💪"Игри на волята: България" - След сезон 4 - Между два сезона

• 170 399
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 1 905
  • Другата България
Виктория може и да се откаже сама като гледам.
Защо ги взимат такива мрънкалници, то ясно, че искат да станат бързо известни и популярни, но заемат мястото на кадърни участници, за да блеснат и изгорят бързо бързо.

# 1 906
Защо Мудева е в зеления отбор, тя ли е по-голямата?
Самоцитирам се,. Проверих- Мудева е по-малката, т.е. трябваше да е във виненото племе, т.е. щеше да е в загубилия отбор.

# 1 907
Радев и Мудева, както и братя Василеви, не ги разпределиха по възраст, а по-скоро така, че да са равни силите.

Момчил вече ми е антипатичен с това "аз, аз". Колкото и да е способен, не обичам да гледам такива герои. Брат му е по-приятен.

# 1 908
  • София
И на мен не ми харесва, че Момчил е при Старейшините, не му е там мястото. Но и като цяло разпределението е малоумно, както обикновено. Амазонките ще си отвисят на реката.
Вече започват да ми се очертават и неприятните персони - Виктория, Виолета, Моника, Туньо... Сигурна съм, че и други ще се присъединят към списъка в най-скоро време.

# 1 909
Идеята на продукцията беше да има поне по двама с роднина във всеки един отбор и всеки отбор да е с 8 човека затова някои не са съвсем "старейшини" (то май винаги в синия отбор събират каквото остане).

Нали всяка седмица ще имат битка загубилите и ще трябва да се върнат при роднина. Интересно са го направили този сезон. На мен ми хареса, че може някой да се бетонира с коалиция и просто някой роднина да се завърне и да го прати в изгнание.

# 1 910
Проблемът при амазонките е, че не само на сила, ами и на акъл са много зад другите два отбора.

# 1 911
Схемите са вече в сила. Жените прецакани от всякъде. Язък ни за световните шампионки. Виповете само къде червен килим не им опънаха.Всички други стъпват на терен и започват игра , а те на маса . Албена на 41 е при девойките, а Момчил на 25 при старейшини. На всичко отгоре той изобщо не трябваше да е в зеления отбор. Ако беше попаднал в правилния щеше да им нареди кубчето и тогава да видя къде щяха да ги бутнат " звездите ".  Сценарият пак някой некадърник го е измислил. От хорски срам поне някой измислен чоп можеха да теглят при разделянето на двойките.

# 1 912
  • Буркина Фасо
Идеята на продукцията беше да има поне по двама с роднина във всеки един отбор и всеки отбор да е с 8 човека затова някои не са съвсем "старейшини" (то май винаги в синия отбор събират каквото остане).

Нали всяка седмица ще имат битка загубилите и ще трябва да се върнат при роднина. Интересно са го направили този сезон. На мен ми хареса, че може някой да се бетонира с коалиция и просто някой роднина да се завърне и да го прати в изгнание.
нещо не го схванах.
завърналият се може да е в един отбор, а роднината в друг. кой е казал, че ще трябва да се събират роднините ?

пп. ленорката с този корем, дето си го подпира ... еми не ми се нрави хич.

# 1 913
  • Другата България

Точно това идвах да пиша и аз.
Само че, вероятно, при първото такова завръщане вече ще стане ясен новия регламент, и ще трябва да се сменят стратегии и схеми в движение. На играчи, на продукция....
Бонго, Ралица или Димо - един от двамата го каза, не внимаваш.

# 1 914
  • София

нещо не го схванах.
завърналият се може да е в един отбор, а роднината в друг. кой е казал, че ще трябва да се събират роднините ?

пп. ленорката с този корем, дето си го подпира ... еми не ми се нрави хич.

Точно това казаха. Победителят отива в отбора на половинката си и праща един от този отбор при Изгубените

# 1 915
Имена нямат ли,та с фамилии ще ги представят?!
Това винаги ме е дразнело. Мудева.. а няма ли си малко име тази Мудева? А Мастагарков?

Важното  е, че Румен Радев го казват винаги с двете имена, хахаха..

Иначе си имаме Пеньо/Гатьо и Туньо Grinning Пак, че няма Муньо!

# 1 916
И 70 пр. Виждам Радев при амазонките. Сигурна съм, че ще успее да се върне.

# 1 917
И 70 пр. Виждам Радев при амазонките. Сигурна съм, че ще успее да се върне.
На същото мнение съм Grinning

# 1 918
Румен Радев: "Ще дам всичко от себе си". Колко ли пъти ще чуем това клише до края на сезона...

Последна редакция: нд, 03 сеп 2023, 23:38 от diziler

# 1 919
Положението е "кой кум, кой сват, кой на Момчил брат" и"ред сълзи, ред сополи "Laughing
В един момент започнах да ги бъркам кой какъв беше и на кой беше брат Laughing Чакам визитките на Дяволчето, за да се ориентирам по-добре. Май по-лесно запомних кой ме дразни - Мадагаскаров, Джанъмов и американската бизнес дама.
Последната много я хвана яд, че не стана на секундата лидер и че едно момче блесна в началото. Изобщо ми прави впечатление, че в този сезон твърде много се заявяват като лидери, господари ааа-ууу, в предишните не беше чак толкова. Може и да греша де.
Не ми хареса това, че се държат, все едно не са гледали ИВ досега. Естествено, че няма да изшъткат сума ти участници първия ден, за какво беше тоя рев? И естествено, че ще има спане на гол плаж, и преди е било. Допускам, че поведението им тук е по сценарий, това би ги оправдало. Има и друго де - емоцията там е по-силна, отколкото на дивана пред телевизора, там всичките ти чувства и усещания са изострени.
Много ми хареса новата тактика за влизане в племе, има шанс бързо да се разместят племената. Горките Гладиатори, какво ще правят с потенциална жена в племето Laughing
И трите племена в настоящия си състав имат шансове според мен, много зависи какви ще са битките.

Дяволче, и аз се радвам, че съм тук Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт