Дядо Коледа добър,куп подаръци ще донесе, на ЯНУАРСКОТО дете!

• 11 181
  • 287
  •   1
Отговори
# 270

Честита 1-ва годинка на Дари!Да расте весела,щастлива и много здрава!Пожелаваме и днес да бъде най-усмихнатото дете на света и да получи най-хубавите подаръци!

Жени,Честит Имен Ден мила!Каквото си пожелаеш да се сбъдне - днес и занапред!

Послучай мини празника на Вяра ви черпим:

Вили4ка,мишленце,ВИВКА,нюня - Благодарим че се сетихте за нас  bouquet

# 271
честит рожден ден на Дари!Бъди все така добра и да имаш най-безгрижното детство на света.
http://www.youtube.com/watch?v=cZhFmnNKffA&mode=related&search=

честито и на Вяра и да слуша малко повече мама
http://www.youtube.com/watch?v=tu8CIS3FcGw

Сега да ви се похваля Laughing,че си получих подаръка за Коледа.Въпреки,че не празнуваме вкъщи,мъжът ми всяка година ми купува нещо красиво Heart Eyes за този празник.
мноооого го обичам,само да се прибираше и на време,грешка нямаше да има Mr. Green[/size]

# 272
Лисана, а защо не празнувате и христянските и  мюсюслманските  празници? Или ти си приела неговата религия, за да се ожените?

# 273
  • Madrid

Честит рожден ден,Дари!Бъди здраво и добро дете за радост на мама и тати!!!

Честит имен ден,Жени!!!

Честит имен ден на Вяра!Много да слушка мама!

# 274
  • София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ДАРИНА!
Да расте здрава, усмихната и послушна на мама и на тати!

# 275
ХАйде ние приключихме с вечерятя за Бъдни вечер - един член от фамилията ни замина да се труди,та по-рано трябваше да свършим тази работа.
Вяра се храни с всички,опита от манджите и остана доволна Mr. Green
Днес е закачена за мен като гребова марка и добре че има кой да шета в къщи,че.......

Хайде да ви е сладко на всички и най-хубавият късмет да ви се падне.НАЗДРАВЕ!!! Heart Eyes

# 276
Честит рожден ден, Дари! Бъди весела, щастлива, здрава и винаги носеща със себе си късмет!

Честит мини рожден ден, Вяра!
Честит имен ден, Жени!
Весело посрещане на Коледа!

# 277
Честити Рожден Ден Дари!
Бъди много здрава, весела и щастлива!
Мама и тати много да те слушкат  Laughing

newsm51 newsm38

# 278
Честито на празнуващите!  bouquet
Pepi, Pepita78, благодаря за поздравите! Hug

Последна редакция: нд, 24 дек 2006, 20:34 от Nellina

# 279
  • Варна
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН, ДАРИ!!! Здраве, обич и много щастие!!!

БОДЛИВКА, честит празник! Много радост да ви носи малката принцеса!

ДЕС, ЧЕСТИТ МИНИ ПРАЗНИК НА ВЯРА!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, ЖЕНИ! Бъди щастлива!

ПРИЯТНА БЪДНИ ВЕЧЕР И ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА КОЛЕДНИЯ ДЕН!

Последна редакция: нд, 24 дек 2006, 20:45 от sea woman

# 280
  • Пловдив
Честит Рожден  Ден на  Дари!

Да е много здрава, весела, добричка и все така красива!

Честит имен ден на Жени!

Паричката при нас се падна на Криско! newsm62

# 281
Здравейте, милички  Hug

И ние рано рано приключихме с празнуването.Ходихме със свеки у нашите. Беше голяма веселба.В нашето семейство се слагат всякакви късмети.Така на Али се падна сватба  Joy (може с баща й да вземем да се вземем най-накрая Joy ), на мен пък се паднаха любов и повишение. bowuu Али с удоволствие похапна от питката и даже подскачаше в очакване на следващото парче  Joy и си пийна ошаф (как се пише тази дума незнам  newsm78 ).И в 20:00ч вече си бяхме в къщи.Изкъпахме я малка Алка, нахранихме я и заспа.А аз със свеки седнах на по чаша вино и раздумка  Joy

Весели празници и хубави късмети на всички мами и бебоци!  Hug

# 282
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН , ДАРИ!

Честито и на всички празнуващи днес.

# 283
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Привет!
При нас паричката се падна в парчето за къщата, а на Алекс се падна ..... работата - мамин-той - работник от малък! За мама нищо, ама здраве да е!

Бодливка -
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАРИНКА-МАНДАРИНКА! ЖЕЛАЯ ОТ СЪРЦЕ ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ДЕТЕНЦЕТО МНОГО ДА СЛУШКА!
ДА Е БУДНО И МИСЛЕЩО, САМОСТОЯТЕЛНО, МНОГО ОБИЧЛИВО И НИКОГА НЕЗАБРАВЯЩО, РОДИТЕЛИТЕ СИ ДЕТЕ! ЦЕЛУВКИ!

За календарите - милички днес най-накрая ги взех! Остава да се разберем с тези, на които ще ги давам - къде и кога да стане това? На тези на които ще пращам - ще ги пусна в първия работен ден - сряда!

Момичета благодаря за споделеното!

Дес - много ти благодаря за подробното обяснение, че аз и за двете се чудех. При нас,щъпулника ще е на 26.12

Я, кажете пак по въпроса за прощъпулника - канят ли се гости или се прави само с близките?

Лалева - щом си решила, ти пожелавам успех! Сподели после коя тактика си ползвала!

ira_ic - да се оправяте бързо всички в къщи!

Лисана - днес си мислех за теб и то точно по този повод - дали празнувате христианските празници!
Честит да ти е подаръка и със здраве да си го носиш /предполагам, че е за носене, щом е нещо красиво/. Много се радвам на последния ред от постинга ти - звучиш ми много добре!

Вили
- добре сте си изкарали!

Весела коледа на всички малки и големи сладури, сладурки и сладурковци!!!

# 284
Честит рожден ден,Дари!Расти эдраво и щастливо дете!

Ние слагаме 3 късмета-паричка-падна се на мъжът ми,бобче-на мен и дренче-на Бети.

ВЕСЕЛА КОЛЕДА!

Общи условия

Активация на акаунт