Ползата от Марковите дрехи

• 26 198
  • 452
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
Аз например търся българска марка, която да има големи размери, ама не по поръчка, а да меря в магазина. Да са качествено ушити, да има и естествени материи, ясно, че не може всичко, но да има и естествени и изкуствени и смес. Е няма!

# 301
  • Mediterraneo
Не знам дали живеете в България, но можеш от любопитство да разгледаш сайтовете на Lucy и Junona.Дъщеря ти ще си намери хиляди пъти по-хубави неща на достъпни цени.
Lucy и Junona не правят качествени дрехи, нито са евтини. Основно изкуствени тъкани. И една риза е 100 лв (приблизително). И не, не ми е кисело гроздето, мога да си снимам - имам доста Lucy, защото имат големи размери. Купувам си ги, но не мога да ги препоръчам. Отделно, че се напъват да са оригинални и са доста кичозни и за по-особен вкус.
И аз се зачудих от споменаването на тези "марки". С впечатлението съм, че са всичко друго, но не и добро съотношение цена- качество. Не съм ползвала техни дрехи, но чета много.

# 302
  • Пловдив
Понеже няколко пъти виждам да ги рекламират тук, в конкретната тема. Аз не ям доматите с коловете, поне си живея в България и ги виждам в магазините. Пак казвам - купувам си, и предполагам ще продължа да си купувам. Но нито са качествени, нито са евтини, нито са естествени материи.

# 303
И аз се учудвам на препоръките за Lucy, а Junona са ми бабешки. От българските марки харесвам Daphne, но не всичко. И те имат много изкуствени материи, но поне предлагат изобилие от рокли за всички сезони, което търся и се случва рядко.

# 304
По-скоро всеки пише от гледна точка на своя опит и предпочитания. Както има хора, за които Луси или Юнона са топ, така някое момиче от високата средна класа в Канада ще купи с удоволствие онази рокля или подобна на нея и ще се впише перфектно в компанията си на коледното парти.

# 305
  • Пловдив
Тогава според мен трябва да поставим някакви критерии поне за целите на тази тема какво е скъпа марка, какво е евтина марка. И какво е качествено. Съгласна съм с EmmaT , че тези неща не са еднакви за различните хора. Ясно е, че тези критерии няма да са общовалидни, но поне за целите на темата да ги зададем.
Като не всичко от скъпите марки е качествено, те също правят полиестерни дрехи. Например.

# 306
От българските аз много харесвам Verychi. С много естествени материи и качествени платове работят. Е, имат и някои смески със синтетика. Последно време ги е ударила и тях кризата май и нещо не ме грабват колекциите, но от време на време пускат страхотни неща, особено за офис. Имам едно палто оттам, което изглежда супер скъпо и са ме спирали по улиците в Западна Европа да ми правят комплименти.

Последна редакция: нд, 25 дек 2022, 14:17 от Clare

# 307
  • Пловдив
От българските аз много харесвам Verychi.
Благодаря, ето тази марка не я знам. Темата ми е полезна. Имат ли големи размери?

# 308
От българските аз много харесвам Verychi.
Благодаря, ето тази марка не я знам. Темата ми е полезна. Имат ли големи размери?

Янтра, със сигурност имат XL, за по-нагоре не съм сигурна. Колекциите им са лимитирани и като свърши един номер/артикул, рядко го пускат пак. Дано си харесаш нещо Blush

# 309
По-скоро всеки пише от гледна точка на своя опит и предпочитания. Както има хора, за които Луси или Юнона са топ, така някое момиче от високата средна класа в Канада ще купи с удоволствие онази рокля или подобна на нея и ще се впише перфектно в компанията си на коледното парти.

Изтривам.
Мога да си представя дъщерята на Джъстин Трудо да се облече така на официален прием, но на парти със съученички вероятно ще е с дънки. Те, децата, имат съвсем друг дрес код.
П С. Не съм сноб. Явно не се разбира смисъла на думата сноб.

Последна редакция: нд, 25 дек 2022, 14:25 от abadjieva80

# 310
Всъщност точно дъщеря ти имах предвид в примера с високата средна класа, понеже подробно си писала за средата, училището ѝ и в кои точно слоеве сте. Доста прибързано избухваш, но може и да си от тези, дето все гледат да са контра на някого, знам ли.

# 311
О, имаме си сноб в темата Simple Smile

# 312
Имам едно палто оттам, което изглежда супер скъпо и са ме спирали по улиците в Западна Европа да ми правят комплименти.
Нещото, за което най-много са ме спирали да питат и в България, и в чужбина, е една чанта тип платнена торба с щампа на черна котка (подобни торби има и по пет лева в Джъмбо, макар че точно тази не е толкова - но не e и скъпа, маркова или от някаква забележителна материя, просто е оригинална). От Cush.be.
Simple Smile

# 313
Тази рокля не е за всеки, дори като се абстрахираме от цената. Нестандартна изглежда, но има хора, на които такива шантави дрехи им седят прекрасно. Иска се определен усет, който много малко хора имат. Аз, като виден любител на класически кройки, ги гледам с възхита, но бих изглеждала като клоун с такава дреха.

# 314
Миролио имаха марки големи размери, но магазинът в София изчезна. Някой знае ли дали го има някъде? От този магазин съм купувала добри дрехи от естествени материи- мерино, коприна.

Общи условия

Активация на акаунт