Какво кафе пиете? Препоръчайте ми марка кафе или смеска кафе! - тема 3

• 66 523
  • 704
  •   1
Отговори
# 180

Поръчах го да е смляно за еспресо машина, но освен че каймака не е много голям, и вкуса му не се извлича достатъчно. С кафеварка /кубинска/ или джазве още по- не става...
 Иначе - Лаваца, чисто еспресо, дълго... Simple Smile

# 181
Лавацата се оказа силничка за моя вкус за следобедно кафе дори и с мляко и карамелен сироп. Ще я пия сутрин преди работа под формата на капучино или лате макиато. След време ще взема пакет на зърна, дано се разбере с кафеавтомата ми. Ето тази:

На колега искаме да подарим кафе, пие се много в офиса, килограми летят.
Къде мога да купя това ?

Въпрос към Странджанска зеленика: моля, препоръчайте пекарна. Само Дъбов виждам, други търся.
Jasmine,  Dio -Варна , Snacks, The Family-Пловдив  , Coffero-София

# 182
Много благодаря !

# 183
  • в 1001-та нощ

В Манастирски ливади има две - едната е на Р.извор и Пирин, а другата до входа на подлеза на Казбек 👌

# 184
В къщи обичаме да сменяме кафето, но това ни допадна доста

# 185
От средата на тази година ми омръзна от капсули и си купих кафемелачка. Сега вземем Лаваца на зърна, меля и си правя чудесна Биалети кафеврака всяка сутрин. Стана ми някакъв ритуал и я нося с мен и по почивки.

# 186
Кафемелачките Силвър крест от Лидл вършат ли работа?
Имат ли реглаж за едрината на смилане?

# 187
  • На изток от Ада
Кафемелачките Силвър крест от Лидл вършат ли работа?
Имат ли реглаж за едрината на смилане?
вършат имат прозорче.

# 188
Здравейте, какво безкофеиново кафе бихте ми препоръчали?

(За стандартна, домашна еспресо машина).

Благодаря!

# 189
  • На изток от Ада

Благодаря!
на лидл

# 190
  • София

Благодаря!

От известно време се налага и у нас да се пие безкофеиново кафе. За сега сме пробвали Лаваца и Нова Бразилия. След нормалното кафе, просто имам чувството, че пия водата, с която някой си е измил цедката на кафемашината Joy Освен това е толкова ситно смляно, че минава през филтъра на шварц машината и оставя утайка в чашите. Виждам някакви цени от по 40 лева за 200 грама и се чудя за какво ли иде реч там Joy Joy Joy

# 191
Безкофейновото на Или е хубаво.

# 192
  • София
Извинявайте за глупавия въпрос, но като няма кофеин в него как ще стане събуждането?

# 193
  • София
Извинявайте за глупавия въпрос, но като няма кофеин в него как ще стане събуждането?

Тук нещата опират не до това дали ще се разсъниш или не, а до това да не си променяш кардинално навиците. Кръвно 160/120 и "истинско" кафе обикновено не вървят в едно изречение Simple Smile

# 194
Не всички пият кафето за събуждане. На мен например изобщо не ми действа разсънващо, но обожавам аромата и вкуса на хубаво кафе.

Общи условия

Активация на акаунт