Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! Тема № 57

• 43 757
  • 749
  •   1
Отговори
# 690
  • В къщата на здравето, любовта и красотата!
Препоръча ли от къде Ансс?
Калина, д-р Карагьозов каза задължително да се закупи от аптека-даде ми и брошурка.
Вчера си го купих от Ремедиум - в крайна сметка реших да започна него, а не алтернативното Биобран.
Предписа ми първия месец 2х2, и следващите 2 месеца 2х1

По отношение на Айдън Мустафов скоро си платих една негова лекция. Мисля, че той също предлага решение за HPV със същата гъба. Ще изслушам лекцията и ако има нещо ценно ще споделя.

reninel благодаря за ценното уточнение относно автоимунното.

Последна редакция: ср, 19 юли 2023, 17:21 от BlueSky7

# 691
Моля Simple Smile Това го пише в сайта на АНСС.
Да допълня-сега срещнах случайно доктора и го питах. Каза АНСС в кафявата опаковка.На ден трябва да дойде 1000.Според него на картинка точно този трябвало да взема.

# 692
  • В къщата на здравето, любовта и красотата!
Reniel то пише, но аз много не вярвам вече ... на нищо.
Simple Smile

# 693
BlueSky7,само да кажа че доктора е онкогинеколог,не имунолог или нещо подобно...Аз поръчах моето в кварталната аптека-ще видя утре какво ще дойде

# 694
BlueSky7,само да кажа че доктора е онкогинеколог,не имунолог или нещо подобно...Аз поръчах моето в кварталната аптека-ще видя утре какво ще дойде

Аз попаднах на този вариант, чудя се дали би бил по-добър, след като капсулите са по 500мг

# 695
Ох ,не знам...Аз видях и по 1000-обаче като го питах док. и той каза кафявото шише по 340 ,което е и на снимка показа другото.Знам ли-поръчах това което показа пък...

# 696
А това не е ли шийтаке в крайна сметка, каква е разликата?

# 697
Някой успял ли е да се изчисти от хпв само с изопринозин и процедура за премахване на увредените клетки ?

# 698
Аз.Даже без Изопринозин, но не е станало за 3-6м., както очаквате.

# 699
Някой успял ли е да се изчисти от хпв само с изопринозин и процедура за премахване на увредените клетки ?
Аз се лекувах с Изопринозин 1 курс и няколко курса локално Бетадин. Това преди да забренея обаче, не знам дали оказва влияние, но сега нямам хпв.

# 700
  • Варна

Аз попаднах на този вариант, чудя се дали би бил по-добър, след като капсулите са по 500мг

Аз съм го ползвала, само че 750 mg. Не знам дали заради него, или заради конизацията, но се изчистих от вируса.

# 701
Дойде АНСС -точно каквото показа BlueSky7. Сега се чудя-преди ,след ядене-нищо не пише.Аз няма да мога 3 *1,че няма на работа да го нося в жегите и сигурно ще е сутрин 2 и вечер 1 или обратно. И да питам тези които го пият къде го държите?У нас е 28 градуса и течение - топлолюбиви сме Simple Smile .В указанието пише сухо и прохладно..ама къде да го търся това ?

# 702
На много лекарства пише така, не вярвам. ещо да му стане.И у дома е 28гр, лекарствата са в шкаф.

# 703
Здравейте, днес бях на преглед, направихме цитонамазка и колпоскопия - профилактична.

На колпоскопията се видя някакви изменения и по-точно "Видима сквамоколумнарна граница, по предна устна на PVCU се визуализира участък с резки граници, гладка повърхност, йод негативен, без патологичен съдов рисунък."
В диагнозата е записано дисплазия на шийката, неуточнена...

Като гинекологът ми каза, че за момента няма какво да се притеснявам, да видим и цитонамазката, и след следващия ми цикъл ако има нужда ще се направи биопсия.

Съответно сега чета и се притеснявам Grinning

Цитонамазката ще излезе чак понеделник-вторник.

И се чудя дали мога да я повторя например утре някъде, където ще имам резултати в рамките на деня? Но не знам дали това, че днес сме правили тестовете няма да й окаже влияние...

# 704
Стойте и си чакайте.Нищо няма да се промени, няма и нищо страшно за момента.

Общи условия

Активация на акаунт