Какво кафе пиете? Препоръчайте ми марка кафе или смеска кафе! - тема 3

• 64 062
  • 696
  •   1
Отговори
# 675
Няма нужда да подскачате така, защото аз написах, че за МЕН Лаваца е тъпо кафе. Никъде не съм написала нещо за хората, които обичат Лаваца.😄

# 676
Темата е какво кафе пиете, а не какво кафе намирате за тъпо.

# 677
Темата е какво кафе пиете, а не какво кафе намирате за тъпо.
ок, аз пия няколко кафета, едното  е Passalacqua, много ми харесва, за разлика от Лаваца, което намирам за тъпо кафе.😊

# 678
  • Melmak
Аз да ви кажа, имам едни приятели, които обичат Нова Бразилия и наистина го пият, защото това харесват. Не е до възможност.
За мен лаваца роса е с киселинност, която не ми допада. Взела съм един пакет от оранжево-синята, ще я видим.

# 679
Да добавя, че Лаваца имат вече и капсули, така че обощенията са излишни.

# 680
Нова Бразилия не мисля че излиза по-евтино от другите масови кафета в супермаркетите, че само заради цената да го пият хората. Някои наистина предпочитат точно този вкус. И аз съм се чудила на хара дето харесват примерно Якобс Монарх, аз тоя киселяк не бих го пила ако ще и да остана без кафе и да ме боли главата.
Но пък те затова се продават толкова много и различни. И ако някой ме пита мен за избор на кафе, обикновено се въздържам да препоръчвам нещо. Освен когато познавам човека и вкуса му добре и/или знам че харесваме едно и също.

# 681
Аз мисля, че има известна доза навик. Ако си си свикнал на Новата Бразилия, дори и да те почерпят друга марка кафе, няма да ти хареса.

# 682
  • Бургас
Тъпо е лично според мен да се категоризират и определят хората според това какво кафе обичат да пият.За това е тази група всеки да сподели какво обича и предпочита.
Да ви питам за тези които предпочитат ядкови млека освен Алпро Джоя и Олимпус какво други бихте препоръчали?

# 683
На dm млеката от бариста серията, овесеното особено. Поръчвам и от Zoya на една испанска марка, Natrue, без добавени захари.

# 684
Внимавайте с ядковите млека, такива отрови имат, че свят да ви се завие. От zoya най-добре и проверено. Моят свекър обича да пие Нова Бразилия мляно, направо щях да падна, определено не е без възможности.

# 685
Как ще е за бедни Нова Бразилия? Сега проверих цената му в България-15-20 евро на кг! В Германия Лавацата по суперите е 12-13 евро на промоция.

# 686
Как ще е за бедни Нова Бразилия? Сега проверих цената му в България-15-20 евро на кг! В Германия Лавацата по суперите е 12-13 евро на промоция.
Лаваца средна хубост е над 50-60 лв килограма в България.

# 687
  • На изток от Ада
Аз пробвах нова Бразилия на зърна когато купихме автомата. Ми не, тя и едно от лидл ми киселеят.
Пробвах доста кафета от магазините . Не от пекарна. Само тези не ги доизпих.

# 688
  • Deutschland
От поне 6 месеца у нас пием Паскучио, не знам дали точно така се пише. В последната поръчка, мъжа ми добавил и Кимбо на зърна. Започнахме с него, но изобщо не ми харесва.

# 689
  • Melmak
За колко време ви идват поръчките от vertona?
Пуснах поръчка в петък и само мейл с потвърждение. Не се обадиха, нито нищо. Известие за нещо, няма. Разбирам, че уикенда може да не обработват поръчки, но все пак.. ни вест, ни кост…

Общи условия

Активация на акаунт