Ползата от Марковите дрехи

• 26 189
  • 452
  •   1
Отговори
# 330
Добре де, погледнах в алиекспрес, много подобни торби имат като на cush, обаче подобни не означава същите. Аз например търся плътен плат и смятам да ползвам торбата вместо чанта, когато съм по-неглиже. В такъв случай бихте ли препоръчали пак китайчетата?

ПП - ето какво намерих

===
С радост бих приела предложения за чанти с оригинален дизайн.

Тези са точно като моите, които показах, но не бяха одобрени, защото са полиестерни.

Аз си изплаквам всички неща за рециклиране. Не е голяма философия. Много рядко не се измива нещо, но тогава го хвърлям.

# 331
А изкуствената ти фурла предвид времето й за разграждане не е никак еко.
Това също е вярно, но не мога да преодолея известни задръжки към носенето на продукти от естествена кожа, независимо че се добива от селскостопански животни, които така и така ще бъдат убити (не съм вегетарианец). Ето например сега получих за Коледа яке от естествена кожа и ми е леко чоглаво, а якето е чудесно всъщност - единственият му друг недостатък е, че е доста по-тежко от изкуственяците.

# 332
Добре де, погледнах в алиекспрес, много подобни торби имат като на cush, обаче подобни не означава същите. Аз например търся плътен плат и смятам да ползвам торбата вместо чанта, когато съм по-неглиже. В такъв случай бихте ли препоръчали пак китайчетата?

ПП - ето какво намерих

===
С радост бих приела предложения за чанти с оригинален дизайн.
Тези са точно като моите, които показах, но не бяха одобрени, защото са полиестерни.
Тези са от памук, не са полиестерни и така през екран изглеждат добре. Проблемът със сайтове като алиекспрес е, че това, което виждаш е не винаги това, което получаваш. Много чест проблем при немарковите стоки/дрехи (за да съм по темата).

# 333
По-скоро всеки пише от гледна точка на своя опит и предпочитания. Както има хора, за които Луси или Юнона са топ, така някое момиче от високата средна класа в Канада ще купи с удоволствие онази рокля или подобна на нея и ще се впише перфектно в компанията си на коледното парти.
Айде сега! Какви са тези конкретизации? Не съм милионерка, нито сподам към "високата средна класа".Ама подобни обиди са безумни.
Това, че имаш много пари, не означава, че трябва да си купуваш само скъпи и маркови дрехи, защото си богат или защото искаш някой да те забележи. Някои от най-богатите хора в света се обличат за под 1000$.
И държа да кажа, че дрехите на Lucy и Junona са много качествени и си заслужават парите.

# 334
  • София
Но последните години не си заслужават вкуса.

# 335
По-скоро всеки пише от гледна точка на своя опит и предпочитания. Както има хора, за които Луси или Юнона са топ, така някое момиче от високата средна класа в Канада ще купи с удоволствие онази рокля или подобна на нея и ще се впише перфектно в компанията си на коледното парти.
Айде сега! Какви са тези конкретизации? Не съм милионерка, нито сподам към "високата средна класа".Ама подобни обиди са безумни.
Това, че имаш много пари, не означава, че трябва да си купуваш само скъпи и маркови дрехи, защото си богат или защото искаш някой да те забележи. Някои от най-богатите хора в света се обличат за под 1000$.
И държа да кажа, че дрехите на Lucy и Junona са много качествени и си заслужават парите.

А няколко други потребителки казаха, че тези дрехи нито са качествени, нито си заслужават парите. Моите наблюдения са същите.
По-леко с драматизма.

# 336
Май гледам различни неща. Скролнах сайтовете на двете марки - ами то само полиестер, лоши кройки и големи лога....

# 337
  • Варна
Аз ги похвалих по-рано. Ами избирам си ги предимно да са памук. Чета етикетите.
Избягвам да купувам изкуствени материи, защото имам проблем със статичното електричество.

# 338
Извинете, но на Лусито и Юнонката дрехите са такъв кич... А аз съм човек, дето не обича да се облича в черно, но като скролнах и аз по сайтовете им, малко ме втресе от десените...

# 339
  • Пловдив
Потретвам. Не е вярно. Lucy и Junona са от изкуствени тъкани с ниско качество.

За стила - по-особен е, доста специфичен. Не е за всеки.

Май гледам различни неща. Скролнах сайтовете на двете марки - ами то само полиестер, лоши кройки и големи лога....
Правилните сайтове гледаш. Леко шантави с кичозен уклон, нали?

Имам дрехи и от двете марки. Повече на  Lucy.

# 340
  • София
Имам две страхотни бални рокли на Юнона, скроени и съшити как си трябва, прекрасни!
После, после потоп. Както Луси, както Алеса…
Кич на квадрат, не, ами….

Има хубави български брандове и разчитам на тях, както го има Сърджан, както Muse shop, както Ани от Ateliani Heart

# 341
  • София /Абсурдистан
След дълго прекъсване започвам отново да си шия. Само от естествени материи и по мярка. По магазините продават дрехи само за много стройни момичета, предимно изкуственяци и доста странни модели има. На мен не ми пасват определено. Разни екстравагантности просто няма къде да ги нося.
Дрехите Том Тейлър  са удобни и практични, ММ дебне за размери от тях, на мен не ми се занимава. Дамската номерация е с малки размери, а аз нося 46 EU и не влизам.

# 342
Ula Popken или Marina Rinaldi ? Мисля, че в Aboutyou могат да се намерят на приемливи цени.

# 343
Започнах и аз да си шия от време на време. Бг брандове все не ми пасват, или са с отличен шеф и плат, но някакви старомодни кройки или си изкуственяци адресирани към определена аудитория.
Коментираните Луси и Юнона не познавам и не ми се разглеждат сега.

Може би от Франт имам най-много неща, но сайта им е ужасен, ако не минавах през магазина им, а гледах само сайта никога ни бих купила нищо. Другото, което ми харесва при техния трикотаж е, че е с цифрова номерация и винаги имат номера, само при намаление липсва по някой номер.

Бранда отдавна не гарантира качество, няма бранд, който да не е снижил качеството.

# 344
Има хора , за които 5000 лева са като 5 лева за обикновения човек,че ако не и 50 стотинки. И те не са малко. Предполагам,  за тях да се обличат с подобни марки е социална принадлежност.

Общи условия

Активация на акаунт