Омъжена съседка

• 17 629
  • 432
  •   1
Отговори
# 270
Има разлика, разбира се. Разведената може да иска пак да се омъжи.

# 271
Ама айде моля ви се! Та кой мъж не би киризил под полата на жена, ако му се удаде подобна възможност. И то хубава жена.

Мерси!
оКуражи ме.
Отивам да поискам на съседката захар

# 272
Това с колата какво общо има със свалката?

# 273
Това, че май ще е по-лесна свалка в градския транспорт.
На мен така ми се представи веднъж слизайки на спирката един съсед, работещ в съседната фирма. "Здравейте, аз се казвам Тончо и работя като фрезист в съседната фирма. А на всичкото отгоре сме и съседи."
Абе, съсед отвсякъде. И навсякъде мята белтъци. Кеф ти на работа в стола, кеф ти в кварталния плод зеленчук. Само да си в търсене на белтъци и зеленЧук. Аз не бях. Но човек, ако е упорит и изобретателен, все някоя ще му върже.

# 274
Това с колата какво общо има със свалката?
Има. И е много важно каква е колата.
Мъж без кола да сваля жена с дачия е едно. Друго е да сваляш жена с лексус. И съвсем различно жена с градски транспорт

# 275
  • София
Практически без значение женската кола, при липса на мъжка такава, шансовете стремглаво летят надолу.

# 276
  • Варна
Започнах да се притеснявам от помислите на съседите си..а до вчера бяха просто съседи живущи във входа, който и аз..какви обрати прави една тема, уау...

# 277
Започнах да се притеснявам от помислите на съседите си..а до вчера бяха просто съседи живущи във входа, който и аз..какви обрати прави една тема, уау...
По-притеснително ще е, ако не обръщат никакво внимание.
От утре като се разминавам с комшийките, зяпам си обувките и мълча като пън.
Тея жени само глупости си въобразяват... Тя фасунката паяжина хванала, тя иска крушката да и сменям.

# 278
  • В полите на Пирин планина
И аз не схванах връзката с колата...
Значи мъж без кола не е перспективна... партия?

# 279
И аз не схванах връзката с колата...
Значи мъж без кола не е перспективна... партия?
И аз мисля, че мъж без кола не е добра партия, дори и само за секс, защото колата си е необходима, без нея срещите и всичко останало се случва много по-трудно. Съвсем отделен е въпроса, че липсата на кола сочи и за финансови липси, което май не е много ОК... или греша?

# 280
Грешиш. Аз никога не съм искала да съм шофьор. Нямам финансов проблем да си купя моя кола. Но не възнамерявам.

# 281
Грешиш. Аз никога не съм искала да съм шофьор. Нямам финансов проблем да си купя моя кола. Но не възнамерявам.
Ставаше въпрос за мъж без кола, ти защо се докачаш? От жените се иска единствено да са красиви, останалото е грижа на мъжа.

# 282
Аз приветствам и мъжете да се движат с градски транспорт. Grinning В час пик в София задръстванията са отврат. А въздухът е с чудесни показатели. Иначе всички сме за рециклирането и природосъобразния живот.

# 283
  • София
В последните седмици се случи няколко пъти да се набутаме с приятели с коли в час пик в центъра на София. Това е самият ужас! Трафик, паркиране, мислене дали можеш да пиеш, кога да си вземеш колата....

# 284
  • София
Така, де, природосъобразвайте да има за нас.

Мъж без кола не е добра партия. В тоя мобилен свят ще искам да мръдна до Боровец, ама няма.
Няма кола, няма мъж, няма проблем Laughing

Общи условия

Активация на акаунт