Дядо Коледа добър,куп подаръци ще донесе, на ЯНУАРСКОТО дете!

• 11 184
  • 287
  •   1
Отговори
# 255
Дес и аз бая се разведрих от последните постинги,не че не съм в еуфория преди утрешния ден.. Sunglasses

Вили4ка,пак кръшкаш а?Пазари,партита,фризьори..........хммм ще видим тая работа Grinning Grinning Grinning Чакаме да се пУФалиш след причеката Party

Ауy,Вили сакън..!А си се пУфалила,а са те утепАли! Joy Тука е място само за споделяне на кърмачески проблеми. Stop  К'ви прически,кви пет лева..? Money То и аз имах утре сутринта час за подстригване,и добре че прочетох за какво трябва да се пише тук,та набързо го отмених. hahaha Пък и така спестих някой лев,нали само материалното ме вълнува,та с парите все ще си купя нещо с което да се изфукам.Ми така е,като нищо друго не ме впечатлява,барем нЕкой сваровски да ме заслепи,може и мъничък да е-важното е да има..!  rotfImbo

# 256
Честит рожден ден на  Плами!liliq, само здраве и късмет на малкия ти мъж желая!

# 257
Здравейте милички. wavey

Първо искам да благодаря на Лалева за подаръка цяла нощ съм го сънувала Wink. А сега и да почерпя за него.

Да благодаря и на всички други за хубавите пожелания.
Вчера си изкарах много добре въпреки, че бяхме на домашно и нямаше много гости, само сестричката ми, която си дойде от София и много ме зарадва. А днес си направихме една шопинг терапия двечките с нея, оставихме Алинка на баба да се гледат двете и като запуснахме от обяд та чак към 19 се завърнахме от хайманлък, тати се присъедини към нас около 17 и си накупувахме подаръци за всички, кой каквото си избере.
 На малкото слънчице взехме това и на нея много и хареса за сега ще видим докога и за зимата един шушляков комплект

ilindi4ka,  ти баш , като не видяла.  hahaha
По това ще ги познаете майките на бебета! Гледат при всяка възможност да се набесуват.  Laughing

А това,че Самуил бил доста неудовлетворен - много ми стана смешно. Представих си: Някаква леко замаяна, силно развеселена мама (с обувки висящи в едната й ръка) и едно малко мъже, което я гледа лошо. При това така леко извърнат на една страна,  из под смръщени веждички и нацупени устенца.  Joy
hahaha rotfImbo hahaha rotfImbo hahaha

А Убавици си трябва,как иначе newsm51
То се знае че всичките сме Убавици през очите на мъжете си Wink

Хайде това е от мен, че сигурно ви омръзнах вече, а и ме викат вече към леглото.

П.С. а между другото днес вече имам имен ден така че почерпете се

# 258
Честит Рожден Ден на Дарина!
Да расте здрава и щастлива!

Честит имен ден на jeni23! И ако има и други с името Евгения също! пожелавам да им се слави името навред!

# 259
Честит Рожден Ден, Дари!!! Бъди здрава и щастлива и все така сладка и красива!!!

Бодливка, честита ти рожденничка! Много да те слушка и много да те радва!Весел празник и чакаме после снимки  Hug

# 260
И весело прекарване на Бъдни вечер! щях да забравя от бързане

# 261
Здравейте,
Как сте днес всички сме в подготовка за празника.Да кажа сега че,Диди не е дигала повече Т след АБ.Но маи се налага да взема още един защото довечера го свършвам а има няма 4 дена от както го пиеме.За всеки случай ще се обадя първо да питам педито.Утре е Христов дени всички с това име ще празнуват Confused CryСтава ми кофти като се сетя за баща ми(бог да го прости) това беше негов любим празник след бъдни вечер.Все пак  му беше и имен ден Confused.След това идва моя Hug Hug.и да видим мъжо ко ще ми подари newsm78.
Честит Рожден Ден на Дарина!
Да расте здрава и щастлива!

# 262
Честито 11-то месече на Вяра!!!Много здраве и късмет и весели игри!!!  bouquet

# 263
Жени23, честит имен ден, да си жива и здрава и много обичана Hug

Честит рожден ден на Дари, да е жива и  здрава, желая й много щастливо детство  Hug

Честито и на минирожденничката - Вяра Hug Много целувки за нея от нас тримата  bouquet

Момичета, първо да благодаря за похвалите за снимките на мишките  bouquet Наистина съм много несериозна и ще се постарая следващия път да е преди да станат първокласници Laughing

Тръгнах да чета какво съм изпуснала, но спрях на средата, защото иначе и аз щях да се включа с някоя реплика в общото меле Crazy Ще се въздържа от коментари, хайде да не си разваляме празниците Hug

Желая от сърце на всички весело изкарване на празниците днес и утре  bouquet

Аз намятам престилката и запретвам ръкави, че купона днес е у нас  chef

# 264
  • там където ме зове сърцето!!!
Честит  рожден  ден ,  Д А Р И !
Малка красавице, расти здрава, умна,щастлива, талантлива!
Носи радост на всички , които те обичат!
Прекрасен празник с много подаръци и веселба!

# 265
  • там където ме зове сърцето!!!
Ч Е С Т И Т   М И Н И-  Д Е Н   Н А    В Я Р А!

Ч Е С Т И Т О   Н А   В С И Ч К И     И М Е Н Н И Ц И !

Последна редакция: нд, 24 дек 2006, 11:46 от VIVKA

# 266
Честит Рожден Ден на Дари! Да е жива и здрава, късметлия и все така добричка.

# 267
  :bouquet:4estit rojden den na Dari!Budi jiva i zdrava ot lubov oblqna,kusmeta da e s teb(da trushkash gadjeta za na pred)A za mama i tati da ne spirat i za mig da se obi4at! Hug
I veseli praznici na vsi4ki!

# 268
Честит рожден ден на Дари!Честит мини ден на Вяра!Честито на всички именници!
Весела Коледа и щастлива Нова година!

Пожелавам на всички много здраве и късмет!Всичко останло ще си дойде Hug

Ние сме болнички и не ми оставаше време да се включвам.Малкия дигна температура и има лека кашлица Sad Дано ни се размине АБ.На всчикото отгоре май всички сме настинали вкъщи ooooh! #Cussing out Видях, че и други болнички има, на всички бързо оздравяване!  bouquet
Това е от мен за сега, ще се включа като се пооправим.
Весел ден на всички Hug

# 269
  • София/Овча купел 2
                                                                 ЧРД,малка Дари!
            Расти весела и безгрижна за радост на всички,които те обичат!!!

Честит мини рожден ден на миньончето Вяра!Ето нещо и за нея  Heart Eyes Hug!

Общи условия

Активация на акаунт