Дядо Коледа добър,куп подаръци ще донесе, на ЯНУАРСКОТО дете!

• 11 173
  • 287
  •   1
Отговори
# 240
Както бях писала и преди  на Бояна й правиха втора БЦЖ, не само че нямаше белег, ами и Манту-то излезе отрицателно и та вече има белег!
Виличка, и на Боби, любимата думичка е "хайде". Иначе, когато й кажа "не" си умира от смях ...

Искаше ми се да попиша още малко, но нямам време... Благодаря за съчувствените думи и двете сме по-добре и заминаваме за Бургас Simple Smile
Голям километраж е навъртяла, откакто се е родила.
Пожелавам на всички мами, дечица и татковци весело послрещане на Коледа и Нова година! Бъдете здрави и щастливи заедно Heart Eyes
За нас това ще е вече втората Коледа с Бояна, а знам че за повечето от вас ще е първата Коледа Heart Eyes

Последна редакция: сб, 23 дек 2006, 10:49 от Rosita

# 241
galita, мда , не трябва да е често. Според мен при Боре за това работи.   Първоначално само за едно нещо Сега само, когато се налага.yes

Vili4ka, а пък нашия човек май не знае "мама".  Confused

Rosita, ооо, върти номера щерка ти. Той и Боре понякога го прави. Ухили се до уши и на мен ми отиде и сериозния глас, и сериозната физиономия и възпитателното "не". Laughing

Последна редакция: сб, 23 дек 2006, 11:02 от 7of9

# 242
Каде се губите всички еееехоооо  Mr. Green

Отивам на фризьор, като се върна да сте изписали темичката  Joy

# 243
  • там където ме зове сърцето!!!
Здравейте , дружки мои!
Такава еуфория ме е обхванала, че просто летя, на крилете на щастието!
Честит рожден ден на  Плами!
liliq, да ти е живо и здраво синчето!
Много късмет, щастие и усмивки да има в живота му!

Росита, лек път ви пожелавам(сигурно вече пътувате де)!Весела Коледа и Щастлива Нова Година!Да се сбъдне всичко за което , мечтаеш !

nenepygka, и аз се посмях! Joy

VIVKA благодаря за поздрава за прическата Hug.А,ти какво се правиш на ударена,все едно не си ме виждала Mr. Green.Стихотворението е супер Peaceповдигна ми настроението.
Ох , Лиске , прости на разсеяния  " поет"  забравата!Разбира се , че те видях , докато си пиехме кафето у вас! hahahaБива ли да съм такава забравана!Много гушки за да ми простиш Hug!

Gerylyn, чудих се дали да уточнявам , но някой хора казаха , че било важно за да няма недоразумения!Чудя се не ме ли разбра или просто реши , да пробваш с ирония!Исках да внеса мир и да кажа , че няма значение дали ядеш хляб , или пасти , всеки е личност!И това , че си затрупан с вещи не те прави нищо повече от другите , тук всички са равни , и са влязли за съвет, обмяна на опит , развлечение !Обидите и  стремежа да се наложиш изобщо не вървят, а водят до размирици(е ако разбира се за някой не са начин на живот)!
А тъй като разбрах , че ти е мъчно за моята героиня, а идва коледа , няма нищо лошо да откриеш в истински живот такъв човек и да му направиш подарък-тъй като всички разбрахме имаш вещи в излишък!С най-приятелски чувства! Hug

# 244
Лилия,честит празник в семейството ви!Пожелавам да е голям късметлия малкият рожденик и много послушен!
А след време му пожелавам да кара ето това Wink

Вивка,еуфорията май е всеобща Crazy Предстоят ни много хубави моменти,как иначе Grinning
VIVKA благодаря за поздрава за прическата Hug.А,ти какво се правиш на ударена,все едно не си ме виждала Mr. Green.Стихотворението е супер Peaceповдигна ми настроението.
Ох , Лиске , прости на разсеяния  " поет"  забравата!Разбира се , че те видях , докато си пиехме кафето у вас! hahahaБива ли да съм такава забравана!Много гушки за да ми простиш Hug!
Ха ха ха,това искрено ме разсмя Joy Страхотни сте Peace
Поете,пожелвам ти и след празниците и винаги така да летиш на крилете на щастието Hug

Вили4ка,пак кръшкаш а?Пазари,партита,фризьори..........хммм ще видим тая работа Grinning Grinning Grinning Чакаме да се пУФалиш след причеката Party
Роси,и от мен да ви е лек пътя Peace

Аз реших днес въпроса с коледните подаръци,за което много се радвам Grinning Доволни,недоволни....каквито такива Thinking
Сега остава да подготвим трапезата и да чакаме дядо Коледа bowuu

Вяра със всеки изминал ден става все по лоша откъм спане.Измести режима с едни час по късно,което много странно ми стана newsm78 Това и за обедното (единствено за деа) и за нощното лягане Tired Одеве ми струваше доста усилия докато си затвори палваите очички и се наложи да я подрусам на ръце,нещо което съм правила 1-2пъти откакто се е родила,а напоследък - изобщо Naughty
Лика,браво на Алекс-сладък за ходенето.За прощъпулника знам много неща,но незнам дали те разбрах правилно - питаш дали сега е момента да го правиш или какви са ритуалите около правенето му newsm78
Аз съм в чуденка по първият въпрос,дали е момента.За мен Вяра не е стабилна,но като я пусна и тя прави доста крачки сама(вее съм казвал Embarassed).Вчера една приятелка като я видя вика "Ама защо правите прощъпулник на детето?Ми тя си ходи.."Та сме в чуденка,аз обаче също знам че преди напълно да се отпусне се прави за да проходело по-бързо детето.....Охххх абе сложна работа ooooh!
А инче за това какво се прави - меси се пита която търкаляте и детенце върви след нея си хваща предмет от наредените (питата се търкаля към маса или там на каквото са наредени вещите по които се гадае,какъв ще стане човекът Mr. Green)
При нас обаче се прави друго нещо - правят се едни малки питчици под формата на краче,от сладко тесто.Те се раздават из комшийте и всеки трябва малко да потича преди да го изяде , за да тича детето hahaha Joy А иначе това с предметите го иа,но пита не се меси.Аз искам с пита де....
Айдееее улях се,съжалявам Blush
Добре че Вяра се наспа,че още щаях да ви меля на главите Mr. Green(на който ме чете де)

Честито на мини рождениците! Heart Eyes
Лек ден на всички и много Hug

Последна редакция: сб, 23 дек 2006, 15:00 от Дес

# 245
Здравейте отново, момичета, аз отново закратко, че просто не мога да се обърна в последно време.

Едва успях да про4ета 1-2 от изписаните страници ... Надявам се страстите да са стихнали и  нашата темичка да бъде изпълнена с благотворния коледен дух Simple Smile

Щях да забравя да честитя на бебки и мами, които празнуват (мини) рождени или имени дни, както и на проходилите краченца  Hug - много здраве, късмет и разбирателство Simple Smile

За нас 2 думи - още сме с обилен носотеч. Благодаря за подкрепата на всички. Някой беше питал (извинете, но от преумора просто не помня ooooh!) какви капки за нос ползваме - отначало Виброцил, а после ни изписаха едни правени кафяви (май са с нещо като йод, защото много боядисват) и едни бели, но засега няма особен ефект, вече 6-ти ден ...

Може да не успея отново да вляза да ви пиша, затова пожелавам
весели празници с много хубави подаръци  Giftи усмивки Simple Smile dance  ura

# 246

Вили4ка,пак кръшкаш а?Пазари,партита,фризьори..........хммм ще видим тая работа Grinning Grinning Grinning Чакаме да се пУФалиш след причеката Party

Хахахахахаха, Деска, ще ме умориш бе !  Joy Ами подстригах се - много съм Убава!  Joy И след малко отиваме с мъжО на пица и после може би на диско, а у нас са свекито и майка ми с Алекса - да се оправят както си знаят  Joy

Айде весело на всички , че от утре почваме да празнувамееееееееееее  newsm44

# 247
          Здравейте,  #Crazyтолкова много сте изписали ,че аз докато прочета всичко -трябва да приключвам.Ще ви споделя само че ,от утре Дани ще го отбивам  breastfeedingНякой ако знае някакви методи ,моля да сподели.Ох ooooh!, на мен ми е гадно а  пък на  Дани от утре  Cry.Не ми се мисли.Но все някога трябва да се отказва ,така че......
                    Хайде чао ,че не ми дават мира newsm32

И приятно, на празниците! cheers

# 248
И след малко отиваме с мъжО на пица и после може би на диско, а у нас са свекито и майка ми с Алекса - да се оправят както си знаят  Joy
Само така Вили Grinning Grinning Grinning Купон до зори,а бабите да са на линия.
Лалева,ама щом си решила да отбиваш няма какво да е гадно на теб или на малък Thinking Решението си е твое значи е най-доброто.Аз лично нямам смелост да отбивам още,незнам докога ще е Rolling Eyes

# 249
Ами подстригах се - много съм Убава!

Ееееееееее много станахме Убавиците Crossing Arms.

# 250

Тъкмо се бях отдала на тъжни мисли и на  newsm45 и отворих форума - разведрих се newsm62 newsm10
А Убавици си трябва,как иначе newsm51

# 251
Lika, 7of9, то и аз мисля, че не е това начина, но го правех с идеята, че така като позапълним мястото в тумбака и няма да се сеща често за гърдата и може и да залюби другата храна.
Vili4ka, ако той не иска, аз хич и не предлагам кърмене, обаче като разредя храненията и повечко набляга на кърменето.
Galita, разбрах  поне, че не е само при моя мъник.

VIVKA, така и предполагах, че повечето не сте разбрали къде е акцента във въпросния постинг. Точно и аз смятам, че дали пасти или хляб тук всички сме равни,обединяват ни децата ни. Но да ми казва някой че се пъча, щото той така е решил, еми сори, но като не съм го имала за цел и мен ме заболя. Казах кой блясък ме е заслепил и ме заслепява всекидневно.Не случайно другото съм  написала и с малки букви, и не случайно понадолу казвам, че това с малките букви е бълкоч и че ме е срам, че го поствам.  При други обстоятелства не бих. Ти да помниш някога да съм писала колко стаи, етажи и т.н. и други така важни за някои имуществени изтъквания. Щото аз ви помня  кога, кой, какво показва. За радост повечето се хвалите с децата си! И защо мислиш изведнъж ми хрумна да ви задавя с подобна гняс? Този път го написах, но за да уточня кое за мен е пъчене. Питам те директно ти мислила ли си някога, че се пъча с кърменето? И ако си с добри чувства отговори ми, моля те. Защото аз останах като гръмната като разбрах, кое отегчавало толкова аудиторията в отчетната. Пак питам 1.Не е ли мястото тук да споделяме за каквото ни тревожи около децата ни и 2.Е, ли е по-мястото тук да си описваме придобивките? Това всъщност исках да изразя с постинга си. Прочети го пак внимателно, ако искаш. Кофти е ,че най-силно ви е впечатлило имуществото.  И понеже ми казаха, че като имали еди си какво, какво пък да направят. Питам аз пък като кърмя какво пък да направя? Имането е до време, точно както и кърменето. А подаръци съм направила. Помагам и с друго, но пак не е и за него речта.

И  да ви кажа и аз бях настроена приятелски и въпреки злобно ироничното „ама защо се оплакваш, нали се радваше че кърмиш...” се направих на ударена и отговорих пак човешки и без обиди.за справки страниците назад говорят. до момента, обаче в който не ми беше казано, че се пъча с кърменето и видиш ли нямам право да отговарям на въпрос за храненето, щот той по подразбиране бил за некърмените деца. И аз като послучно пионерче трябва да се подчиня? или следващия път първо да козирувам и да искам разрешение за да споделя за проблемите си около кърменето ли? А да си видяла някъде да наричам някой директно с прилагателни и епитети-обидни или пък размахване на пръст от моя страна?

Правилно си забелязала, малки са ми гърдите да се налагам и по-големи съм виждала! Това последното е съвсем в кръга на шегата, шъ знайш.

п.с. Нямам време за преглед и за емотикони, но пък който сака и така го е прочел.

# 252
  • Madrid
Оле,мамчета,ужасно ми е зле днес-не от вирус или настинка,а от алкохол! ooooh!Вчера така запразних,до 8 сутринта,а днес добре че е татито  да му прави пюренца,че иначе направо... CrazyАко оживея днес ще е добре да знаете! CrazyСъответно не кърмя,чак утре ще се случи и Самуил е доста неудовлетворен! ConfusedСега съм в пълен релакс и съм се разтекла на диванчето и си ви чета! HugКато изключим неразположението,направо си прекарвам една чудесна събота в къщи. Laughing
По тази линия-Виличка,пожелавам такава вечер като моята!без последствиятаРазходи новата прическа! Laughing
Лалева,щом си решила! Peace
Отивам при Самуил,чао! Hug

# 253
Vili4ka, ха честито и от мен! Grinning

ilindi4ka,  ти баш , като не видяла.  hahaha
По това ще ги познаете майките на бебета! Гледат при всяка възможност да се набесуват.  Laughing

А това,че Самуил бил доста неудовлетворен - много ми стана смешно. Представих си: Някаква леко замаяна, силно развеселена мама (с обувки висящи в едната й ръка) и едно малко мъже, което я гледа лошо. При това така леко извърнат на една страна,  из под смръщени веждички и нацупени устенца.  Joy

П.С. чувала съм, че киселия зелев сок чудеса вършел. Wink

# 254
  • Варна
Песни, танци, Халкохол и ... малко махмурлук! Лошо няма, напротив! Нек` се лее кой каквото обича, по-добре от назидателен тон!  Grinning

ilindi4ka, утре ще си като репичка, мила!  Peace

Ама така си и трябва! Както казва Мечо Пух  (ако не греша):Колкото повече, толкова повече!  Joy

И аз днес приключих с пазаруването на подаръците. Следобед излязохме със сестра ми и си направих една чудна разведрителна разходка. Предполагам, че навсякъде е лудница, както тук. Но това е част от чара на самите предколедни дни.  Close-mas:

Лека и спокойна нощ!

Общи условия

Активация на акаунт