Омъжена съседка

• 17 516
  • 432
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Пусни комплимент, ама тип "ех, как сияеш, добре те гледа тоя твой мъж" и виж реакция Joy
Да, това е много добър съвет и не е прекалено личен. Ако ми се оплаче че не и обръща внимание, значи ясна работа

# 31
Вероятността да се изложиш е много голяма. Просто е учтива жената.

Преди години имах една позната, също с кротък и мил мъж, който като я хвана ѝ събра багажа бе змного приказки. Ако се занимаваш с омъжени жени, трябва да си готов и да я приемеш после с двете деца, когато няма къде да отиде.

# 32
О не, това е в кръга на майтапа, надявам се?
Супер криндж ще е такова подхвърляне.
А и дори да тръгне да се оплаква, как е ясна работата? Може да си търси слушател и да се озовеш във френд зоната.

# 33
  • София
Не обичам да се занимавам с омъжени, защото е много сложно всичко и винаги се е стигало до някакви чувства от тяхна страна накрая. Не бих се занимавал и със съседка по принцип по много причини. Просто е мой тип тази и се замислих, защо пък не

# 34
Нормално и човешко е да започнеш да изпитваш  чувства към човек, с когото си интимен. Ненормалното е да не изпитваш нищо.

# 35
Наистина ли ти се занимава с омъжена жена? Ако мъжа й я напусне ще търси теб за помощ, на всичкото отгоре живеете близо...

# 36
  • София
Нормално и човешко е да започнеш да изпитваш  чувства към човек, с когото си интимен. Ненормалното е да не изпитваш нищо.
Сигурно е така. Когато имаш съпруг и деца обаче все съм си мислел, че трябва да си наясно, че не може да искаш повече освен секс и приятелство от друг човек. Може би не съм прав и може би много трудно изпитвам по дълбоки чувства

# 37
Не си прав. Няма бутон, който натискаш и спираш чувствата, или ги изтриваш, ако ги има. Хората нямат такъв контрол.

# 38
  • out of space
Една съседка няколко години подред ми намигваше всеки път като се засечем, интерес не съм имал ама си го мислих колко лесно стават нещата в този случай - на прибежки до другия апартамент и всичко точно. Ама като се разкрие тогава идва и интересното.
Нашите ми бяха разказвали такъв случай от преди години с наши съседи, така мъжът клатил по съседски една друга съседка, ама жена му го набарала, изхвърлила любовницата на стълбището дибидюс, няква друга съседка и дала одеало да се загърне и така по улицата до съседния вход. Резил пред цялата махала, така че рискът си го има в такива истории

Аз се сещам за един пишман любовник, който метнал жена си, че отива в командировка. В действителност отишъл за няколко дни при любовницата си в съседния вход. По някое време се наложило да изхвърли боклука и нашия по инерция се върнал с празната кофа у тях си Simple Smile

# 39
А защо не опитате 3-way relationship, за да е честно спрямо съседа, все пак казваш, че е свестен и кротък човек Sob

# 40
А допускаш ли, че може и ти да се влюбиш?
Ти да си този дето да я моли да се разведе?
Айде, все ние жените, сме били емоционално нестабилни и т.н.

# 41
  • София
Мъжете са по- прагматични.
За единия кеф едва ли ще иска да става баща на две.

# 42
  • София
А допускаш ли, че може и ти да се влюбиш?
Ти да си този дето да я моли да се разведе?
Айде, все ние жените, сме били емоционално нестабилни и т.н.
Не съм от влюбчивите, така че го изключвам това. Иначе допускам да станат някакви циркове, ако мъжа разбере. Имал съм подобен случай преди 10г,но тогава не се е случвало нищо реално. Просто се видяхме в едно кафе. Иначе пак беше от блока, но от друг вход

# 43
  • София
Много жени от скука (понеже за жената сексът без чувства не е толкова интерен) си фантазират чувства, щом се окажат в сексуална връзка. Много мъже пък се връзват, че става дума за истинско влюбване. Ама последствията са истински де. Така че следва голямата дилема - хем ме сърби, хем не ща после да ме боли Joy

# 44
  • Terra incognita
Вчера ми разказаха една такава история. Мъжът излиза на работа, но забравя нещо важно, връща се и що да види- жена му пуши, а комшията чисто гол. Бой, бой, бой. И по двамата. Инак, кротък човечец бил. Та така.
За такова нещо трябва да имаш дупе, за да си понесеш последствията.

Последна редакция: пн, 05 дек 2022, 14:50 от VickyTaylor

Общи условия

Активация на акаунт