💪"Игри на волята: България" - След сезон 4 - Между два сезона

• 170 348
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 1 920
Здравейте, ще има ли нова тема?
Май отново тук ще ми е по-интересно от предаването.
Тази Дени я разпознах от "Един за друг", Момчил също ми е познат, но не се сещам откъде.Някой да помогне ако  може.

# 1 921
Това беше тема между двата сезона. Диаволо чакаше да влезнат всички играчи и ще пусне  нова тема за начало на сезона.  Още малко търпение се иска от нас Simple Smile

# 1 922
Предполагам, че Мудева я наричат по фамилия, тъй като едната близначка е Теодора.

# 1 923
Това беше тема между двата сезона. Диаволо чакаше да влезнат всички играчи и ще пусне  нова тема за начало на сезона.  Още малко търпение се иска от нас Simple Smile
Благодаря!
Едва ви открих и не съм чела назад.

# 1 924
Гледам снимката на братята и...много различни черти. Очи,нос, цялостно лицето...Но за мен ИТ брата е хитро куче и подозирам,че може да е обучен агент предвид къде е учил и докъде са го допуснали. Агентите на форума откриха ли къде работи?
Момчил работи за IBM.

# 1 925
Някак много удобно спечелиха зелените с тримата най-възрастни участници.  Ако бяха спечелили по-младите нямаше  да им отива много "Старейшини".

# 1 926
  • София
me_for_president, тримата най-възрастни са в доста по-добра форма от една част от младите.
Някой може ли да обясни защо 4-мата кифльоци
“Кен, Барби, чалгабос и клоун-а” влязоха наготово?
Някои имаха вече по 2 битки и се бореха, за да останат, а тези влизат просто ей така…
Не е честно - отборът, в който ги сложиха, го обрекоха от сега, за съжаление. Момчил и двамата татковци - Дунев и другия са в доста добра форма и не заслужават отборът им да губи заради хора, които изобщо нямат място в игри на волята. Confused

Последна редакция: пн, 04 сеп 2023, 00:54 от Vesika

# 1 927
  • Sunshine state
На мен пък Румен не ми допада с тия драми покрай ревлата Мудева. А тя пък ми напомня на придворната на Джаферович от миналата година само дето е по-зле в игрите от нея. Цвети започна да трупа черни точки при мен с това постоянно мрънкане как трябвало да се стегнат..
Тази от Джаксънвил ме дразни с негативите по адрес на Момчил. Харесва ми това момче, дано избута по-нагоре. Този Кен със странната фамилия така ли мислят да го наричат до края?

# 1 928

Прилича ми на Джаферович😱

# 1 929
А на мен на Бамби. Тя има бебе, впрочем.

# 1 930
  • Sunshine state
Ни на едната, ни на другата. Много е готина Ива, стискам й палци. Обаче във всеки последващ сезон има все повече и повече
спортисти, тук са почти 100% само такива. Обикновен любител няма шанс срещу тях. Игрите пък са нечовешки направо, голям зор ще пада.

# 1 931
За какво е това желание за нова тема , на тази какво и е ?
На мен ми харесват близначките !
Мисля , че някои хора ги вкарват във формата за да правят интрига , личи си , че не стават за игрите. Няма друга причина да ги допускат до формата а в същото време други млади , талантливи и комплексни играчи да са отстрани.

# 1 932
Спорадично днес видях две плашещи булки. Едната с изглед на 55+, подута от филъри и кой знае какво, придобила уродлив вид, а другата някаква възгрозма женица с чалга визия и салон за красота. Падам от смях, не ми гат с пропуснат чучела и туйто.

# 1 933
  • София
Изгледах на запис, яд ме е, че Денислава и Румен останаха в "отбор ако, стане", но от друга страна подозирам, че ще се раздават и имат шанс. Като цяло все още нямам човек, на когото да симпатизирам особено, но на първо четене - стискам палци на Ива, на Васил, на Дунев и Румен. Да, наясно съм, че двама са в отбора на" изгонените", но пак им стискам палци. А и на Цвети стискам палци.

# 1 934
  • София
И аз да се разпиша, след като изгледах и ви изчетох.
Засега фаворите ще са ми старейшините. Туньо ми се очертава като хем шут , хем стратег , ала Туджаров а и сигурно ще ги дразни, за да има интриги. Не помня кой го каза, но червените ми се струва, че ако загубят един два пъти и ще забравят за мъжкото братство ... От Там най ме радва Викинга фермер.  Цвети е готина, но бая чепата и , ако не играе с мека ръкавици, може другите да я изгонят бързо. Кикбоксьорката ми харесва много. А ще следя и Виктория, че може да развърти някакви схеми ...
Забавното е , че татко културист май е бая класа над бедрата на родината....

Общи условия

Активация на акаунт