Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! Тема № 57

• 44 459
  • 749
  •   1
Отговори
# 285
Скалпелна нали? Бързо възстановяване и пиши с подробности всичко, много е важно за темата и момичетата, които четат (много от тях не пишат). Стискам палци за добри резултати!

# 286
И така,пак съм аз мили дами. Физически не е нищо страшно. Хронологично-приеха ме на 7.03,като към 14.30 ми спряха храната и ми връчиха 1 шишенце рициново масло. На другия ден сутринта ме повикаха и ме смъкнаха в операционна зала. Към 8.00 започнаха вливанията на упойката,аз бях с пълна. И в 10.00 си бях в болничната стая. Болки минимални,кървене също толкова,колкото да носиш превръзка. Процедурата е LEETS  по преценка на Доц. Тюфекчиева. Към 12.00 вече бях във кондиция. Пак според нея всичко е наред и тя смята че с това въпроса е приключен, смисъл не би следвало да имам проблеми по натам във времето. Изписан антибиотик или нещо подобно нямам.Нямах и назначена терапия по време на престоя там. Епикризата заедно с хистологията след 10-12 дена. Та това е мили дами. Опс щях да забравя-малко битовизми,но се дразнят в онделението.Мястото трябва да е обръснато,епилирано или там каквото си правите,видят ли лак мрънкат,носете си термометър ,и прибори за хранен,както и някоя книжка, че е тегавко. Прилични стаи,чисти,без телевизор. Ако носите бижута си ги оставете в къщи.

Последна редакция: чт, 09 мар 2023, 14:07 от cveteto79

# 287
Благодарим за споделеното!
Изненада ме само рициновото масло, но явно такава им е практиката в това лечебно заведение. Кога те изписаха или още си там, т.е. с колко нощувки е пътеката? Какво заплати?
Стиснати палци от мен за добри резултати после!

# 288
Благодарим за споделеното!
Изненада ме само рициновото масло, но явно такава им е практиката в това лечебно заведение. Кога те изписаха или още си там, т.е. с колко нощувки е пътеката? Какво заплати?
Стиснати палци от мен за добри резултати после!
И мен ме изненада,доста при това,а иначе става дума за Майчин дом София. Пътеката е минимум 2 нощувки и вече съм си в нас. Тъй като съм с направление заплатих само нокувките по 5.60 на вечер,а отделно по мое желание избор на екип ,което в случая за конизация е 700лв. Не съжелявам първо защото процедурата я извърши доцентката и второ си ме взеха веднага сутринта,а не да чакам до обяд и да ми е нервно. Момичета ,ако имате въпроси питайте,че може и да пропускам неща,които за мен са маловажни ,но може Вас да Ви интересува

# 289
Здравейте, момичета!
От две години наблюдаваме с моят гинеколог полип, в който според него няма нищо притеснително. Цикълът ми е по 5 дена, но след това до 10 ден си имам зацапване.  При рутинен преглед тази година видя и раничка, от която взе биопсия.
Притесненията ми са, че не видях изследванията от цитонамазка, само ми беше съобщено, че съм втора група. При опит да проверя резултат от биопсията, ми се отговори, че ще се забави с още седмица.  Имам записан час за горене на раничката.
Иска ми се да отида на втори мнение, при лекар, който ще извършва всички необходими изследвания. Моля ви за насоки!

# 290
Доколкото аз знам раничка не се гори. Най-добре се посъветвайте с онкогинеколог преди да предприемете такава процедура.

# 291
Не се гори на сляпо, иначе може да се направи тази процедура.

# 292
Моля ви ,кажете къде в София да си направя колпоскопия ?! Препоръчайте някой ,моля ! От малък град съм,тук не правят такава ... Писах вече,никой нищо не отговаря ,а виждам че дамите тук повечето сте си правили .... Много ви моля ,притеснена съм ,препоръчайте някой !

# 293
На първа страница има много имена за София, като цяло в столицата има доста добри специалисти.

# 294
Моля ви ,кажете къде в София да си направя колпоскопия ?! Препоръчайте някой ,моля ! От малък град съм,тук не правят такава ... Писах вече,никой нищо не отговаря ,а виждам че дамите тук повечето сте си правили .... Много ви моля ,притеснена съм ,препоръчайте някой !
Аз лично тук в София правих калпоскопия при доктор Благоева,доволна съм от отношението,но доколкото знам не работи със Здравна каса. Успех

# 295
Тя е и моят лекар.Разчитам на мнението ѝ много що касае дисплазии и проблеми с шийката.

# 296
Д- р ЛъчезарТанчев, болницаТокуда
Аз лично тук в София правих калпоскопия при доктор Благоева,доволна съм от отношението,но доколкото знам не работи със Здравна каса. Успех

# 297
Тя е и моят лекар.Разчитам на мнението ѝ много що касае дисплазии и проблеми с шийката.
Благодаря Ви! Моля за нейни координати? И каква е цената на прегледа ,която сте заплатили за колпоскопия при нея ?

# 298
Д-р Виктория Благоева, 80лв беше при нея колпоскопията последно е Мц”Д-р Славчев”.И аче
преглежда и в “Св.Панталеймон”, но там не съм ходила.Може би има цени на сайта им.

# 299
Благодаря Ви! Моля за нейни координати? И каква е цената на прегледа ,която сте заплатили за колпоскопия при нея ?
Аз правих и биопсия при нея и по спомен около 130 -150лв,но може и да Ви заблуждавам. Отнасно координати може да проверите в супердок. Успех
https://superdoc.bg/lekar/viktoria-blagoeva

Общи условия

Активация на акаунт