Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! Тема № 57

• 45 459
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Според мен може. На мен ми излезна наличие на койлоцити, както преди, когато беше положителен. Сега ми излезна отрицателен. Според мен не е верен.

# 601
Койлоцити в цитонамазката?

# 602
Побърках се от четене за това hpv. Стигнах си до извода, че се гледа на него като полово предавана болест, а според мен всички си го носим. Въпрос на имунитет положителен или отрицателен ще излезе тестът. И този ков*ид ни разказа играта, събужда всякакви заспали гадни вирусчета в нас. Имах пример около себе си за приятелка, която в постк*вид светна и затова така разсъждавам. Редовно следене и силен имунитет.

# 603
При мен след ковид ми излезе при цитонамазка. Преди не съм имала. 1 партньор от 10 години.

# 604
  • София
ДХЗ, мисля, че не беше на цитонамазката. Трябва да видя.

Hoaxy, може той да е имал други партньорки. Не е задължително да се събуди спящ вирус. Колко пък да спи.

# 605
Момичета, а дали все още се освобождават часове при Карагьозов в супердок? Реших да отида и преди винаги успявах да си намеря час с често следене, но сега гледам, че има промени и се заплаща, ако се откаже в последния момент. Първият свободен час е януари 2025 . 😳

# 606
  • София
Таксува се, ако се откаже в рамките на 2 дни преди прегледа. Повечето хора отказват повече от 2 дни преди това.

# 607
Тук някой пил ли е АНСС? От къде поръчахте?

# 608
  • Sofia
Сега го пия,купих този от Ремедиум .1 опаковка ми е нямам още наблюдение какво ще се случи.Не знам само дали мога да пия Куриолус вечер с него примерно да не объркам имунната система 🤔

# 609
Сега го пия,купих този от Ремедиум .1 опаковка ми е нямам още наблюдение какво ще се случи.Не знам само дали мога да пия Куриолус вечер с него примерно да не объркам имунната система 🤔
И аз на него се спрях, но мн скъп 😔и не знам за колко време е?
Кориолус търсих днес в софармаси, ама го били изтеглили
Взех си и прополисова тинктура
Аз гледам от протокола на Айдън Мустафов групата и там, мисля, че няма проблем да се съчетават гъбите
Ако искаш ми пиши, да ти дам групата

# 610
Здравейте момичета!Бихте ли споделили тези Вас, които са били сin 3 до карцинома ин ситу и са правили LLETZ  спазвате ли  след това някакъв хранителен режим,пиете ли някакви имуностимулатори профилактично? Благодаря Ви предварително, ако отделите време да споделите!!!

# 611
Здравейте момичета!Бихте ли споделили тези Вас, които са били сin 3 до карцинома ин ситу и са правили LLETZ  спазвате ли  след това някакъв хранителен режим,пиете ли някакви имуностимулатори профилактично? Благодаря Ви предварително, ако отделите време да споделите!!!

Аз започнах да си правя шейк всяка сутрин, в който слагах мака, спирулина, хлорела, гъби чага, рейши, шийтаке, които купувах от zoya.bg, плюс там вече каквото намеря за добре като бадемово мляко, протеин на прах, банан, спанак, ягоди. Отделно пиех топла вода с лимон всяка сутрин преди шейка.

# 612
Това е клеевата тинктура, която се контролира от Бан и е в стъклено шише. Как пиете кориолус, грапави са и ми застават на хранопровода?

# 613
Здравейте.
Според вас наред ли е всичко? Имах раничка, която следим, но вече е почти изчезнала. Имам HPV тест-отрицателен.

# 614
Аз имах цин 1-2, и с диета и локално лечение го махнах засега. Пак имам изменения, но без цин. Диетата ми беше изготвена от лекар, който се занимава с това. Правя я всяка година профилактично. Но като цяло е добре да се промени изцяло начинът на хранене, да се изключат вредните неща.

Общи условия

Активация на акаунт