менците. Довода на циганската булка изобщо не е убедителен. А другото видимо на битката беше, че Иван разливаше много, ама видимо много повече от Финци. И се коментираше още на битката и нямаше противоположни мнения. И третото за което всички се чудеха е, че на края  Иван беше пренесъл повече вода. Има логика отново да е станал някой гаф. Вероятно и да е имало, може би не е умишлено от продукцията, ноооо като с Гуспата и Калин има ощетен, пък нека е без да искат

# 1 404
Е, честно това е пълна простотия. В някаква си фен група сложили снимка и видиш ли преценели, че едното менче било 10л, а другото 8. Smile На мен и на снимка ми изглеждат еднакви, но човек реши ли, че е ощетен очите му търсят оправдание. Аз вярвам, че в случая няма лъжа и е редно Финци да не се излага препоствайки хорските глупости. Иначе дамата е трябвало да замълчи, не се научиха роднините, че в нета няма как  да браниш и доказваш истината, когато опонента е предубеден и сляп. А Иван се излага по най-просташкия начин, не че съм се съмнявала в капацитета му.
Вярно е, че няма лъжа и никой не е луд точно пък на финала да прави такива шмекерии.Но отново продукцията е с гаф! При толкова средства които се наливат във формата,що не сложихте два еднакви бидона.Знаете човешката психика,знаете и капацитета на зрителите....и участниците! Ами изпипайте всичко, застраховайте се отвсякъде! Отдавна сте в бранша!

# 1 405
Истинско щастие 🙂

# 1 406
  • София
Не вярвам менците да са с различна вместимост, все щеше да види някой от агитката, 2 литра разлика не е малко.

Ако са били наистина с различна, обаче пак би било гаф на продукцията, а не бутане на Иван, както се пише, защото Финци сам е избрал с кои да играе, можеше той да е с различните.

Финци нямаше шанс за победа, но можеше Веси да не вземе чека, ако и той беше на финал. Много щеше да се размие вотът.

# 1 407
  • София
Финци в последния си курс малко преди края на седемте минути залитна от гредата и пристъпи, като разля доста вода, видя се. Но пък цели 10 л. разлика при положение, че и Иван поразля малко при първия му курс.
Според мен тези съмнения се основават на лошото заснемане и монтаж на битката + затъмнения бидон. Не може на единия да се вижда, а на другия да не се. Сигурно са го направили, за да не е ясно за зрителя, ама тъпо.

Вал и Ками в 'Преди обед'

Камелия Кузнецова: Не влязох във "Фермата", за да търся известност
Какво най-много ще липсва на Камелия и Валерия от "Фермата", съжаляват ли за нещо от участието си в риалитото и какви са отношенията на Валерия и Гечо сега?

# 1 408
Не е изключено да има нещо гнило. Трасетата са еднакви и няма значение кой избира трасе, защото за това се хвърля чоп. На който сее паднало, той е избрал. Но трасето няма нищо общо, ако едното менче е било с повече вместимост от останалите или само едно с повече от другите.

Как така няма нищо общо, тия менци да не си ги носят от вкъщи, те вървят с трасето. Ако "грешният" човек избере "правилното" трасе, получава митичните менци с по-голяма вместимост, егати нескопосаният план. Как като има чоп, ще уредиш твоя човек с правилното трасе със сигурност, тия работи не се правят така. Всъщност, никой не даде довод защо е това уж неистово желание да се бутне Слънчака, ако не са го искали, нямаше да го канят изобщо в сезона, тъпотията Камелия да не била "сама" на финала не ми се коментира. А защо някой толкова търсеше тоя пост, в който има едно голямо НИЩО, освен хвърлено без никакво дори микроскопично доказателство обвинение, ще си остане вселенска загадка, но пък разбирам по-добре защо хората се хващат лесно на разни конспирационни простотии, просто пльоснати от някой си някъде.

# 1 409
  • при късмета
Бъркаш. Трасето са неподвижните елементи и части, през/по които трябва да минат и използват за играта. В случая и бидоните. А менците са аксесоари

Общи условия

Активация на акаунт