Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! Тема № 57

• 43 755
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
Така ,пак съм аз момичета.Успях да видя доктора днес.Каза,че за сега нищо няма да правим.Не ме прегледа пак на колпоскоп-каза,че след като нищо не е имало преди 10 дни няма смисъл пак да гледа. Смята,че е срив на имунитета след Ковид от февруари. Изписа ми АНСС 3*1 за 3 мес. и витамини Оксилик /не съм ги чувала. След 3 мес.цялата процедура отново. Нещо не се успокоих... Само се сетих да питам за АНСС и автоимунно-каза,че не пречело.
Да кажа,че забравих половината от нещата/примерно диета ,има ли друго освен АНСС-то / ,които исках да го питам от стрес.Не ,че не носих бележка,но не  я намерих -смотана работа...

# 676
Препоръча ли от къде Ансс?

# 677
Диетата е като за всеки организъм- здравословно хранене, без цигари, алкохол на здравословен минимум, без стрес.

# 678
За АНСС не препоръча.По спомен преди 2-3 години мисля за този се коментираше ,че го давал и Карагьозов https://mypharmacy.bg/hranitelni-dobavki/pri-onkologichni-zaboly … -kaps.-h-120.html
ДХЗ ,за съжаление със стреса няма как да се получи точно в този момент /има и други заболявания в къщи/ Иначе пуша по -4-5
цигари на ден.Предния път /2015/никой не е казал да е проблем. Хем тогава бяха 7-8 и бях питала. А алкохол 1-2 пъти седмично по чаша вино..Знам ли здравословен минимум ли е ..

# 679
Значи всичко е наред.

# 680
  • Варна
Когато питах откъде да взема AHCC, сестрата на доц. Карагьозов ми каза, че в тяхната аптека (на болница Вита) имало. Аз понеже не съм от София и няма как да отида на място, трябваше да поръчам онлайн. Видях какъв предлагат и потърсих и по другите аптеки, за да намеря на по-изгодна цена. Доколкото си спомням, почти навсякъде беше един препарат, съдържащ 120 капсули. Аз какво направих - за мен поръчах от iherb, като съобразих горе-долу дозата (понеже имаше разминаване в грамажите, пиех по малко повече), а за мъжа ми взех от предлагания в България.
Еdit: Сега отворих линка, посочен от reninel, и става дума за същата добавка.

# 681
Когато питах откъде да взема AHCC, сестрата на доц. Карагьозов ми каза, че в тяхната аптека (на болница Вита) имало. Аз понеже не съм от София и няма как да отида на място, трябваше да поръчам онлайн. Видях какъв предлагат и потърсих и по другите аптеки, за да намеря на по-изгодна цена. Доколкото си спомням, почти навсякъде беше един препарат, съдържащ 120 капсули. Аз какво направих - за мен поръчах от iherb, като съобразих горе-долу дозата (понеже имаше разминаване в грамажите, пиех по малко повече), а за мъжа ми взех от предлагания в България.
Еdit: Сега отворих линка, посочен от reninel, и става дума за същата добавка.

На мен също ми предстои да си взема AHCC, но не знам на кое да се спра точно, може ли малко повече информация относно марките и дозировката, която са ви казали да приемате ?

# 682
На мен никой нищо не каза за доза .. сега  виждам ,че имало  варианти. Рецептата е 3*1 и толкова. Thinking
Прочетох корекцията на gallizia Simple Smile .
Значи всичко е наред.
Ами дано...Ще видя евентуално да сваля цигарите до  2-3.. Иначе уж ям зеленчук на всяко ядене...Но пък съм злояда и не ям много храни... уф .А сладко ? Извинявам се че питам такива смотани въпроси,но никой нищо не ми е казвал до сега ...Е аз само за цигарите съм питала 2015 -ама казаха,че толкова малко не се брояли Thinking ,Но нищо за храна..Само да си живея и да не го мисля.И понеже приключи след Лиип проблема не съм го мислила.

Последна редакция: ср, 19 юли 2023, 15:05 от reninel

# 683
Явно трябва да спра вечерната чашка с винце 😔
Аз от ремедиум ще поръчам, само не мога да реша заедно с кориолус ли да ги пия или да спра другата гъба.
Бях чела в групата на Айдън, че трябва активното вещество да е 1000 мг на ден

# 684
Ма как ще я спираш- не ставайте хипохонрици.Всичко е наред.Гпворим за 1 чаша вино на ден или 50гр концентрат за жените.
Чак такива драми не си причинявайте.Да, много е страшно, но не изпадайте в крайности.Пийте нещо за нервите ако трябва.Не сте обречени, спокойно.♥

# 685
Ако веществото трябва да е 1000-тази,която пратих доста капсули от нея трябва да се пият. А не съм виждала някой да пие повече от  3 на ден.Мисля като гледах преди 2-3 год.това беше схемата на Карагьозов,

# 686
  • Варна
Доколкото успях да намеря, 1 таблетка от предлагания у нас AHCC е 340 mg. https://aptekabg.com/active-hexose-correlated-compund-ahcc-120-c … amino-up-chemical Схемата на доц. Карагьозов май беше първия месец 2х2, а втория и третия - 2х1 (дано да не греша, далеч съм от тефтера, в който съм си записала).
Този, който аз си взех от iherb, беше 750 mg 1 таблетка. Мисля, че взимах по 2 таблетки първия месец (ох, не беше отдавна, но вече не помня), а после явно по 1. Но помня, че дозата идваше малко повечко. Тук във форума бях чела, а неотдавна и друга дама беше написала за сестра си, че са взимали по 3 г, но аз не бях толкова смела, при мен да са идвали макс 1,5 г. на ден.
И понеже стана дума за виното, за миг не съм го спирала. Чат-пат и ракия съм пила със салатата. В жегата - бира. Да не продължавам, че съвсем ще се изложа пред вас.

# 687
Ма как ще я спираш- не ставайте хипохонрици.Всичко е наред.Гпворим за 1 чаша вино на ден или 50гр концентрат за жените.
Чак такива драми не си причинявайте.Да, много е страшно, но не изпадайте в крайности.Пийте нещо за нервите ако трябва.Не сте обречени, спокойно.♥
Изначално си мисля, че щом сме в тази тема сме си хипохондрици 😁 извинявам се за грубия хумор, ама нека е весело, че мн ми дойде

# 688
Аз съм в тази тема, защото имах причина.После останах, за да помагам на закъсали, защото знам през какво се минава.

# 689
[Аз виждам, че мицелите в 1 капсула са 180...другото са добавки.Доста трябва до 1000...А за повече грамове не мога да мисля. През телефона това 340 не го виждам, ще погледна на комп.довечра
Мислв,че офиц.сайт е имунотерапия.бг Конкретно на тази добавка

Последна редакция: ср, 19 юли 2023, 16:47 от reninel

Общи условия

Активация на акаунт