Какво кафе пиете? Препоръчайте ми марка кафе или смеска кафе! - тема 3

• 64 041
  • 696
  •   1
Отговори
# 690
Това Паскучио нищо не ми говори. Колко му е цената на килограм на зърна? За съжаление не мога да си позволя само Illy да пия и си търся алтернатива на по-изгодна цена, но за съжаление удрям все греди.

# 691
  • Deutschland
Май Паскучи е или не знам точно от италиански. Често има промоции по сайтовете. Ние поръчваме най-често в червена опаковка

https://www.espressissimo.de/roester/pascucci/1216/pascucci-extr … obohnen-1kg?c=150

# 692
  • Melmak
За колко време ви идват поръчките от vertona?
Пуснах поръчка в петък и само мейл с потвърждение. Не се обадиха, нито нищо. Известие за нещо, няма. Разбирам, че уикенда може да не обработват поръчки, но все пак.. ни вест, ни кост…

Самоцитирам се. Вчера поръчката ми е била доставена, обаче не съм разбрала. Само нотификация по вайбър от спиди. Даже рових в мейлите да видя в спам дали няма нещо, че се подготвя, че я изпращат- не.
Едното кафе дойде с надпис кое е, другото- не, никакъв етикет.
Като цяло отчитам като минус това - липса на етикет и липса на комуникация с клиента. Иначе сега ще пробвам едното кафе, тъкмо взех пакета от спиди.
Едит- кафето не е отбелязан грамаж. Платих 2 пакета по 500 грама, получих 2 пакета по 480 грама. Нали.. някак остава горчив вкус.

Последна редакция: вт, 21 окт 2025, 16:17 от Pandora1

# 693
За колко време ви идват поръчките от vertona?
Пуснах поръчка в петък и само мейл с потвърждение. Не се обадиха, нито нищо. Известие за нещо, няма. Разбирам, че уикенда може да не обработват поръчки, но все пак.. ни вест, ни кост…

Самоцитирам се. Вчера поръчката ми е била доставена, обаче не съм разбрала. Само нотификация по вайбър от спиди. Даже рових в мейлите да видя в спам дали няма нещо, че се подготвя, че я изпращат- не.
Едното кафе дойде с надпис кое е, другото- не, никакъв етикет.
Като цяло отчитам като минус това - липса на етикет и липса на комуникация с клиента. Иначе сега ще пробвам едното кафе, тъкмо взех пакета от спиди.
Едит- кафето не е отбелязан грамаж. Платих 2 пакета по 500 грама, получих 2 пакета по 480 грама. Нали.. някак остава горчив вкус.
С голямо съжаление можа да кажа, че това е положението у нас.
Пекарните са малко и най-големият проблем е, че днес може нещо  да е добре, а утре зле, но това е с почти всичко у нас.
Тествал съм всичко и всички, тук/там има ставащи, Вертона беше от тях.
Нямам никакво постоянство, особено като направят 2-3 години, а някои още от начало са зле.
Сложи им отзив в Гугъл, същото което написа тук.

Аз лично от години не се занимавам с родните пекарни, поради тази причина. Хем не се знае какво ще дойде, хем не са по-евтини от европейските.

# 694
Колебаех се дали да не поръчам кафе оттам, но тази информация напълно ме отказа. Благодаря!

# 695
И на мен се е случвало да получа кафе без етикет, но то е защото не са имали брандирано пликче и се счита за изключение.
Това е неотворено :

# 696
  • При децата ми
В момента пия от тези кафета. Редувам ги. "Лаваца"-та ми харесва повече. Не ми горчи толкова и вкуса е по-мек.

Последна редакция: ср, 22 окт 2025, 09:57 от Hrispa76

Общи условия

Активация на акаунт