Ползата от Марковите дрехи

• 26 193
  • 452
  •   1
Отговори
# 315
Съгласна съм с wild poppy за всички дрехи има подходящи носители. Аз атлежър (или какъвто е преводът на Athleisure на български, май няма такъв) намирам подходяща на 18-22г гимнастичка/фитнес фанатичка/спортен блогър и пр, ако отива да тичаш в парка, тренировка и подобни или лайфстайлът ти е такъв, заради професията, напълно оправдан е този тип облекло. На 40-50г, дори няколко грама целулит и камилски нокът не стоят по същия начин. Същото е и с калугерската романтика на черните роби - младите харесват да си изразяват индивидуалността си чрез дрехите - те и “готовете” със синя коса и черно червило все още се срещат, така че експериментирането и необичаините кройки и детайли са си нормални за определена възрастова категория. Обаче виждам и млади, които и лицето си изтатуирват, това вече аз не разбирам.

# 316
Аз например търся българска марка, която да има големи размери, ама не по поръчка, а да меря в магазина. Да са качествено ушити, да има и естествени материи, ясно, че не може всичко, но да има и естествени и изкуствени и смес. Е няма!

Янтра, поглеждала ли си тук:  https://gevanel.bg/ ?

Иначе мисля, че и за най-нестандартната кройка ще се намери подходящата персона.
Аз съм на възраст да помня още вълната на лъскави клинчета в сигнални цветове от 90те години, сегашните модели има да тичат срещу онази ликра и не могат да я стигнат Laughing

Последна редакция: нд, 25 дек 2022, 16:18 от Обич Синеока

# 317
Параход, точно Cush.be търсих преди дни, за да поръчам чанта. Благодаря Hug
Маркови дрехи имам на бг марки и някои чужди, част от тях втора употреба. Не съм "маркоман", това което  търся е качествена материя, добри кройка и изпълнение. И така марките ме намират.

# 318
  • Пловдив
От българските аз много харесвам Verychi.
Благодаря, ето тази марка не я знам. Темата ми е полезна. Имат ли големи размери?

Янтра, със сигурност имат XL, за по-нагоре не съм сигурна. Колекциите им са лимитирани и като свърши един номер/артикул, рядко го пускат пак. Дано си харесаш нещо Blush
Е, ето затова не ги знам. ХЛ  изобщо не е голям номер.

# 319
Аз например търся българска марка, която да има големи размери, ама не по поръчка, а да меря в магазина. Да са качествено ушити, да има и естествени материи, ясно, че не може всичко, но да има и естествени и изкуствени и смес. Е няма!
Дафне имат до 4XL
Качесвени са, хубави платове, макар и не всичко естествено, различни са.

# 320
Разгледах тези cush.bе   те са си али експрес.
https://cush.be/products/bag_the_great_wave_off_kanagawa_by_katsushika_hokusai
Този мотив го слагат на всичко  от ветрила през шалове и т.н.
https://cush.be/products/bag_colorful_forest
Имам чанта за храна с този десен, купуване за около 10 лева.
Черно белите графични котки са от най- срещаните мотиви по китайските и азиатски сайтове.
Това само от първа страница.
За тези пари за платена торбичка очаквам по-оригинални и авторски принтове.

# 321
Разгледах тези cush.bе   те са си али експрес.
https://cush.be/products/bag_the_great_wave_off_kanagawa_by_katsushika_hokusai
Този мотив го слагат на всичко  от ветрила през шалове и т.н.
https://cush.be/products/bag_colorful_forest
Имам чанта за храна с този десен, купуване за около 10 лева.
Черно белите графични котки са от най- срещаните мотиви по китайските и азиатски сайтове.
Това само от първа страница.
За тези пари за платена торбичка очаквам по-оригинални и авторски принтове.

Много пари за нищо. Не е лош “горския” десен за торбичка за пазар, но 42 лева!?
Сега погледнах, че в нашия амазон има 10 броя сгъваеми, с различен принт, за $23. Изкуствен материал, признавам, но са сгъваеми и струват $2 всяка. Аз лично предпочитам сгъваеми, които пъхам в чантата и ползвам, ако имам нужда.
Видях и габардинена с the great wave, за $18. Почти същата като горната, на половин цена.

# 322
E, нищо общо нямат сгъваемите полиестерки с габардинените. А $18 не е баш половината на 42 лева, почти същата сума е. Не ги хваля, де Simple Smile
Посочените по-горе десени точно не бих си купила и на по-ниска цена. Ама хора разни. Сещам се за неносената фурла в гардероба (не е моят цвят, а и е тежка за вкуса ми) и си разхождам торбите Simple Smile

# 323
Какви са тези полиестерки, аз си нося памучни в чантата за пазар.
По време на короната, когато почнах да си нося храна на работа се оборудвах с няколко модела за храна. Още тогава установих, че масово такива неща у нас са от алиекспрес, но на завишени цени.
Това ми беше първата, после разнообразие с други модели, които услужливо ми предлагаха.
https://m.aliexpress.com/item/1005003688060370.html?spm=a2g0n.sh … wayAdapt=Pc2Msite

# 324
Zari65, че в Али експрес има полезни и евтини неща - няма спор. Тия точно са ръчно ушити в София, а дали щампите са вторични - друга тема. Ами и на мен една от похвалените в темата български марки ми е Капалъ чарши'95 като дизайн и материи (днес точно седях за няколко минути пред една тяхна витрина и се чудих). Но мисля, че разговорът вече сериозно се отклони от първоначалното си предназначение.

# 325
E, нищо общо нямат сгъваемите полиестерки с габардинените. А $18 не е баш половината на 42 лева, почти същата сума е. Не ги хваля, де Simple Smile
Посочените по-горе десени точно не бих си купила и на по-ниска цена. Ама хора разни. Сещам се за неносената фурла в гардероба (не е моят цвят, а и е тежка за вкуса ми) и си разхождам торбите Simple Smile

Глупости, 24 лева са, не 42.
Какъв е проблема с полиестерни торбички за пазар!? Те са за всеки случай, стоят сгънати в чантата ми и ги ползвам изключително рядко. Аз имам и две май силонови се водят, мрежички, точно като тези на баба ми! Пак страшно практични.
А такива торбички, като показаните, но много по-симпатични, получавам всеки път като купя козметика или бельо над определена сума. Имам една златна (!!!) от Виктория сикрет, която си стои в гардероба, имам и една черна, велурена, пак оттам, тя е прилична, без надписи, но не ми трябва. Имам и такива от плат, пак подаръци, с огромни надписи, които никога не бих ползвала.
Иначе имам кубове за багажника, в които слагам покупките си. Не нося чанти за пазар.
Ей ги на изкуствените. Голяма трагедия, че са от полиестер!

https://www.amazon.ca/Reusable-Shopping-SZUAH-Foldable-Eco-Frien … 58596862&th=1

# 326
Моля, заповядай. Използват се фиксинги от деня; в началото на месеца 18 долара са били и значително повече лева.

Никакъв проблем няма - казах само, че от моя опит невинаги най-скъпото и "марково" е най-интересно за околните. Да не отваряме пък темата кой и как го носи.

# 327
Моля, заповядай. Използват се фиксинги от деня; в началото на месеца 18 долара са били и значително повече лева.

Никакъв проблем няма - казах само, че от моя опит невинаги най-скъпото и "марково" е най-интересно за околните. Да не отваряме пък темата кой и как го носи.
Да, обаче моите са канадски. Simple Smile
Съгласна съм с второто изречение.

# 328
Да, обаче моите са канадски. Simple Smile
Съгласна съм с второто изречение.
За тях обаче символът $ е валиден само в Канада, навсякъде другаде си значи щатски долар Stuck Out Tongue

# 329
Zari65, че в Али експрес има полезни и евтини неща - няма спор. Тия точно са ръчно ушити в София, а дали щампите са вторични - друга тема. Ами и на мен една от похвалените в темата български марки ми е Капалъ чарши'95 като дизайн и материи (днес точно седях за няколко минути пред една тяхна витрина и се чудих). Но мисля, че разговорът вече сериозно се отклони от първоначалното си предназначение.
Както писах по-горе зад маркетинга, че са родни и на този цена очаквам нещо оригинално и авторско зад тази цена, а не али експрес.
Брандирани памучни имам купища и родни и чужди марки при покупки.
Любими и най-место използвани са ми едни големи конопени, пак made in China,  купувани от Франция по 2 евро.
Дали е за торбичка или за друго зачерквам всеки бранд, който преподава или произвежда в Китай и само си слага надценка. Не толерират свръхпечалби заради едното лого.

Общи условия

Активация на акаунт